Bence sen ne kadar rahat davranirsan o da o kadar rahat davranacak o yüzden tavır yapmıştır. Esin telefonda bişi dedi mi annesine?
YAHU BOŞVER GİTME DAHA İYİ...Selam arkadaşlar bugün kayınvalidemle yaşadığım olayı sizinle paylaşmak istiyorum.
Bu sabah kayınvalidem bizi kahvaltıya çağırdı gittik eşimle kahvaltı yaptık. masayı topladım mutfağını topladım (kayınvalidem demedi ben kendim yapmak istedim) eşim kayınpederimle dışarı çıktı işleri vardı bizde kayinvalidemle oturup muhabbet etmeye başladık. Kayınvalidemlerin yatak odasında çantasının içinde telefonu varmış bana getirirmisin dedi bende tabi dedim çantasını getirdim.( Benim huyumdur bana ait olmayan çanta telefon cüzdan sahibinin izni olsada bakmayı açmayı sevmem) buyur annecim dedim telefonu verirmisin dedi bende çantayı getirdim annecim hangi gözündeyse sen al istersen dedim.
Başladı birden sen beni benimsememişsin ben yabancımıyım nerdeyse iki senedir gelinimsin demesi bende onun verdiği tepkiye şok oldum.
Annecim benimsememekle alakası yok tabi ki biz bir aileyiz benim yapim böyle sahibi desede bana ait olmayan birşeyi açmayı bakmayı sevmem herkese karşı böyleyim dedim bu seferde ben herkesmiyim dedi Hayır herkes derken yabancı anlamında değil kendi öz anne babama da dahil dedim. Bozulmuş bana suratını astı ne dediysem olmadı giderken elini öpücektim vermedi eşimde ne oluyo dedi anlattım bana sende açıp verseydin dedi herkesin bir yapısı var diyorum bana yaşlı insan alttan al diyo zaten saygıda kusur etmiyorum eşimi aradı eve geldik eşimede karın böyle yapıcaksa gelmesin dedi bende duydum yanimda konuştu şaştım kaldım duruma.
Keşke açıp verseydin.Selam arkadaşlar bugün kayınvalidemle yaşadığım olayı sizinle paylaşmak istiyorum.
Bu sabah kayınvalidem bizi kahvaltıya çağırdı gittik eşimle kahvaltı yaptık. masayı topladım mutfağını topladım (kayınvalidem demedi ben kendim yapmak istedim) eşim kayınpederimle dışarı çıktı işleri vardı bizde kayinvalidemle oturup muhabbet etmeye başladık. Kayınvalidemlerin yatak odasında çantasının içinde telefonu varmış bana getirirmisin dedi bende tabi dedim çantasını getirdim.( Benim huyumdur bana ait olmayan çanta telefon cüzdan sahibinin izni olsada bakmayı açmayı sevmem) buyur annecim dedim telefonu verirmisin dedi bende çantayı getirdim annecim hangi gözündeyse sen al istersen dedim.
Başladı birden sen beni benimsememişsin ben yabancımıyım nerdeyse iki senedir gelinimsin demesi bende onun verdiği tepkiye şok oldum.
Annecim benimsememekle alakası yok tabi ki biz bir aileyiz benim yapim böyle sahibi desede bana ait olmayan birşeyi açmayı bakmayı sevmem herkese karşı böyleyim dedim bu seferde ben herkesmiyim dedi Hayır herkes derken yabancı anlamında değil kendi öz anne babama da dahil dedim. Bozulmuş bana suratını astı ne dediysem olmadı giderken elini öpücektim vermedi eşimde ne oluyo dedi anlattım bana sende açıp verseydin dedi herkesin bir yapısı var diyorum bana yaşlı insan alttan al diyo zaten saygıda kusur etmiyorum eşimi aradı eve geldik eşimede karın böyle yapıcaksa gelmesin dedi bende duydum yanimda konuştu şaştım kaldım duruma.
