Kayınvalidemin tepkisi

valla hep kayınvalıde konusu bıkere kayınvalıdemle hava yapmanın zamanı geldii vuhuuu..kayınvalıdem evıme gelınce yemeklerı yapar ama esıme dıyomus kı ya kızın mutfagını ellıyorum ama kızıyor mu ben bılemem sımdı dıyormus ve agzı var dılı yoktur butun kıslıklarımı yazdan yapar dolabıma doldurur.bızı arıcakken asla oglunu aramaz benı arar sesını duyayım dedım der ben onu 1 hafta aramasam gık demez o benı arar yıne ıyı oldugumuzu ogrenır kapatır..ay kurban olurum cok tatlı..yanı senın kayınvalıdede cadıymıs takma kafana pasa gonlu bılır sen dogru yapmıssın

Bence sen ne kadar rahat davranirsan o da o kadar rahat davranacak o yüzden tavır yapmıştır. Esin telefonda bişi dedi mi annesine?

Ben de aynen böyle düşünüyorum. Rahat davranabileceği, izinsiz ricasız herşeye müdahale edebileceği bir ortam oluşturmak için sizin de rahat davranmanızı sağlamak istemiş. Bunu başaramayınca da sinirlenmiş.

Tebrik ediyorum sizi hemde ailenizi. Adap kurallarini bildiginiz icin vede boyle sacma bi sebepten dolayi size surat yapan kv nin gidip elini opmeye calistiginiz icin en onemliside elini vermedigi halde sinirlenmediginiz icin. Sahsen bana bunun yuzuunden kv kizsa herkes kendi terbiyesini gosteriyor yapicak bi sey yok derim. Bahaneye bak kadindaki. Bence siz cok yumusak yuzlusunuz bu daha baslangic o kv daha cok tepenize cikar..

bakmış smileyle kavga edecek sebep yok o...ktan bahane yaratmış işte ...kaynana olacak ya

YAHU BOŞVER GİTME DAHA İYİ...
bu defada çantasından birşey kaybolur sen aldın der bu insanlara güven olmaz... insan babasına bile güvenemiyor bu devirde...sen yine öyle yapacağın için gitme... oda gelmesin demiş zaten... sorarsa ,anne senin sözünden çıkmıyorum... böyle yapacaksan gelme demiştin dersin...
yada tam tersi herşeyini karıştır gidince hoşuna gidecekmi bakalım...

Keşke açıp verseydin.

Teşekkür ederim. Olması gereken bence bu ama aksini yapanlarada ben neden yaptın demem herkesin kendi yaşayisi ama ben onlara bu konuda uymuyorum diye benimsememiş oldum herşeyin hayırlısi

Allah aranızdaki muhabbeti daim etsin masuallah ne güzel :)

Belkide ondan zamanla dahada iyi anlıycam sebebini.

Teşekkürler evet bende sizin gibi düşünüyorum kendime yapılsın istemem o yüzden başkasınada yapmam olması gerekende bu.

aman eleştirmek için sebep arıyor. alınganlık yapmış bir de zaten eleştirmeye bayılırlar ikisi de birleşmiş. ama eşine böyle yapacaksa gelmesin demesi hoş olmamış

Evet o şekilde konuşması benimde zoruma gitti ama yinede saygımı bozmadim tekrar aramadim yada eşime ters birşey söylemedim.

büyütülmeyecek hatta olay yaratılmayacak şeyi büyütmüş kaynananız. Ben de normalde öz annemin ble çantasını açmam. babam cebimden para al der pantolonu getirirm sen ver baba dye

Evet bende bu şekilde yetiştim babam dese dahi cebinden birşey almam babama getiririm pantolonunu.

Ben yinede saygımi bozmadim canım bakalım ne olacak.

Valla ben lafımı esirgeyen bir insan değilim ama şimdi tak tak cevap verince de yine ara bozulacak böyle durumda. Ne yapsak acep
Eskiden bir üye yazmıstı koca alacaksanız yetimhaneden alın diye en doğrusu aslında

sen kendininkini normal mi sanıyorsun şimdi?
asıl örnekteki normal, seninki anormal..
standart dışı bir kvaliden varmış

sen kendininkini normal mi sanıyorsun şimdi?
asıl örnekteki normal, seninki anormal..
standart dışı bir kvaliden varmış

ben bu model kaynanayı cok sevıyorum valla bende sasırıyorum okuyunca benımkını daha anlatsam yalan atıyor dersınız okadar olmaz dersınız ama dusun kı bayramda onlara gıttık kalmaya sehır dısında ben uyumusum mısafırler gelmıs kaynanam benım ustumu ortmus baska odada yatıyorum tabı her gelen benı gormek ıstemıs o da kızım yorgun uyuyo sonra gorun demıs evet benımkı anormal yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…