- Konu Sahibi Kismetsizkararsiz
Ne geniş insanlar ne geniş aileler var peh..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar tekrar yazıyorum. Nişanlımla aynı evde yasıyoruz 1 yıldır kayın valıdem Antalya'da yasıyor .arada arayıp kafa karıstıyor.neymıs efendım nıkahsız cocuk yapın evlenenler zaten boşanıyor bende kımseyle nıkahsız cocuk yapmam dedım .gecen aradığında tamam çocuğum olur ben yazın geldıgınde yaparız nıkahım dedı dün arayıp nıkahsız oluversın sen hamıle kal bız hemen nikah yaparız dıor ne yapmak ıstoyor bu kadın bılmıyorum sınır oldum.nişanlıma dedım annem ne dedı sana telefonda dedı bende sıZınfe Bı çocuğunuz olsa artık dıo dedım ne dıo bu kadın ya sınır etmesın benı dıor nasıp hersey dıor ne yapacagımı sasırdım Bı kayınvalıdeye Nasıl bır cevap vereyım sasırdım ben yardımcı olun kırıcı olmadan lütfen
Mune birçok yorumda, konu sahibinin kişilik haklarına saldırı var. Lütfen ilgilenebilir misiniz?
Kkda genel olarak 20-40 yaş arası kadınlar aktif. Bazı yorumlara bakın, buram buram hadsizlik kokuyor. Bu genç yaş grubunda, eskiye göre okumuş ve daha medeni olması gereken kadınlar bile kendi hayat tarzını benimsemeyen insanlara karşı terbiyesizlik yapabiliyor.
Ya çok komik bi milletiz yaa..Rabbim evladlarimizi vede bizim sonumuzu hayirli etsin amin konu sahibi kimselerdende uzak eylesin amin edep dışı çirkin seviyesiz vs..bir durum bana göre konu sahibi sizi anlamak istemiyorum Allah akıl fikir versin ne diyem bilemedim bu kadar batıya özenti mide bulandırıcı..![]()
Merhaba arkadaşlar tekrar yazıyorum. Nişanlımla aynı evde yasıyoruz 1 yıldır kayın valıdem Antalya'da yasıyor .arada arayıp kafa karıstıyor.neymıs efendım nıkahsız cocuk yapın evlenenler zaten boşanıyor bende kımseyle nıkahsız cocuk yapmam dedım .gecen aradığında tamam çocuğum olur ben yazın geldıgınde yaparız nıkahım dedı dün arayıp nıkahsız oluversın sen hamıle kal bız hemen nikah yaparız dıor ne yapmak ıstoyor bu kadın bılmıyorum sınır oldum.nişanlıma dedım annem ne dedı sana telefonda dedı bende sıZınfe Bı çocuğunuz olsa artık dıo dedım ne dıo bu kadın ya sınır etmesın benı dıor nasıp hersey dıor ne yapacagımı sasırdım Bı kayınvalıdeye Nasıl bır cevap vereyım sasırdım ben yardımcı olun kırıcı olmadan lütfen
Eğer aileler biliyorsa neden nikahsız yasiyorsunz ayrıca saçmalamış kayinvalide adayın 2016 dayız daha 2050 gelmedik daha deMerhaba arkadaşlar tekrar yazıyorum. Nişanlımla aynı evde yasıyoruz 1 yıldır kayın valıdem Antalya'da yasıyor .arada arayıp kafa karıstıyor.neymıs efendım nıkahsız cocuk yapın evlenenler zaten boşanıyor bende kımseyle nıkahsız cocuk yapmam dedım .gecen aradığında tamam çocuğum olur ben yazın geldıgınde yaparız nıkahım dedı dün arayıp nıkahsız oluversın sen hamıle kal bız hemen nikah yaparız dıor ne yapmak ıstoyor bu kadın bılmıyorum sınır oldum.nişanlıma dedım annem ne dedı sana telefonda dedı bende sıZınfe Bı çocuğunuz olsa artık dıo dedım ne dıo bu kadın ya sınır etmesın benı dıor nasıp hersey dıor ne yapacagımı sasırdım Bı kayınvalıdeye Nasıl bır cevap vereyım sasırdım ben yardımcı olun kırıcı olmadan lütfen
