Kayınvalidemin yaptığı

Ben olsam karşı karşıya geldiğimizde kesinlikle lafı dokundururdum. Ben de elimle görüşmüyorum.daha doğrusu küs ya da kavgalı değiliz.sadece hareketlerinden dolayı meraba meraba. Ama kv isterlerse sadece onları götürsünler umrumda bile değil.hatta şehir dışındalar. Arada gelirler mangal falan yakarlar.bizi de bir kaç kere çagirmadilar. Daha da mesafe koydum.isterlerse yedi sulaleyi çağıranlar umrumda değil yani.

Hiç üzülmeyin gerçekten bunda ağlanacak birşey yok. Ne guzel annenizi babanızı çağırmışlar zaten medeni insanlara benziyorlar, kendilerini affettirmek adına sizin için bir yemek organize ederler eminim

Onlarla konuşmaya bilirsin ama tüm aile toplanmış senide çağırmaları lazımdı. Ozaman bayramda da gitme kv ye görümcenle eltin gider diye.

Benim babamın cenazesine gelmedi kayınvalidem ben ne yapayım bilemedim yani? Bende çok kırgınım ama yine kötü ben oluyorum

Neyse ki anne baba sizin kafadan değil. Etrafınızda bir tane adam bırakmamışsınız küse küse. Valla size verilebilecek tek tavsiye aklınızı başınıza toplayın.

Ee hadi eltinz takılmak zorunda kalmış görümce ve damat nasıl takilms bende olsam aynı tepkiyi verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…