- Konu Sahibi Kismetsizkararsiz
Evet gidin hemen bir nikah kıyın. Düğünü sonra müsait oldugunuzda yaparsınız.
tüm sorunları bir imza çözecek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gidin hemen bir nikah kıyın. Düğünü sonra müsait oldugunuzda yaparsınız.
tüm sorunları bir imza çözecek mi
dört dörtlük savunma hazırlamışsınız avukat hanım tebrik ediyorummmm1- Evet, ben avukatım. Avukatlar neyin suç ya da haksız fiil teşkil ettiğini iyi bilirler. Sakın bana işimi öğretmeye kalkmayın. Benim bilgimi ölçecek otorite siz değilsiniz.
2- Fikir özgürlüğü şudur "ben dini inançlarım gereği bir arada yaşamayı uygun bulmuyorum, bence doğru değil. Ama ben size, sizin yaşam anlayışınıza saygı duyuyorum." Şu cümleyi kuran biri medenidir. Benim de medeniyet anlayışım budur.
3- cahil olduğunuz konusunda sizinle hemfikirim.
4- mantıklı bir birliktelik olsaydı kimsenin buna ters cevap verme hakkı olmazdı demişsiniz. Zaten kimseye ters cevap verme hakkınız yok.
5- kadın burada resmen linç edilmiş. Sadece belirli kişiler yol gösterici nitelikte yorumlar yapmış. Yorumları tekrar okuması gereken ben değilim.
Cok tskler saolun duyarlı tavrınız içinKonu sahibi,
Kayınvalideniz size aklı sıra laf sokmaya çalışmış. Bu şaşırılacak bir şey olmasa gerek. Kkda genel olarak 20-40 yaş arası kadınlar aktif. Bazı yorumlara bakın, buram buram hadsizlik kokuyor. Bu genç yaş grubunda, eskiye göre okumuş ve daha medeni olması gereken kadınlar bile kendi hayat tarzını benimsemeyen insanlara karşı terbiyesizlik yapabiliyor. 60 yaşındaki kvnin böyle değerlendirmesi normal. Lütfen yorumlarda düşene de bir tekme vurun gibi yorumlar yapmayın, siz düşmüş falan değilsiniz.
ben de evlilik öncesi aynı evde yaşadım eşimle. Bir sakıncasını görmedim. İster yaşarsınız, ister yaşamazsınız. Bu sizin tercihiniz. Nişanlınızla konuşun, annesinin sizinle böyle konuşmasını istemediğinizi söyleyin.
Cok tsklerHanımlar,
lütfen üsluplara dikkat edelim, konu sahibesi erişkin bir yaşta, ister nikahlanır ister beraber yaşar.
Bunu sorgulamak bize düşmez, herkesin hayat tarzı kendini alakadar eder, ailelerine kadar laf söylemeye hakkımız yok, biz bu insanların ebeveynleri de değiliz üstelik.
Bu kadar mahane verme ve bu kadar sert konuşmalar yapma küme bu dunyada bahane verırısen bugün basına gelir ve hıc bısey diyemezsin yazımın altında lutfen kırıcı olmayın yazmıştım zaten sız haddınızı aşmışsınız sizi yönetime şikayet etmek istıyorım. Kişilik haklarıma saygısızlıkbir yanlış anlaşılma var @Mune sıkıntı yok ben hakaretleri okumadım ,diğer arkadaşta genel olarak yazınca film koptu
yaptığınıza karışacak lüksüm yok herkes kendi bacağından asılırda bir annenin bu denli yozlaşmış ahlak anlayışı ağzımın açıklığına emojiler yetmiyor.Merhaba arkadaşlar tekrar yazıyorum. Nişanlımla aynı evde yasıyoruz 1 yıldır kayın valıdem Antalya'da yasıyor .arada arayıp kafa karıstıyor.neymıs efendım nıkahsız cocuk yapın evlenenler zaten boşanıyor bende kımseyle nıkahsız cocuk yapmam dedım .gecen aradığında tamam çocuğum olur ben yazın geldıgınde yaparız nıkahım dedı dün arayıp nıkahsız oluversın sen hamıle kal bız hemen nikah yaparız dıor ne yapmak ıstoyor bu kadın bılmıyorum sınır oldum.nişanlıma dedım annem ne dedı sana telefonda dedı bende sıZınfe Bı çocuğunuz olsa artık dıo dedım ne dıo bu kadın ya sınır etmesın benı dıor nasıp hersey dıor ne yapacagımı sasırdım Bı kayınvalıdeye Nasıl bır cevap vereyım sasırdım ben yardımcı olun kırıcı olmadan lütfen
Bu kadar mahane verme ve bu kadar sert konuşmalar yapma küme bu dunyada bahane verırısen bugün basına gelir ve hıc bısey diyemezsin yazımın altında lutfen kırıcı olmayın yazmıştım zaten sız haddınızı aşmışsınız sizi yönetime şikayet etmek istıyorım. Kişilik haklarıma saygısızlık
@Mune lütfen konu sahibine cevap vermeni istiyorum konuyu biliyorsun en azındanbenmi kişilik haklarınıza saygısızlık etmişim? ,yönetim bana cevap vermiş zaten ,yönetimin ve benim yazdığım cevaplara bakın bakalım kim hakaret etmiş yazık hemde çok yazık
Neyin mide bulandırıcı oldugunu anlamdım bu kadar bahane verenın bigün basına verır Allah o Zaman anlarsın benı senınde evladın varmıs senın kızın ayrı evde yasayınca nişanlısı olunca cok masum oluyor sanki 7/24 namus bekcılıgını yapıyorsun sankiRabbim evladlarimizi vede bizim sonumuzu hayirli etsin amin konu sahibi kimselerdende uzak eylesin amin edep dışı çirkin seviyesiz vs..bir durum bana göre konu sahibi sizi anlamak istemiyorum Allah akıl fikir versin ne diyem bilemedim bu kadar batıya özenti mide bulandırıcı..![]()
Sen kendı ailenın ve kendının genıs laflarına bakacaksın profıldekı resmimden belli ne kadar genıs ve kapalı görüştüğü olduğun yönetim bu bayandan şikayetcıyımNe geniş insanlar ne geniş aileler var peh..
Cok tskleröfkeyle kalkan zararla oturur. nişanlınızla güzelce konuşun.kayınvalidenizin nikah olayı uzadığı için böyle şeyler söylemeye cesaret edebildiğini söyleyin bence.
Evet, konu sahibi de benim düştüğüm yanlışa düştü sanırım. Ben de ilk olarak aksi bir düşünceyi savunduğunuzu sanmıştım. Bir de bayağı hiddetli yazmışsınız. O da onu yargıladığınızı düşündü sanırım. Sizin birkaç yorumunuza baktım ben, yanlış anlaşıma olduğu ortaya çıktı zaten. Birazdan konu sahibi de farkeder. Onu da anlamaya çalışın. Sürekli kınayanlar, bir yandan bizim tartışmamız, benim yorumuma karşılık sert yorumunuz sizi sanki kötü yazmış gibi göstermiş. Görünce özür diler sanırım sizden.@pinkycaramel bak nasıl kendini savunuyor? arada bizi de karıştırarak aslında senin de cevap vermeni isterdim zira cevaplarımı mantık çerçevesinde okuyan sensin ,çok önemli değil beni şikayet etsin en azından vicdanen rahatım yaptığım her yorumda