- Konu Sahibi justtmarried
-
hayatta böle bi hata yapmazdım...bnm kayınvalidemle yürüme emsafesi 15dk..bnm kayınvalidem de çalışıyo ama akşam görüşme isteği bizi çok yıprattı araya mesafe koyana kadar cnm çıktı. bi de altlı üstlü otursak hiç rahat vermezdi.bence en iyi kv uzak kayınvalidedir..ben böle bişey yapmazdım maddi sebeplerle...çünkü BENCE maddi şeyler aşılıyor bi şekilde bizim de maddi sıkıntılarımız oluyo ama ben sırf para biriktirecem ev alcam diye kendime böle bi eziyet yapmazdım...çok canın sıkılır ben sana diyim yani.zordur öle üstüste yaşamak...manevi yıpranmalar maddi sıkıntılarla karşılaştırılamaz bile.aynı çatı altında mesafe koymak öle kolay olmaz çok canın sıkılır illallah dersin öle bi durumda mesafe koymak için aranız kötü olur anca öle olur. o da aynı çatı altında çok yıpratıcı...bence sakın yapma..ben kesinlikle böle bişey yaşamamak için elimden geleni yapardım.
Ama şuan siz kendi şartlarınıza göre benim durumumu değerlendiriyosunuz ve bu beni doğru yönlendirmez. Benim kayınvalidemin çok müdaheleci tavırları yoktur. Şimdiye kadar bana hiçbir konuda müdahelede bulunmadı mesela. Evim araçla 5 dk mesafede olmasına rağmen 9 aydır 3-4 kez ya gelmiştir ya gelmemiştir. Ama kalabalık bir ortama giricem onun zorluğu olacaktır elbet kabulüm, ama geçici diyorum sabredilebilir diyorum.
yani evet ben kendi penceremden değerlendirdim tabi ki olayı siz daha iyi tanırsınız kendi kv nizi.müdahale etmeyeceğini düşünüyorsanız,hayat şartlarınızın iyileşeceğin düşünüyorsanız tabi sizin kararınız.bn sadece kendi fikrimi söledim.bu aslında biraz da karakter meselesi sevgili arkadaşım ben kalabalıktan ya da etrafımda sürekli birileri olmasından hiç hoşlanmadıım için sizin durum beni çok panikletti.kendimce sizin iyiliğiniz için yazdım
herseyı cat pat soyleme yeterlı bence gecınmek ıcın karsındakı orta kıvamda bır ınsan ıse
cok zorluk cekıyorsunuz kırada bence en ıyısı oraya tasınmak
hatta ev almaya bıle kalkmayın derım
İnanın bende kalabalığı hiç sevmem :) Ama şu bakımdan. Benim evimin içinde olanı ben bilicem. İyi veya kötü kimse hiçbişeyden haberdar olmicak. Eşimle kavga mı ettik aramızda kalıcak. Mesela şuanda bi misafir geleceği zaman önceden haber vermek zorunda klıyolar 1-2 gün önceden. Taşınınca pat diye damlayabilecek insanlar var evmin durumu belki müsayit olmicak. Birde ikitane delikanlı kaynım var. Onlarla fazla muhattap olmak zorunda kalıcam yani ben mesafeli olmayı tercih ediyorum aramızda bi gerginlik soğukluk olsun istemiyorum. ama bi taraftanda bakıyorum k.v ile altlıüstlü oturan bi ben değilim ki diyorum, çoğu insan bu şekilde evleniyor. Ben zaten 1 yıldır ağırlığımı koydum, biraz daha dikkatli davranarak mesafeyi koruyabilirim diyorum. Birde geçici olduğunu düşünürsek...
umarım düşündüğünüz gibi olur ya bilmiyorum kv ile altlı üstlü oturmak bana kabus gibi geliyor.bide kayınlar falan iin içine girince. şimdi kardeşler sonuçta sürekli görüşmek istemezler mi,en ufak bişe olsa kapıda bitmezler mi...ya ben çok mu fesadım
bir birikimizin varmı?
Hayır kesinlikle fesat değilsiniz :) Aksine çok haklısınız. Nişanlıyken çok kızardım bu duruma. Eşime aldığım ayakkabıları kıyafetleri giyerdi küçük kaynım, ikizi askerdeydi ozaman. Üzerinden çekip alasım gelirdi. Ama şimdi dolapları ayrı olucak ben yıkicam tertiplicem dikkat edebilirim gibime geliyor. En kötü ihtimal, kabullenicem. Kabullenmek, daha az sorun etmek sorun yaşamamanın en büyük formülü diye düşünüyorum. Nekadar az takarsam, nekadar az problem edersem kafam okadar rahat olur diye düşünüyorum. Hatta sırf bunun için psikoloğa bile gidebilirim :) İyisiyle kötüsüyle kabul edip oraya gitmek beni daha az yıpratır diye düşünüyorum.
Taşınacagınız bu daire önceden kiradamiydi?durum neydi
Orayi kiraya verselerde, parasini size verseler..siz simdi mevcut evinizde oturmaya devam etseniz:26:
altınlarımız var 20-25.000 arası.
anladım her ay kenara 700 tl koymanız gerekıyorkı soyledıgınız rakamları yakalayabılın 3 yıl boyunca
dur bakalım ya hemen ev dusunme bence
bende babamın bıze verdıgı daırede oturuyorum ıcını fılan yenıledım amcamların ust katı , baska bı amca oglu ve esınınde alt katındayım hıc kımsenın oyle rahatsız ettıgı yok
araba aldık , hayatımızı yasaroz dıye dusunuyoruz
yorumlar genelde kayınvalıdenın ust katında oturmakla ılgılıkı ben cok ıyı bılıyorum durumunuzu para durumu sızı buna tesvık eıdyor bence fırsat varken degerlendırın derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?