Kayınvalidemin tutarsız tavırları

Kismetsizkararsiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
37
1
1
36
Merhaba arkadaşlar tekrar yazıyorum. Nişanlımla aynı evde yasıyoruz 1 yıldır kayın valıdem Antalya'da yasıyor .arada arayıp kafa karıstıyor.neymıs efendım nıkahsız cocuk yapın evlenenler zaten boşanıyor bende kımseyle nıkahsız cocuk yapmam dedım .gecen aradığında tamam çocuğum olur ben yazın geldıgınde yaparız nıkahım dedı dün arayıp nıkahsız oluversın sen hamıle kal bız hemen nikah yaparız dıor ne yapmak ıstoyor bu kadın bılmıyorum sınır oldum.nişanlıma dedım annem ne dedı sana telefonda dedı bende sıZınfe Bı çocuğunuz olsa artık dıo dedım ne dıo bu kadın ya sınır etmesın benı dıor nasıp hersey dıor ne yapacagımı sasırdım Bı kayınvalıdeye Nasıl bır cevap vereyım sasırdım ben yardımcı olun kırıcı olmadan lütfen

Günaydın.
Kırıcı olacam mı bilmiyorum da aynı evdesiniz zaten neden nikah aktidini imzalamazsınız?

Normalde evlilik olmadan aynı evde yaşamayı kabul eden aileler benim için modern düşünceli insanlar bizim topluma göre.
Ama oğlan annesi bile olsa buna izin veriyor aynı zamanda çağ dışı düşünüp konuşuyor. Gerçekten çok tutarsız bir kadınmış.
Sizde de yanlış var. Çok uzatmayın derim nikahı yapın geçin en azından sonra adam sıkıldım ben hadi git dediğinde onca emeğin boşa gitmesin hakkın olsun kanun önünde en azından.
Kadın zaten uzaktaymış sizden he he deyip geçiceksiniz artık başka yolu yok gibi.

Nikahı hızlandırmak için yapılan hareketler bunlar.
Nişanlının annesi, sizin bu aynı evde nikahsız takılma durumunuzdan sıkılmış.
Oğluna diyemiyor tepki gösterecek diye, sana diyor, araya çocuğu sıkıştırıyor.

Sanki böyle gibi...

Bu arada kayınvalidem demişsiniz. Daha evlenmeden nasıl kayınvaliden olur. Bence sen hemen nikahı yap. Yoksa anneli oğlanlı bunlar seni iyice nikahsız yaşamaya alıştırmış baksana cocuk yap nıkaha ne gerek var dediğine göre. Bu olayda tek zararlı çıkan sen olursun canı sıkılınca adamda annede seni başından atar.

Nikahsız yaşayabilirsiniz karar sizin. Ama çocuk yapmayın evlenmeden. Çocuğun bütün hayatı boyunca karşısına çıkar bu durum.

Kayınvalidene de çocuk düşünmüyoruz de geç. Hayret bir şey. Ona ne oluyorsa...

Yani bukadar rahat bir uslup kullanmasının sebebi sizde biliyorsunuz ki aynı evi paylaşmanız
Nasılsa bunlar evlilik hayatı yaşıyor mantığında rahatça konuşuyor,
Genede bukadar ileri gidilmez ayıp yani

Hayır tabiki terk etmeyin
Fakat zamanlamanız uyuyorsa evlilik düşünebilirsiniz bence
Enazından kv.nizin bu saçma sapan konuşmalarını sonlandırabilirsiniz

Ha bu arada evi terk etmek sonuç çıkartmaz size zararı olur bence
Belkide kv adayınızın amacı bu veya bir arkadaş yazmış düğün dernek işlerinden kurtulmak

resmi nikahınızı yapın düğünü sonra yaparsınız kadın da endişeleniyor ve haliyle bu tedrginlik saçmalatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…