O zaman son anda arayıp sizi de çağırmalılardı.
Ayıp etmişler.
Valla bacim konu aciyorsun, cevap yazmiyorsun. Insanlar deli gibi kendi kendilerine konusup duruyorlar burda. Hani foruma girmesen tamam da giriyorsun konuya bakiyorsun buna ragmen insanlari adam yerine koyup yazmiyorsun. Bir de nasil bir işse tekrar konu acip umursamadigin insanlarin fikrini soruyorsun. Ne de olsa burda da yazmayacaksin en iyisi konu hakkinda fikir belirtmemek
Iyi de okuman yetmiyor. Insanlar soru soruyor. Cevap bekliyor. Sen resmen diger konularinda sana yardimci olmak isteyen insanlari onemsemedin yani.Fikirlerinizi önemsiyorumki buraya yazıyorum di mi . Okuyorum hepsini tek tek merak etmeyin kendimi iyi hissedersem de yazıyorum
Kimse sizden değerli değil.siz şuan ağlayıp üzülüp belki de eşinizle aranızı gereksiz bozmaya değmez. Evet haklısınız çok ayıp etmişler ama vicdanınız rahatsa gerisi boş. Sizde ona göre davranırsınız artık.Lütfen daha önceki açtığım konulara ithafen cevap yazmıyor bu üye falan demeyin bana. Nasıl bir ruh halinde olduğumu neler yaşadığımı bilmiyorsunuz çünkü . Cevap yazıp sohbet edecek mecal bulamıyorum çoğu zaman öyle psikolojim bozuk
Bugün kayınvalidem ve kayınpederim dışarda dünürlerine iftar verdiler. Benim ailem eltimin ailesi ve görümcemin kocasının ailesi davetlilerdi.Yani biz öyle biliyorduk. Günlerdir konuşulan sadece anne baba olarak katılınacak çocuklar damatlar gelinler olmayacak hatta yemeğin teması dünür ve elli yaş üstü diye espri yaptık.
Biz eşimle yemeğe gitmedik çünkü çağrılmadık sadece annem babam gitti: biz zannediyoruz ki eltim de yok kaynım da yok görümcemde kocası da yok yemekte .
Annemi aradım öğrendim ki bir biz yokmuşuz yemekte bir biz ayrılmışız sığdırılmamışız herkes oradaymış demek ki davet edilmişler kendi başlarına çıkıp gidecek halleri yok ya
Ben eltim ve görümcelerimle konuşmuyorum belki bizi karşı karşıya getirmek istemediler ama benim çok gücüme gitti kendimi çok aşağılanmış hissettim dışlanmış hissettim
Benim kaynanamla hiç bir sorunum yoktu ki neden böyle yaptı mesela neden beni çağırmamazlık yaptı eltimi değil
Çok üzüldüm çok gücendim çok kırıldımm
Ağladım akşamdan beri eşime zorla arattım neden diye eltimin çocukları peşine takılmışlar kaynanamın. o da sen olmazsın ben onlara dışarlarda nasıl bakayım diye eltimi de götürmüş son anda. planlı bir çağırma yokmuş yani açıklaması bu şekilde
Bayramda bile gitmeyi düşünmüyorum haksız mıyım ne yapmalıyım
Zaten eltılerınız,gorumcelerınız,kaynınızla aranız bozuk.Bide kayınvalıdeyle körü olmayın.Derlerki demekkı bunda bişey var herkesle kötü oluyor.Bayramda buyuklerın eli öpülür.Velevki sizi çağırmadı bence çagırmak zorunda değil.Ben yanlış bişey görmedım.Lütfen daha önceki açtığım konulara ithafen cevap yazmıyor bu üye falan demeyin bana. Nasıl bir ruh halinde olduğumu neler yaşadığımı bilmiyorsunuz çünkü . Cevap yazıp sohbet edecek mecal bulamıyorum çoğu zaman öyle psikolojim bozuk
Bugün kayınvalidem ve kayınpederim dışarda dünürlerine iftar verdiler. Benim ailem eltimin ailesi ve görümcemin kocasının ailesi davetlilerdi.Yani biz öyle biliyorduk. Günlerdir konuşulan sadece anne baba olarak katılınacak çocuklar damatlar gelinler olmayacak hatta yemeğin teması dünür ve elli yaş üstü diye espri yaptık.
Biz eşimle yemeğe gitmedik çünkü çağrılmadık sadece annem babam gitti: biz zannediyoruz ki eltim de yok kaynım da yok görümcemde kocası da yok yemekte .
Annemi aradım öğrendim ki bir biz yokmuşuz yemekte bir biz ayrılmışız sığdırılmamışız herkes oradaymış demek ki davet edilmişler kendi başlarına çıkıp gidecek halleri yok ya
Ben eltim ve görümcelerimle konuşmuyorum belki bizi karşı karşıya getirmek istemediler ama benim çok gücüme gitti kendimi çok aşağılanmış hissettim dışlanmış hissettim
Benim kaynanamla hiç bir sorunum yoktu ki neden böyle yaptı mesela neden beni çağırmamazlık yaptı eltimi değil
Ağladım akşamdan beri eşime zorla arattım neden diye eltimin çocukları peşine takılmışlar kaynanamın. o da sen olmazsın ben onlara dışarlarda nasıl bakayım diye eltimi de götürmüş son anda. planlı bir çağırma yokmuş yani açıklaması bu şekilde
Zaten eltılerınız,gorumcelerınız,kaynınızla aranız bozuk.Bide kayınvalıdeyle körü olmayın.Derlerki demekkı bunda bişey var herkesle kötü oluyor.Bayramda buyuklerın eli öpülür.Velevki sizi çağırmadı bence çagırmak zorunda değil.Ben yanlış bişey görmedım.
Bence kırılacak bişey yok abartmayın.Sizi çagırmak zorunda değil.Ben de bunu düşündüm eşimin ailesiyle görüştüğüm kimse kalmayacak eğer olayı yutmazsam ama böyle hem kırılıp hem alttan almak öyle zor ki
Şikayet canınızı. Normalde aranızda iyiyse kötü düşünmeyin. Sizi istemeseler annenizi babanızı hiç cagirmazlardi. Oğlumu çağırırim, ne dünürü derlerdi. Canınızı sıkmak için söylemiyorum ama hassassiniz şu sıralar galiba . Anneniz de sizi istemeden bile olsa doldurusa getirmiş olabilir mi . Kızının dışlandigini düşündüğü için o da fark etmeden belki sizi etkiledi ?Lütfen daha önceki açtığım konulara ithafen cevap yazmıyor bu üye falan demeyin bana. Nasıl bir ruh halinde olduğumu neler yaşadığımı bilmiyorsunuz çünkü . Cevap yazıp sohbet edecek mecal bulamıyorum çoğu zaman öyle psikolojim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?