Kayınvalidemin tepkisi

Bana kalırsa siz böyle yapınca arada resmiyet var gibi algılıyo oda sizin evinizde yada size karşı o kadar rahat olamıyo onu rahatsız eden bu olabilir. Bence tavrınız gayet normal çizginizi koruyun fazla samimiyet her zaman iyi olmayabiilir. Evinizde herşeyi rahatça kurcalayan her yere karışan bi kayın valide istemiyosanız tabi

Boyle yapacaksa gelmesin mi? Sen son derece medeni ve naif bir sekilde gerekeni yapmissin kendini de ifade etmissin, kadin evime gelmesin diyor. Kocan agzini doldurup iki laf edememis mi seni ezmesine razi mi

Yorumunuz için teşekkür ederim. Eşim annem yaşlı kadın diye fazla kırmak istemiyo aramızda kalmak istemiyomuş bende saygı gösteriyodum ama artık ne yaparım bilemiyorum.

Tabi ki istemem o yüzden hemde bu zamana kadar öyle eğitim aldım yetiştim benim yapima ters geliyo.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Eşim annem yaşlı kadın diye fazla kırmak istemiyo aramızda kalmak istemiyomuş bende saygı gösteriyodum ama artık ne yaparım bilemiyorum.
umursama canim.dik ce mesafeli dur. fazla da aciklama yapip degerli hissettirme kendisini. her ettigi kndisini kucuk dusurur

Lafı gelirse siz bunu böyle görüyorsunuz. Bakış acilarimiz farklı zira bizde bu büyük bir terbiyesizliktir de.lafi da sokup rahatlarsin en azından. Ezdirme kendini.

Ben saygimdan birde kayinvalidem sevdiğim.insanın eşi diye saygı çerçevesinde ve alttan alarak konuştum davrandim bu ezilmekse kayınvalidem öyle düşünüyosa onun ayıbı bu ama bu saatten sonra nasıl davranirim bilemiyorum.

Senin eski konularina baktim agzim acik kaldi. Esinin eski sevgilisinden bahseden gorumcene onu kocana al demissin o da eski sevgiliye ulasip senin no vermis sen de gorumcenin kocasinin numarasini verip gorumcene hayirli olsun kuman demissin

Ben boyle aile iliskileri duymadim gormedim az onceki naif ve medeni sozumi geri aliyorum

Bence kv hakli olarak seninle gorusmek istemiyor ve bunu bahane etmis

[QUOTE="asude post: 395, member: 261178eski konularina baktim agzim acik kaldi. Esinin eski sevgilisinden bahseden gorumcene onu kocana al demissin o da eski sevgiliye ulasip senin no vermis sen de gorumcenin kocasinin numarasini verip gorumcene hayirli olsun kuman demissin

Ben boyle aile iliskileri duymadim gormedim az onceki naif ve medeni sozumi geri aliyorum

Bence kv hakli olarak seninle gorusmek istemiyor ve bunu bahane etmis[/QUOTE]

Siz sözünüzu geri alıyorsunuz diye bozulucak değilim kendimden eminim sonucta.

Ki ne aile ilişkileri var.
görümcem yaptıklarımi sonuna kadar hakketti
ben durup duruken sorun
çıkaran biri degilim eski konularimdan konusmak istemiyorum.

Durum böyle ise bence kv az bile demiş. Kusura bakmayın. Görümce en nihayetinde onun kızı. Ne yaparsa yapsin tepkisi onadir.

Durum böyle ise bence kv az bile demiş. Kusura bakmayın. Görümce en nihayetinde onun kızı. Ne yaparsa yapsin tepkisi onadir.

Biz kayinvalidemle görümcemle olan konuyu konuştuk ve hallettik aramizda bana kayinvalidem seni haklı buluyorum dedi o konuyla alakali olduğunu sanmıyorum. Yorumunuz için teşekkürler.

Canta bahanesi olmus ...
Esininde birsey dememesi ilginc yani ...
Bosver takma , madem gelme demis uzun sure gitme bakalim ariyacakmi.

Her ikiniz de hatalisiniz ama sonucta bir anne her zaman evladinin yanindadir, o yuzden sen aileden dislanman normal bunu belirttim yoksa bozmak degil amac. Aynisi bana yapilsa "ABLA LUTFEN BU KONULARI ACMA HUZURUM BOZULUYOR" der gecerdim ve kendimi hakliyken haksiz duruma dusurmezdim. Kocana al demek isi baska boyutlara tasimis iste. Eski konulari acma diyosun da bu olay cantadan telefon olayi degil kv sana dolmus dolmus en sonunda boyle patlamis evime gelmesin demis. Is telefon olayi degil onu belirttim. Seni niye bozayim ya hu benim gelinim misin bana mi saygisizliktin yaptin ben yardimci olmak icin yaziyorum burda

Elini vermeyerek, esine sikayet ederek asiri abartmis. Baska bisey var gibi geldi. Sanki neden ariyormus.

aa bende sizin gibiyim.başkasının izni bile olsa o cantayı açamam.sevmiyorum öyle şeyleri.çantayı getiryorum kendilerine veriyorum.meğer bunun için bile kavga çıkarılıyormuş.bazen böyle şeyler duydukca tuhaf oluyorum.her küçük bir şeyi insanlar nasılda büyütüyor.ee herhalde saygıdan çantana girmiyorum be kadın deseydin.eşin bile bunun için seni suçlamış.ne desem bilemedim.

Kızılacak ne var ki bunda bende annem dahi olsa özel eşyalarını asla karıştırmayı sevmem dokunmam çantasını getirmişsin işte,

kendi açıp alıverseydi büyütülecek kızılacak ne var ki bunda.

Öncelikle yazdıklarınıza saygı duyuyorum ve belirtmeliyim ki görümcemle ilgili konuyu açtınız beni bozdunuz falan diye düşünmedim o konunun açilmamasini şu yönden istemedim görümcemle tüm bağımı kopardım hatirlamak bile istemiyorum.. Evet kızı onu korur ama kayınvalidemle görümcemle yaşadıklarimi konuştum görümcemide beni de dinlemis bana seni haklı görüyorum dedi o konuyu kapattık o yüzden zamanla anlarım artık.

Kayınvalideme bir saygısızlik mı yaptım diye düşünüyorum ama yapmadım da anlamadım ki neden öyle tepki verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…