Telefonunu çantasından ona vermedim sadece çantayı getirdim diye.esest: 36705897 .!.:neden birden öyle tepki verdi ki bu kadın
Çanta bahane olmuş,önceden biriktirdiklerini söylemiş.
Ben de senin yerinde olsam çantasını açmazdım.
Bence sen ne kadar rahat davranirsan o da o kadar rahat davranacak o yüzden tavır yapmıştır. Esin telefonda bişi dedi mi annesine?
Cok ilginc ne kadar buyutmus. Ben de oyleyimdir, oyle yetistik cunku. Kendi babamin, annemin de cantasini getirirdim; zaten başka turlu yapsam kizardi babam. Ama kayinvalideniz durumu yanlış algilamis. Acaba dahs once baska seylere de taktı da bunda mi patladi, anlayamadım.
ben eşim bile cüzdanını karıştırmam kaldıki aynı evdeyaşama rağmen k.veldemle eşyalarını bilmem nerde neyi vardır asla odasına girmem.geçen yıl ameliyat olduda o şkilde çekmesinden çamaşır aldım.ayılncada hemen söyledim.senlik bir durum yok ortada bence.ama k.veldeler böyle işte açsan baksan bu seferde ne karştrdn dicekti belkide insanın huzurunu kaçırmaya birebirler.sende bi dahaki sefere karıştır allah aşkına saygı neymiş görsün
Eniyi kayınvalide ölü kayınvalide :)
Sen doğrusunu yapmışsın
Bende açmam başkasının çantasını benimde açılmasından hoşlanmam
Sen açıp verseydin oda seninkini açabilirdi daha sonraları eminim ozamanda sen rahatsız olurdun
Sorun belli yazmışsınız görümceyle aram bozuk diye
Acısını çıkartmış
yani bende açmadan götürürdüm ki
çok mu yaşlı hani biraz daha abartıyorlya
biraz fazla olmuş teyzemin tepkisi
yada çok fazla nazlı
takmayın kafanıza hallledilmicek bişey değil.eşinizlede sürekli konuşmayın bu konuyu derim.insanlar tuhaflaşıyor bazenŞaştım kaldım duruma hala anlam veremiyorum.
takmayın kafanıza hallledilmicek bişey değil.eşinizlede sürekli konuşmayın bu konuyu derim.insanlar tuhaflaşıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?