1- Evet, ben avukatım. Avukatlar neyin suç ya da haksız fiil teşkil ettiğini iyi bilirler. Sakın bana işimi öğretmeye kalkmayın. Benim bilgimi ölçecek otorite siz değilsiniz.hayırdır siz avukat falanmısınız?kimse kimsenin kişilik haklarına saygısızlık etmiyor savunduğunuz bekarken aynı evi paylaşmaksa eğer ,mantıklı bir birliktelik olsa zaten kimsenin buna ters bir cevap verme hakkı olmazdı.konu sahibinin sorunu aynı evde yaşaması değil ,yaşadığının üzerine farklı taleplerle gelen bir kayınvalidesi olması, ne acıki nişanlısının önceki eşi de evlilik öncesi bebek sahibi olmuş ,bunlar tesadüfmü acaba? ,buradaki çoğu kişide belki yaşamıştır evlilik öncesi cinsellik ama bu konu başka idrak edemiyorsanız baştan sona birdaha okuyun lütfen
sizin medeniyet anlayışınız evlenmeden bir araya gelmekten mi geçiyor sadece ,sırf bu duruma itiraz edenler medeniyetsizmi oldu şimdi ?kusura bakmayın biz çok cahil kalmışız bence buram buram hakaret eden sizsiniz.
1- Evet, ben avukatım. Avukatlar neyin suç ya da haksız fiil teşkil ettiğini iyi bilirler. Sakın bana işimi öğretmeye kalkmayın. Benim bilgimi ölçecek otorite siz değilsiniz.
2- Fikir özgürlüğü şudur "ben dini inançlarım gereği bir arada yaşamayı uygun bulmuyorum, bence doğru değil. Ama ben size, sizin yaşam anlayışınıza saygı duyuyorum." Şu cümleyi kuran biri medenidir. Benim de medeniyet anlayışım budur.
3- cahil olduğunuz konusunda sizinle hemfikirim.
4- mantıklı bir birliktelik olsaydı kimsenin buna ters cevap verme hakkı olmazdı demişsiniz. Zaten kimseye ters cevap verme hakkınız yok.
5- kadın burada resmen linç edilmiş. Sadece belirli kişiler yol gösterici nitelikte yorumlar yapmış. Yorumları tekrar okuması gereken ben değilim.
ilkduyansenol yorumlarınıza baktım, yol gösterici nitelikte. Siz neden üstüne alındınız ki?
Hayır, elbette gelmiyor. Yorumunuzu büyük hiddetle yazmışsınız. Benim hitap ettiğim kitle "cık cık çok günahçılar, bu ne biçim genişlikçiler" falandı. Siz alınıp buna yorum yapınca ben de bunu savunduğunuzu sandım. Ben size doğrudan cahil demedim, yorumlara bakınca da olmadığınızı görüyorum. Siz bunları savunduğumuz için cahiliz herhalde demişsiniz. Ben de dini bir yoruma karşılık olduğunu sandığım için hemfikirim dedim. Karşılıklı bir yanlış anlaşılma olmuş.peki neden genelleme yaparak cevap yazıyorsunuz ,biz destek yerine köstek mi olduk madem okudunuz cevapları yol gösterdik gördüğünüz gibi,konu sahibi,kendisine hakaret eden kimse ve kendisi nasıl konu açıyorsa şikayet etmesinide bilir öyle değilmi?aklı başında sonuçta.siz beni cahillikle itham ediyorsunuz neye dayanarak?her görüşe açık bir platformda görüşümü belirttiğim içinmi?sizinle kımen aynı fikirdeyim demediğim içinmi ?ayrıca linç eden kimse kendisi şikayet etsin etiketleme yaparak.o belirttiğiniz belirli kişilerden biriside benim ,ama siz cevaplarımı nasıl okuduysanız artık ,avukat olmanız beni cahillikle suçlamanız herkese genelleme yaparak istediğinizi yazmanız anlamına gelmiyor değilmi? .
