Kayınvalidemin teklifi?

Kendini baktırcak kaç
Bir ihtiyaçları olsa zaten biz bakmayacak miyiz. Ama yine de biraz uzakta olup bir elimiz üstlerinde olması daha mantıklı. Yazan arkadaşlara katılıyorum tecrübe edenler pek memnun değil hallerinden

Kiracaginiz icin mi uzuluyorsunuz yoksa kira vereceginiz icin mi? Kadin kendini dusunuyor ve tabi bunda sizin kira vermemeniz de yarariniza olacak. Sonra nasil mesafeli olabilirim minvalinde konular acmaniz cok olasi.

Madem hastalanirsam dusuncesinde o zaman kendi annenizin yaninda oturun. Kayinvalidenin size ihtiyaci olacak kendi annenizin olmayacak mi?

Sicak yaklasmiyorum demissiniz bence sicak bakmasaydiniz bu konuyu hic acmazdiniz. Yok eger gercekten sicak bakmiyorsaniz o zaman nisanliniza hayir diyemiyorsunuz ya da nisanlinizdan cekiniyorsunuz.
Kiracagim icin gerçekten. Kimseyi üzmek istemem. Ama mantıklı olanı yapmak durumundayim

BDV'de okuduğum kadarıyla altlı üstlü ya da yakın oturan aileler arasında illa bir sorun çıkıyor bence tavsiye etmem. Aranızda bir merdiven mesafe var olur olmadık zamanlarda gelerek sizi rahatsız etme ihtimalleri çok yüksek bir olası :KK42:
bu konuda çok iyi düşünmen gerekiyor çünkü bir kez düzeni oturttuktan sonra taşınmak çok zor en azından karşı tarafı kırmadan başka bir yerde oturmak istediğini söyleyebilirsin çok uzak olmasa da biraz mesafe iyidir

Kendini baktırcak kaç
10 15 dakikalik yürüme mesafesi olabilir.Ama aynı apartman olursa akşama ne yemek yaptin.evine gelen misafir aldığın kıyafet harcadigin para gittiğin gezdiğin yer kayinvalidenin dilinde olacak.O yetmeyecek 3 ncü şahıslar eğer ki kayınvaliden gerçekten rahatsızdı beraber otur bakmak sevap olur gençse önermem benim annemle babannem beraber oturdu aynı mahallede 4 5 ev ötede akrabalar vardı amcamlar vardı inanın hiç iyi olmuyor

Kizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Kosarak uzaklas 😁

Evet bunları hep duyduğumuzdan istesem de sıcak yaklasamiyorum. Ama bir yandan da kıracağımız için üzülüyorum. Çünkü hastalanirsam bir gün, ya da herhangi bir ihtiyaç durumunda siz de yakınımda olsanız dusuncesinde
Fizandan mi gideceksiniz yanına sanki

Kizlar art arda konu açmış oldum ama hepsi birbirinden bağımsız, sorun olmaz sanırım. Nişanliyim. Kayınvalidemlerin altlı üstlu olmak üzere iki daireleri var. Birinde kendileri oturuyorlar. Evlenince alt katimizdaki dairede siz oturun hem kira vermemiş olursunuz hem de faturalarınızı da ben öderim demis nisanlima. Ne düşünüyorsunuz?
Vallaha psıkologlar bıle dıorkı bu şekılde evlenenler aile olamıyor bırey olamıyor dıyor. Büyük konuşmak ınankı ıstemıorum. Ne soluosam hayatımın baş rolünde oluyor. Ama yapma.

10 15 dakikalik yürüme mesafesi olabilir.Ama aynı apartman olursa akşama ne yemek yaptin.evine gelen misafir aldığın kıyafet harcadigin para gittiğin gezdiğin yer kayinvalidenin dilinde olacak.O yetmeyecek 3 ncü şahıslar eğer ki kayınvaliden gerçekten rahatsızdı beraber otur bakmak sevap olur gençse önermem benim annemle babannem beraber oturdu aynı mahallede 4 5 ev ötede akrabalar vardı amcamlar vardı inanın hiç iyi olmuyor
Eve her gün kargo geliyor, bu bile sorun olabilir aslında suan dusundum de. Haklısınız maalesef. Keşke toplum olarak anlayışlı hoşgörülü olsak komple, kimse kimseden kaçmak istemese 😊

Bunun devamı , yemeğinizi de yaptım gelin oturun yiyin ile başlar. Sadece akşam.yatmadan yatmaya gidersiniz evinize. Ugramadiginiz gün olay olur. Gidip geldiğiniz heryeri bilmek ister , onsuz misafir agirlayamazsiniz. Belki annenizle.bile baş başa oturamazsiniz

Eş ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz. Asslaa diyorum bak aslaa. Mesafeliyiz ama olmuyor yine de herşeyden haberleri oluyor. Gelip giden vs. Cagirsan dert cagirmasan dert. Olabildiğince uzağa otur

Ben aniden hastalanirsam siz uzakta olursanız napicam yakında olun gibi düşüncesi var, muhtemelen bu yüzden. Bunu dile getirmiş daha önce
Hadi nezaketen oturmanız için ev veriyor da fatura ödemek nedir Allah aşkına?Ne kadar ultra hassas bir kayinvalide adayı bu böyle.Sizin de pek hoşunuza gitmiş gibi,sonra gelip burada bilmem kaç tane konu açarsınız.

Eve her gün kargo geliyor, bu bile sorun olabilir aslında suan dusundum de. Haklısınız maalesef. Keşke toplum olarak anlayışlı hoşgörülü olsak komple, kimse kimseden kaçmak istemese 😊
Ben hemen hemen 18 yaşıma kadar kıyafet alınırdı bana eve saklaya saklaya sokardik babannem görmesin diye.Halbuki alan ödeyen babam üzerimde kıyafet görse yeni mi aldın ne çok harcıyorsunuz diye karisirid

Bunun devamı , yemeğinizi de yaptım gelin oturun yiyin ile başlar. Sadece akşam.yatmadan yatmaya gidersiniz evinize. Ugramadiginiz gün olay olur. Gidip geldiğiniz heryeri bilmek ister , onsuz misafir agirlayamazsiniz. Belki annenizle.bile baş başa oturamazsiniz
Okuyunca bile daraldim 🙄

Ben hemen hemen 18 yaşıma kadar kıyafet alınırdı bana eve saklaya saklaya sokardik babannem görmesin diye.Halbuki alan ödeyen babam üzerimde kıyafet görse yeni mi aldın ne çok harcıyorsunuz diye karisirid
Ay çok zor ya. İnsanlar neden boyle ne kadar anlamsiz

Oğlum beş yıllık evli. Ayni binaya istemedim, hâlâ da istemem. Bu tutumum gerek eşimin, gerek kendi arkadaşlarım tarafindan çok yadirganmisti. Yadirgayan ve evli çocuklarıyla dip dibe oturanların hepsi sorun yasadilar. Biz maşallah gayet iyiyiz.

Sınırları korumak bence zor olur. Her hallerini bilmenin, duymanın ne gereği var. Uzak olun, tatlı olun...😊

Back
X