• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin teklifi?

nezamandiraraftayim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2023
298
484
18
Kizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?

Kizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
maddi acıdan gercekten ihtiyacınız yoksa ne geregi var ayol mutlaka vardır bi cıkarı bugün olmazsa yarın

maddi acıdan gercekten ihtiyacınız yoksa ne geregi var ayol mutlaka vardır bi cıkarı bugün olmazsa yarın
Ben aniden hastalanirsam siz uzakta olursanız napicam yakında olun gibi düşüncesi var, muhtemelen bu yüzden. Bunu dile getirmiş daha önce

Ayy hayir. Hele ilk zamanlar icinn. Yapmayin. Nisanlinizla konusun. Gercekten evliligin ozellikle ilk donemleri yalniz vakit gecirin esinizle.
Hem aileyi iyice tanima firsatin olur kii herhangi mecburiyetin yoksa oturma hic o sekilde.

Kisa suren ve tüm sulalenin kavga etmesi uzerine boşanmayla biten evliliklerin sebepleri
Madde 1....
Evet bunları hep duyduğumuzdan istesem de sıcak yaklasamiyorum. Ama bir yandan da kıracağımız için üzülüyorum. Çünkü hastalanirsam bir gün, ya da herhangi bir ihtiyaç durumunda siz de yakınımda olsanız dusuncesinde

Evet bunları hep duyduğumuzdan istesem de sıcak yaklasamiyorum. Ama bir yandan da kıracağımız için üzülüyorum. Çünkü hastalanirsam bir gün, ya da herhangi bir ihtiyaç durumunda siz de yakınımda olsanız dusuncesinde
Kir ve uzulme. Sonra kirilan ve uzulen sen olursun. Biz söyler geceriz, karar senin.
Ayrica dunya hali, hasta da olur, oyle de olur böyle de olur, günü geldiginde elinizden geleni yaparsiniz. Ama bu dibinde yasayarak olmaz. Bu kadar kadiniz burda, kimse git otur demez.
Bdvde acilan konulara bir göz gezdir bakalim
Melekte olsa yokk, yan yana alt uste oturulmaz.

Buna kırmak gözüyle bakmayın. Buna kırılınması gereken birşeymiş gibi bakarsanız siz onlar hayli hayli bakar. İki yetişkin insan herşeyden bağımsız olarak berede yaşayacaklarının kararını verebilmeli. Bu alanı tanımayacaklarsa onlarda sizi kırmış olur.

Ayrıca niyet olsun yeter ki insan fizandan yetişir ihtiyaç durumunda yoksa niyet aynı evşn içinde de olsa olmaz

Buna kırmak gözüyle bakmayın. Buna kırılınması gereken birşeymiş gibi bakarsanız siz onlar hayli hayli bakar. İki yetişkin insan herşeyden bağımsız olarak berede yaşayacaklarının kararını verebilmeli. Bu alanı tanımayacaklarsa onlarda sizi kırmış olur.

Ayrıca niyet olsun yeter ki insan fizandan yetişir ihtiyaç durumunda yoksa niyet aynı evşn içinde de olsa olmaz
Haklısınız. İsteyen her türlü yetişir

Değerlendirecek çok konu var. Oturmazsanz maddi olarak zorlanacakmsnz kiraya çıkınca istediğiniz gibi yaşayabilecek misniz eğer evetse kiraya çıkın. Ama günümüz şartlarında kiraya çıkmak çok zor bence 2+1 evler bile 5-6 binden başlıyor yarın çocuk olunca masraflar iki kat. Kendi evim varken ben kiraya çıkmazdm bu zamanda geçim gerçekten çok zor çünkü. Yeri gelyo ucun besin hesabı yaplyo şimdi kabul etmez yarın muhtaç kalrsanz da gururu bırakıp geri oraya taşınmak çok zor olur o yüzden iyi düşünün derim. Kayınvalidenizin kaynpderiniz karakteri yapısı apartmanın durumunu fln herşeyi düşünerek karar verecek olan sizsiniz bence

Kiracaginiz icin mi uzuluyorsunuz yoksa kira vereceginiz icin mi? Kadin kendini dusunuyor ve tabi bunda sizin kira vermemeniz de yarariniza olacak. Sonra nasil mesafeli olabilirim minvalinde konular acmaniz cok olasi.

Madem hastalanirsam dusuncesinde o zaman kendi annenizin yaninda oturun. Kayinvalidenin size ihtiyaci olacak kendi annenizin olmayacak mi?

Sicak yaklasmiyorum demissiniz bence sicak bakmasaydiniz bu konuyu hic acmazdiniz. Yok eger gercekten sicak bakmiyorsaniz o zaman nisanliniza hayir diyemiyorsunuz ya da nisanlinizdan cekiniyorsunuz.

Yanyana iyi olmaz.

Back
X