Hanımlar,
karşılıklı yanlış anlamalar yüzünden boşu boşuna kalp kırıp polemiğe girmeyin isterseniz![]()
Farkındayım durumun, sizin yorumlarınız sağ duyuludur, ortada bir hata olduğu aşikardı.bir yanlış anlaşılma varMune sıkıntı yok ben hakaretleri okumadım ,diğer arkadaşta genel olarak yazınca film koptu
Benim anladığım kadarıyla kayınvalideniz sizin birlikte kalmanızdan dolayı size bildiğin baya baya yollu muamelesi yapmaya çalışıyor. "Zaten nikahsızsınız sen nikahsız çocuk da yaparsın nasılsa benim oğlanla tepişiyorsun" demeye çalışıyor gibi geldi bana günahı boynuna. Çünkülüm hiçbir kayınvalide böyle birşeyden hoşlanmaz, emin olun. Nerden biliyorsun dersen; üniversite dönemimde ben yurtta kalırken eşim evde kalırdı. Benim kaynanam gelip bizzat kendisi siz aynı eve çıksanıza iki ayrı yere kira veriyorsunuz dedi hatta baya bildiğin ısrar da etti. Bende konuyu aileme açtım, kabul edildi. 2 odalı bir ev tuttuk, tüm eşyalarını da gidip kaynanam aldı. Özene bezene seçti. 2 sene aynı öğrenci evini paylaştık. Kayınvalidem defalarca gelip kaldı, çok da mutluydu biz okuldan gelmeden önce bize yemekler yapardı. Evimizi çok beğenirdi. Okul bitti, memlekete döndük bana sinirli bir anında ben sizin beraber kalmanızdan çok rahatsızdım dedi. Sen iyi bir kız olsan beraber kalmazdın demeye getirdi. Lan fikri veren sen değil miydin, gelip götünü yaya yaya kalan sen değil miydin, o evde bizimle boy boy selfieler çekinip instagrama pıtır pıtır koyan sen değil miydin ? Böyle bu kaynanalar, kanları bozuk. Hamilelik sürecinde erkek bebekten salgılanan bir sıvının karakter çökmesine neden olduğunu falan düşünüyorum, doktor olsam mutlaka araştırma konusu yapardım. ( İyi olan, o istisnai, o mükemmel, o melek kaynanaları laflarımın dışında bırakıyorum tabiki, benim sözüm cadaloz olanlara) İşin sonucunda biz 3 yıl mutlu mesut bir birlikteliğin sonucunda kayınvalidemin evlenmeyelim diye önümüze çıkarttığı her engele rağmen evlendik. Çook da mutluyuz. Evlenmeyinde böyle düğün parasından yırtalım siz de o şekilde yaşayın bir ömür demeyi kasdettiğini ben hiç sanmıyorum çünkü çevresinden mutlaka tepki sözleri duyuyordur bu durumdan dolayı. Duyma sen duyma boşver..Merhaba arkadaşlar tekrar yazıyorum. Nişanlımla aynı evde yasıyoruz 1 yıldır kayın valıdem Antalya'da yasıyor .arada arayıp kafa karıstıyor.neymıs efendım nıkahsız cocuk yapın evlenenler zaten boşanıyor bende kımseyle nıkahsız cocuk yapmam dedım .gecen aradığında tamam çocuğum olur ben yazın geldıgınde yaparız nıkahım dedı dün arayıp nıkahsız oluversın sen hamıle kal bız hemen nikah yaparız dıor ne yapmak ıstoyor bu kadın bılmıyorum sınır oldum.nişanlıma dedım annem ne dedı sana telefonda dedı bende sıZınfe Bı çocuğunuz olsa artık dıo dedım ne dıo bu kadın ya sınır etmesın benı dıor nasıp hersey dıor ne yapacagımı sasırdım Bı kayınvalıdeye Nasıl bır cevap vereyım sasırdım ben yardımcı olun kırıcı olmadan lütfen