Kayınvalidemin tepkisi

1/100.000 bir tane var sanırım o da sana rastgelmiş.ne mutlu sana

masallah valla ne diyeyim:)hep böyle iyi olun inş.sizin gibi iyi örneklere ihtiyaç var

bunamıs :)

Neredeyse evlatliktan reddedecekmis elini opturmemek ne ya :) cok simartmissin coook

daha önce size kızgınlığı varki..çanta bahane...eşinin öyle demeside normal değilki...ne öyle alttan al demeler...annesine bu durumun kızılacak b,r durum olmadınığını söylemesi gerekir...bu kadından çekeceğiniz var gibi....

Uffff
Yurusun gitsinler yaa..

oyy ne kadar büyümüş ufak bir şey. başka derdi var sanırım ondan çıkardı hıncıını

Esinin anne cok buyuttun demesi lazimdi simartmayin bu kadar esinde suc

canım bütün k.vler öyle benimkide buzdolabın kapanı açmıyormuşum diğer gelinler gibi diye çatmıştı ben de dedim anne ben bekarken bile kendi annemin dolabını açmazdım yapım böyle diye ama söylendi durdu yani özetle kaynana çatacaksa bahane yok:)

Ben yine evinde elimden geleni yapıyorum yardım ediyorum kayınvalidem demeden ama cüzdan çanta telefon yani özel ne varsa sevmem bakmayı sahibi desede canım o yüzden benimsememiş oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…