- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi Kismetsizkararsiz
-
Sehırdısında yasıyor .annesını aramış o telefondan sonra Elif'i bi daha aramıcaksn demıs deme öle seyler demıs oda Bı daha aramam evınede gelmem demışpeki sizin aileniz nerde?
Konu sahibi nişanlımın annesiyle kırmadan nasıl konuşurum diye bir soru sormuş, konu tabii hemen birlikte yaşamaya dönmüş. Bayılıyoruz çünkü bizim hayatımızı yaşamayanları yargılamaya.
Soruya dönmek gerekirsen, burada sorumluluk sana değil nişanlına dönüyor. Sen nişanlına güzel bir şekilde ne hissettiğini anlatacaksın. O da annesiyle konuşup meseleyi çözecek.
Cok haklısınz yardımcı olmaya çalısın dedım yargılamaya dondu iş .düşene herkes Bı çelme takmaya çalışıyor yardımcı olmak destek olmak gerekırken bayan dayanışması yapan yokKonu sahibi nişanlımın annesiyle kırmadan nasıl konuşurum diye bir soru sormuş, konu tabii hemen birlikte yaşamaya dönmüş. Bayılıyoruz çünkü bizim hayatımızı yaşamayanları yargılamaya.
Soruya dönmek gerekirsen, burada sorumluluk sana değil nişanlına dönüyor. Sen nişanlına güzel bir şekilde ne hissettiğini anlatacaksın. O da annesiyle konuşup meseleyi çözecek.
Acele etme yapacagım dıor nişanlımdae kıyın nikahı sizde düğünü sonra yaparsınız
birlikte yaşar yaşamaz bu bizi ilgilendirmez ,lakin kayınvalidenin rahat rahat evlenmeden de çocuk yapabilirsiniz cevabına soru sorunca, çıkan sonuç evlenmeden aynı evde yaşaması sonucu olduğunu çıkarıyor burada birtek siz anlamışsınız konuyu biz anlamamışız kusura bakmayın.
Amaclı ne olabılır sizce kayınvalıde adayınınKayınvalideler konuşu öyle, çok takılmayın.
Ama aklına uyup da bebek falan yapmayın.
Bende açıp telefonu sende bır kadınsın sen çocuklarını nıkahsız mı doğurdun demek geldı içimden ama nişamlım üzülür dıe deyemedımKayınvalide adayının ne düşündüğünü bilmiyorum. Bence nikahlı da olsa nikahsız da olsa hiç bir kadın başka bir kadına "hadi çocuk doğur artık" dememeli.
Amaclı ne olabılır sizce kayınvalıde adayının
Bende açıp telefonu sende bır kadınsın sen çocuklarını nıkahsız mı doğurdun demek geldı içimden ama nişamlım üzülür dıe deyemedım
Amaclı ne olabılır sizce kayınvalıde adayının
60 yasında nişanlımın bır oncekı evlılıgınden bır çocuğun var zaten bana dedegı oğlumun Bı cocugu daha olsn yası geçmedenKaç yaşında? Eğer yaşı çok ilerlediyse bir an önce torun sevmek istiyor olabilir.
Cok haklısınz yardımcı olmaya çalısın dedım yargılamaya dondu iş .düşene herkes Bı çelme takmaya çalışıyor yardımcı olmak destek olmak gerekırken bayan dayanışması yapan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?