Evet kulagimin dibinde konusuyor bir senedir evden calistigimiz icin ve hep kendimizi karantinada tutuyoruz pandemi ve hamilelikten dolayiEşiniz kullağınızın dibinde mi konuşuyor? Nerden biliyorsunuz sizi sormadıklarını? Ararlar niye arıyorlar, aramazlar niye aramıyorlar oluyor. Oğlu ile konuşuyordur. İlla her konuşmada sizide sorcaklar diye bir şey yok ki. Bu arada daha torun doğmamış nasıl yok saysınlar.
Dediğiniz gibi olabilir ben zaten haklı çıkmaktan ziyade torunlarını sevsinler isterim..Bazı insanlar henüz doğmamış çocuklar hakkında konuşmanın yanlış olduğuna bir aksilik getireceğine inanıyorlar. Sizinkiler de öyledir belki.
Ya da henüz hiç torun sahibi olmadıkları için nasıl davranacaklarını bilmiyorlardır. Dert etmeyin boşu boşuna.
e siz hiç arayıp sormazsanız onlar neden sizi arasınlar ki? kendiniz mesafe koymuşsunuz, telefonla görüşmüyorsunuz ki her 2 taraf da alışmış bu duruma.Kayınvalidem ve kayınpeder ile ziyaretlerine gittiğimiz zaman hoş sohbet haldeyizdir. Hiç bir kavga gürültümüz olmadı. Fakat telefonla iletişim halinde değiliz. Eşimle konuşurlar telefonda.
Merhabalar,
Çok şükür 7 aylık hamileyim.
Kendi aileme de eşimin ailesine de yaklaşık 6 saat uzaklıktayız.
Kayınvalidem ve kayınpeder ile ziyaretlerine gittiğimiz zaman hoş sohbet haldeyizdir. Hiç bir kavga gürültümüz olmadı. Fakat telefonla iletişim halinde değiliz. Eşimle konuşurlar telefonda.
İlk zamanlarda normal karşıladım ama artık çok tuhafıma gidiyor. Bir kez olsun gelinimiz, torunumuz nasıl, iyiler mi, bir ihtiyaç var mı, bir aksilik var mı diye sormazlar eşime telefonda. Hatta sanki bebek hiç yokmuş gibi konusunu dahi bir kez bile açmadılar bunca zaman. Sanki hiç böyle bir mevzu yok.
İlk kez torunları olacak. Başka hiç torunları da yok.
Elbette çok şükür tüm ihtiyaçlari kendimiz alabiliyoruz zaten kimseye güvenerek bu yola çıkmadık ama insan bi değer gördüğünü merak edildiğini bilmek istiyor. Bir nasıl, iyi mi sorusu yeterli idi bana.
Ben değersizsem en azından çocuğumu sormalarını isterdim.
Haksız mıyım?
Eşime de hiç bahsetmedim gücendiğimden. Sağolsun kendisi hep bana destek her konuda.
Kimseye anlatamıyorum derdimi bu şehirde ne bir arkadaşım ne bir kimsem var . kimse halimi hatrımı sormuyor..
Yaşlılar öyle olabiliyor
Bakın bizzat babaannem hamileliğimin başında bana demişti ki hemen alisveris yapma bebeğe bı bekle bakalim oysa ben ilk ogrendigim gibi her eksiğini tamamlamak istemistim
Babaannemdir dedim hosgordum
Siz de hoş görün
Niye okumadan yorum yaziyorsunuz?e siz hiç arayıp sormazsanız onlar neden sizi arasınlar ki? kendiniz mesafe koymuşsunuz, telefonla görüşmüyorsunuz ki her 2 taraf da alışmış bu duruma.
sizi bizzat aramıyorlardır ama eşinize soruyorlardır muhakkak.
öncelikle üslubunuza dikkat edin, ben sizin arkadaşınız değilim,sen diye hitap edemezsiniz, beni azarlayamazsınız da.Niye okumadan yorum yaziyorsunuz?
Beni arasınlar yazmıyor hiç bir yerde.
Konu eşime sormuyorlar zaten.
Allah göz vermiş bi oku
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimbaştan beri telefonla iletişim halinde olmadığınız için ekstra bir şey olsa belki söylerler diye düşünüyor olabilirler
ve ya doğmadan bebek hakkında konuşmuyor da olabilirler yani eskiler bizim kadar gebeliklere önem vermez
onlar bizim kadar doktora da gitmemiştir muhtemelen. şu an hamile olsam dünya naz yaparım gibi geliyorama önceden bu kadar büyütülecek bir şey değilmiş. doğmadan da sormazlar tahminimce. he bozulmanızda bir haksızlık görmedim o ayrı, insan bekler mi bekler
ama bence biraz hormonlardan da böyle şeylere takılıyorsunuz, bebek için siz sizin için bebek önemli
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, sağlıklı mutlu bir bebek olsun inşallah
Sen kendince beni azarlayabiliyorsun ama, komiksin.öncelikle üslubunuza dikkat edin, ben sizin arkadaşınız değilim,sen diye hitap edemezsiniz, beni azarlayamazsınız da.
ne yaptınız eşiniz telefonda konuşurken hoparlörü açtırıp denetim mi yaptınız? ya da kulağınızı mı dayadınız ahizeye?
nereden biliyorsunuz sormadıklarını?
ha gerçekten eminseniz madem aranız iyiymiş, eşinize veya onlara çaktırmadan kendi içinizde dolmak yerine, açıkça söyleyin kırgınlığınızı.
bu şekilde nasıl bir çözüm yolu bekliyorsunuz anlamadım ki
Bence boşverin umursamayın. Herkese verdiği kadar değer verin.Merhabalar,
Çok şükür 7 aylık hamileyim.
Kendi aileme de eşimin ailesine de yaklaşık 6 saat uzaklıktayız.
Kayınvalidem ve kayınpeder ile ziyaretlerine gittiğimiz zaman hoş sohbet haldeyizdir. Hiç bir kavga gürültümüz olmadı. Fakat telefonla iletişim halinde değiliz. Eşimle konuşurlar telefonda.
İlk zamanlarda normal karşıladım ama artık çok tuhafıma gidiyor. Bir kez olsun gelinimiz, torunumuz nasıl, iyiler mi, bir ihtiyaç var mı, bir aksilik var mı diye sormazlar eşime telefonda. Hatta sanki bebek hiç yokmuş gibi konusunu dahi bir kez bile açmadılar bunca zaman. Sanki hiç böyle bir mevzu yok.
İlk kez torunları olacak. Başka hiç torunları da yok.
Elbette çok şükür tüm ihtiyaçlari kendimiz alabiliyoruz zaten kimseye güvenerek bu yola çıkmadık ama insan bi değer gördüğünü merak edildiğini bilmek istiyor. Bir nasıl, iyi mi sorusu yeterli idi bana.
Ben değersizsem en azından çocuğumu sormalarını isterdim.
Haksız mıyım?
Eşime de hiç bahsetmedim gücendiğimden. Sağolsun kendisi hep bana destek her konuda.
Kimseye anlatamıyorum derdimi bu şehirde ne bir arkadaşım ne bir kimsem var . kimse halimi hatrımı sormuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?