Kayınvalidemin tutarsız tavırları

Deli değilse böyle bir şeyi teklif etmesi imkansız,hadi teklifi geçtim ısrar etmesi saçmalık,
Hadi o deli diyelim size ne demeli ,he he deyip geçemiyorsunuz,
5 kere şaşkınım

sizin de k.validemsi kişinin de oğlunun da düşünceleri ters
yaşantınız tamamen yanlış
birlikte nikahsız yaşamak ya da çocuk yapmak toplum kurallarına da inanca da aykırı

Konu sahibi nişanlımın annesiyle kırmadan nasıl konuşurum diye bir soru sormuş, konu tabii hemen birlikte yaşamaya dönmüş. Bayılıyoruz çünkü bizim hayatımızı yaşamayanları yargılamaya.

Soruya dönmek gerekirsen, burada sorumluluk sana değil nişanlına dönüyor. Sen nişanlına güzel bir şekilde ne hissettiğini anlatacaksın. O da annesiyle konuşup meseleyi çözecek.

birlikte yaşar yaşamaz bu bizi ilgilendirmez ,lakin kayınvalidenin rahat rahat evlenmeden de çocuk yapabilirsiniz cevabına soru sorunca, çıkan sonuç evlenmeden aynı evde yaşaması olduğunu çıkarıyor ,burada birtek siz anlamışsınız konuyu biz anlamamışız kusura bakmayın.

Cok haklısınz yardımcı olmaya çalısın dedım yargılamaya dondu iş .düşene herkes Bı çelme takmaya çalışıyor yardımcı olmak destek olmak gerekırken bayan dayanışması yapan yok

Kayınvalide adayının ne düşündüğünü bilmiyorum. Bence nikahlı da olsa nikahsız da olsa hiç bir kadın başka bir kadına "hadi çocuk doğur artık" dememeli.

Kayınvalide adayının ne düşündüğünü bilmiyorum. Bence nikahlı da olsa nikahsız da olsa hiç bir kadın başka bir kadına "hadi çocuk doğur artık" dememeli.
Bende açıp telefonu sende bır kadınsın sen çocuklarını nıkahsız mı doğurdun demek geldı içimden ama nişamlım üzülür dıe deyemedım

Bende açıp telefonu sende bır kadınsın sen çocuklarını nıkahsız mı doğurdun demek geldı içimden ama nişamlım üzülür dıe deyemedım

Siz sakın birebir ağız dalaşına girmeyin. Yarın öbür gün yüz yüze bakacaksınız. Oğlunun söylediğini unutur, bağışlar ama sizin söylediklerinizi unutmaz.

Cok haklısınz yardımcı olmaya çalısın dedım yargılamaya dondu iş .düşene herkes Bı çelme takmaya çalışıyor yardımcı olmak destek olmak gerekırken bayan dayanışması yapan yok

konu sahibi kimsenin düşene tekme atma falan derdi yok ne biz sizi tanıyoruz ne siz bizi sadece yanlış olan neyse onu söylüyoruz şahsım adına kayınvalidenize böyle konuşma ortamını siz vermişsiniz.ne diyelim bravo çok iyi yapmışsın mı diyelim ,şimdi hamile kalsan kayınvaliden düğüne ne gerek var birde çocuk yaptınız diyecek bunada hazırlıklı ol yani ,neden yanlış yaptığını söyleyince tırnaklar çıkıyor bende bunu anlamıyorum ya aynı fikirde olmak zorundamıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…