Kayınvalidemin üst katına taşınıcam ,tereddütlerim var.Bana fikir verin lütfen...

inan bana istemediğin bir sürü durumla karşılaşacaksın.seçim senin

bende 1 sene içinde evlencgm ve nişanlımın evi annesnn alt katında benm annem berbr yasdgı ıcın biraz tereddtlerim var anlasmazsm dye kalablk bir ailesi var nişanlmn 5 kardes ve küçkler sürekli bize gelip gitme olurmu kaynanm cok iyi biri ama kaynpedrm biraz aksidr ben gelip gitme işini hç svmem misafrden oldm olası nefret etmşimdr nişanlmda öyle gelmzler rhat edrz dyo ama ben kirada olsa baska yere cıkalm dyorum

arkadaşım inşallah kendin için en hayırlı kararı verirsin. bende düşüncelerimi paylaşmak istedim seninle. öncelikle bi tarafta bir gerçek var. sen kira vermeden hem rahat edeceksin hem para biriktireceksin anladığım kadarıyla. diğer tarafta ise olasılıklar var. şöyle olursa böyle olursa. evet sorun yaşatan kaynanalar var Allah yardımcıları olsun. ama bu senin de aynısını yaşayacağını göstermez. şu açıdan bakarsak sen 2 kişi rahat otur diye kadın 1+1 e geçiyor bu bence çok güzel bir şey. hem istese kiraya verir başkasına, parasını da bir güzel yer.
ama sen bu kadar önyargıyla gidersen, kadın en küçük bir şey söylediğinde zoruna gider. bence olumlu taraflarına odaklanmalısın. yeri geliyor insan annesiyle de ters düşebiliyor. hepimiz insanız.
ha şu da var. eşini sen ikna etmişsin gitmek için. demek ki eşin illa annemin yanında oturcam diyen biri değil. geçersin baktın gerçekten çok zor senin için, yapamayacaksın 1 yıl kal, biriktirdiğin paraya göre küçük bir ev al çık gene. ama bakarsın belki de her şey iyi gidecek sen 4-5 yıl kalıp daha güzel bir ev alacaksın. bunu yaşamadan bilemezsin.
bence önyargıyla değil olumlu düşüncelerle git ve hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda da uygun bir dille uyar. baktın bir kere banyona izinsiz girdiler, özel eşyaların olabileceğini bu nedenle banyoyu sormadan kullanmamalarını istediğini söyleyebilirsin. umarım her şey gönlünce olur

canım yazdığın her şeyi çok mantıklı buldum
aslına bakarsan yenme psiklojisiyle gitmrn gerek :)
1,si kendi evine çıkmak için yolun var :)
2,si eltin zaten cahilmiş, sen kv ile iyi geçinerek herşeyi güzelleştirebilirsin.
3.sü zaten sen de kv de çalışıyormuş akşamdan akşama görüşeceksiniz gayet de güzel olur,
hatta kv sana yanına taşındığınız için minnettarlık duyacaktır - yaşılık psikolojisind oluyor-
valla git akşamları yorgun oldukça da orda ye yemegini al evini derşm sana :)

ezilmeyeceğini düşünüyorsan git otur
ama kv kb ve ikitane kayın
ev işi eşinle sorunlar yıpratır seni azıcık aşım kaygısız başım de otur evinde
bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…