Kayınvalidemin tutarsız tavırları

Sen kendı ailenın ve kendının genıs laflarına bakacaksın profıldekı resmimden belli ne kadar genıs ve kapalı görüştüğü olduğun yönetim bu bayandan şikayetcıyım
Şikayet olunca noluyo yoruma acık degılsen konu acmazsın sanki hakaret ettım kaldıkı profil fotom seni baglamaz agzımı bozmucam kib byee

Merhaba arkadaşlar tekrar yazıyorum. Nişanlımla aynı evde yasıyoruz 1 yıldır kayın valıdem Antalya'da yasıyor .arada arayıp kafa karıstıyor.neymıs efendım nıkahsız cocuk yapın evlenenler zaten boşanıyor bende kımseyle nıkahsız cocuk yapmam dedım .gecen aradığında tamam çocuğum olur ben yazın geldıgınde yaparız nıkahım dedı dün arayıp nıkahsız oluversın sen hamıle kal bız hemen nikah yaparız dıor ne yapmak ıstoyor bu kadın bılmıyorum sınır oldum.nişanlıma dedım annem ne dedı sana telefonda dedı bende sıZınfe Bı çocuğunuz olsa artık dıo dedım ne dıo bu kadın ya sınır etmesın benı dıor nasıp hersey dıor ne yapacagımı sasırdım Bı kayınvalıdeye Nasıl bır cevap vereyım sasırdım ben yardımcı olun kırıcı olmadan lütfen
aynı konuyu neden ikinci defa açıyosunu

Sen kendı ailenın ve kendının genıs laflarına bakacaksın profıldekı resmimden belli ne kadar genıs ve kapalı görüştüğü olduğun yönetim bu bayandan şikayetcıyım

ya insanlar sizi eleştirince herkes kendisine baksın diyosunuz sonra bi yorumcuyu fotoğrafı üzerinden vurmaya çalışıyosunuz. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Nişanlıyken aynı evde yaşamak demek ailelerin bunu bilmesi demek.Ailelerin bunu bbilmesi demek erkek tarafının size olan saygısının kalmaması demek.Size olan saygısının kalmaması demek nikahsızda yapar o çocuğu dedirtmen demek.Bunuda dedirttiğin için kaynana arar boşverin nikahıda der.Normal .

Back
X