Kayınvalidemin yaptığı

Esrossss

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
112
11
18
Lütfen daha önceki açtığım konulara ithafen cevap yazmıyor bu üye falan demeyin bana. Nasıl bir ruh halinde olduğumu neler yaşadığımı bilmiyorsunuz çünkü . Cevap yazıp sohbet edecek mecal bulamıyorum çoğu zaman öyle psikolojim bozuk

Bugün kayınvalidem ve kayınpederim dışarda dünürlerine iftar verdiler. Benim ailem eltimin ailesi ve görümcemin kocasının ailesi davetlilerdi.Yani biz öyle biliyorduk. Günlerdir konuşulan sadece anne baba olarak katılınacak çocuklar damatlar gelinler olmayacak hatta yemeğin teması dünür ve elli yaş üstü diye espri yaptık.

Biz eşimle yemeğe gitmedik çünkü çağrılmadık sadece annem babam gitti: biz zannediyoruz ki eltim de yok kaynım da yok görümcemde kocası da yok yemekte .

Annemi aradım öğrendim ki bir biz yokmuşuz yemekte bir biz ayrılmışız sığdırılmamışız herkes oradaymış demek ki davet edilmişler kendi başlarına çıkıp gidecek halleri yok ya

Ben eltim ve görümcelerimle konuşmuyorum belki bizi karşı karşıya getirmek istemediler ama benim çok gücüme gitti kendimi çok aşağılanmış hissettim dışlanmış hissettim

Benim kaynanamla hiç bir sorunum yoktu ki neden böyle yaptı mesela neden beni çağırmamazlık yaptı eltimi değil
Çok üzüldüm çok gücendim çok kırıldımm

Ağladım akşamdan beri eşime zorla arattım neden diye eltimin çocukları peşine takılmışlar kaynanamın. o da sen olmazsın ben onlara dışarlarda nasıl bakayım diye eltimi de götürmüş son anda. planlı bir çağırma yokmuş yani açıklaması bu şekilde

Bayramda bile gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım ne yapmalıyım

Valla bacim konu aciyorsun, cevap yazmiyorsun. Insanlar deli gibi kendi kendilerine konusup duruyorlar burda. Hani foruma girmesen tamam da giriyorsun konuya bakiyorsun buna ragmen insanlari adam yerine koyup yazmiyorsun. Bir de nasil bir işse tekrar konu acip umursamadigin insanlarin fikrini soruyorsun. Ne de olsa burda da yazmayacaksin en iyisi konu hakkinda fikir belirtmemek

tek eltin değil görümcende ordaymış?
onun için ne açıklama yaptı kv merak ettim.

Bayramda küslük olmaz olsa bayramın tadı çıkmaz. yapmayın inşallah gidersiniz :)

Fikirlerinizi önemsiyorumki buraya yazıyorum di mi . Okuyorum hepsini tek tek merak etmeyin kendimi iyi hissedersem de yazıyorum

Hem görümcende gitmiş. Gitmese bile arayip kızım böyle böyle oldu sizde gelin isterseniz plan değişti demeliydi. Ben olsam bayramda giderdim heralde ama el gibi dururdum ne etli ne sütlü

Fikirlerinizi önemsiyorumki buraya yazıyorum di mi . Okuyorum hepsini tek tek merak etmeyin kendimi iyi hissedersem de yazıyorum
Iyi de okuman yetmiyor. Insanlar soru soruyor. Cevap bekliyor. Sen resmen diger konularinda sana yardimci olmak isteyen insanlari onemsemedin yani.
Kendini iyi hissettigin zaman acarsin konuyu o zaman. Uzun uzun cevaplar verirsin insanlara. Diger konulara yazamiyorsun cunku kendini iyi hissetmiyorsun ama ne hikmetse yeni konu acabiliyorsun.
Bence siz de cok degisiksiniz.

Kimse sizden değerli değil.siz şuan ağlayıp üzülüp belki de eşinizle aranızı gereksiz bozmaya değmez. Evet haklısınız çok ayıp etmişler ama vicdanınız rahatsa gerisi boş. Sizde ona göre davranırsınız artık.

Zaten eltılerınız,gorumcelerınız,kaynınızla aranız bozuk.Bide kayınvalıdeyle körü olmayın.Derlerki demekkı bunda bişey var herkesle kötü oluyor.Bayramda buyuklerın eli öpülür.Velevki sizi çağırmadı bence çagırmak zorunda değil.Ben yanlış bişey görmedım.

ayıpsa ayıp da yani kendini parçalayıp ağlayacak bir şey yok bence.sağlığım olsun gerisi mühim değil , biri bana ayıp ederse ona göre muamele yaparım sonradan ama tutup da basit basit şeyler için kendimi parçalamam yani dünyanın sonu gelmiş gibi.

Ben de bunu düşündüm eşimin ailesiyle görüştüğüm kimse kalmayacak eğer olayı yutmazsam ama böyle hem kırılıp hem alttan almak öyle zor ki

Size bir kasıtları olsa anne babanızı neden çağırsınlar ki?
Ayrıca anneniz sizden başka herkesin orada olduğunu görünce sorabilir ve sizi arayıp çağırabilirdi.

Niye ağlıyorsunuz ki sizde ona göre davranın planlı gitmeselerde sizide arayacaklardi usulen gider yada gitmezsiniz. Bundan sonra kayinvalidenize tepkinizi belli edin ayıp etmişler

Anneniz bizimkiler nerede dememis mi? Arayıp sizi haber verseydi siz de giderdiniz ooo herkes buradaymis deyip yerinde laf sokardiniz en azından.

Çağırdığı zamanda beni küs olduğum insanlarla karşı karşıya getiriyor ne yapmaya çalısıyor bu kv olacaktı bence gayet yerinde bir durum gittiğin yemekten ne anlayacaktın ki gergin ortam boşver beee

Şikayet canınızı. Normalde aranızda iyiyse kötü düşünmeyin. Sizi istemeseler annenizi babanızı hiç cagirmazlardi. Oğlumu çağırırim, ne dünürü derlerdi. Canınızı sıkmak için söylemiyorum ama hassassiniz şu sıralar galiba . Anneniz de sizi istemeden bile olsa doldurusa getirmiş olabilir mi . Kızının dışlandigini düşündüğü için o da fark etmeden belki sizi etkiledi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…