Tebrik ediyorum sizi hemde ailenizi. Adap kurallarini bildiginiz icin vede boyle sacma bi sebepten dolayi size surat yapan kv nin gidip elini opmeye calistiginiz icin en onemliside elini vermedigi halde sinirlenmediginiz icin. Sahsen bana bunun yuzuunden kv kizsa herkes kendi terbiyesini gosteriyor yapicak bi sey yok derim. Bahaneye bak kadindaki. Bence siz cok yumusak yuzlusunuz bu daha baslangic o kv daha cok tepenize cikar..
valla hep kayınvalıde konusu bıkere kayınvalıdemle hava yapmanın zamanı geldii vuhuuu..kayınvalıdem evıme gelınce yemeklerı yapar ama esıme dıyomus kı ya kızın mutfagını ellıyorum ama kızıyor mu ben bılemem sımdı dıyormus ve agzı var dılı yoktur butun kıslıklarımı yazdan yapar dolabıma doldurur.bızı arıcakken asla oglunu aramaz benı arar sesını duyayım dedım der ben onu 1 hafta aramasam gık demez o benı arar yıne ıyı oldugumuzu ogrenır kapatır..ay kurban olurum cok tatlı..yanı senın kayınvalıdede cadıymıs takma kafana pasa gonlu bılır sen dogru yapmıssın
Ben de aynen böyle düşünüyorum. Rahat davranabileceği, izinsiz ricasız herşeye müdahale edebileceği bir ortam oluşturmak için sizin de rahat davranmanızı sağlamak istemiş. Bunu başaramayınca da sinirlenmiş.
Üzülmeyin doğru olanı yapmışsınız. Kim olursa olsun başkasının çantasını açmak doğru değil. Ben de annem dahil kimsenin çantasını açmam hatta eşimin evrak çantasını bile. Kaldı ki bugün siz onun çantasını açıp telefonunu verirseniz, ertesi gün de o sizin çantanızı açma hakkı bulur kendisinde. Kişisel sınırlar önemlidir. Bugün darılır yarın unutur. Siz tavrınızı değiştirmeyin. Ayrıca kırıcı bir şekilde de konuşmamışsınız.
aman eleştirmek için sebep arıyor. alınganlık yapmış bir de zaten eleştirmeye bayılırlar ikisi de birleşmiş. ama eşine böyle yapacaksa gelmesin demesi hoş olmamış
büyütülmeyecek hatta olay yaratılmayacak şeyi büyütmüş kaynananız. Ben de normalde öz annemin ble çantasını açmam. babam cebimden para al der pantolonu getirirm sen ver baba dye
çok komik yaaa:)Allah akıl fıkır versin,bence iyi yapmışsın bacım.ben olsam bende açmazdım.senın kaynanan da tam kaynana yanı.uzatmışta uzatmış,kocana kadar yansıtmış. gercı kocan yaşlı idere et demiş,farkında anasındakı hınzırlığın:)
neyse yaşlıysa da çok da sallama,yaşlılar ne dediklerini falan bilmiyorlar çoğu zaman..
ne kadar suredir evlisiniz ve aranız nasıl normalde
korkun zaten:)yaw derler ya sadece kocanla değil ailesiylede anlaşmak önemli diye kız annesi babası ne güzel hiç bişeye karışmazken erkek tarafı her şeyde olmak istiyor.sanki biz deilde onlar kızmış gibi..enteresan yaaİnsan evlenmekten korkuyor bunları okudukça yav
Valla ben lafımı esirgeyen bir insan değilim ama şimdi tak tak cevap verince de yine ara bozulacak böyle durumda. Ne yapsak acepkorkun zaten:)yaw derler ya sadece kocanla değil ailesiylede anlaşmak önemli diye kız annesi babası ne güzel hiç bişeye karışmazken erkek tarafı her şeyde olmak istiyor.sanki biz deilde onlar kızmış gibi..enteresan yaa
sen kendininkini normal mi sanıyorsun şimdi?valla hep kayınvalıde konusu bıkere kayınvalıdemle hava yapmanın zamanı geldii vuhuuu..kayınvalıdem evıme gelınce yemeklerı yapar ama esıme dıyomus kı ya kızın mutfagını ellıyorum ama kızıyor mu ben bılemem sımdı dıyormus ve agzı var dılı yoktur butun kıslıklarımı yazdan yapar dolabıma doldurur.bızı arıcakken asla oglunu aramaz benı arar sesını duyayım dedım der ben onu 1 hafta aramasam gık demez o benı arar yıne ıyı oldugumuzu ogrenır kapatır..ay kurban olurum cok tatlı..yanı senın kayınvalıdede cadıymıs takma kafana pasa gonlu bılır sen dogru yapmıssın
sen kendininkini normal mi sanıyorsun şimdi?
asıl örnekteki normal, seninki anormal..
standart dışı bir kvaliden varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?