Kayınvalidemin Yaptığını Hiç Anlayamadım Anlayan Var mı???

mazot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
446
0
96
İstanbul
Geçen hafta sonu eşim ben kayınvalidem kayınpederim ve aileden birçok kişi bir yere davet edildik. Hep beraber gittik. Salon biraz soğuktu eşimde bende bayaa üşüdük el ele tutuşmuşuz oturuyoruz ısınmaya çalışıyoruz.Kayınvalidemde eşimin yanında oturuyor ben eşimin elini üzerimdeki atkının altına koydum kayınvalidemde eşime dediki öbür elinide ben ısıtayım eşimin elimi çekti akannehir eşimde yok yaa olamaz öyle dedi yaa bu ne yapmaktır okadar şaşırdımki hiçbir anlam veremedim bu davranışa ayrıca salona girdik yerbakıyoruz biryer bulduk oturucaz kayınvalidem oturdu yanındaki sandalyeyi çekerek oğlum gel diyo beni kollayıp koruması gerekirken eşime yapıyo bu durumu sonuçta o ailede yabancılık çeken benim ama eşimde sağolsun bütün gece ne yanımdan ayrıldı nede elimi bıraktı...opuyorumnanaktan

Kıskanç kaynana.... takma nasılsa eşin senin yanında mutlu ol

canım kıskanmış seni boşver sen kızarsan onun daha hoşuna gider başka bi açıklaması yok:dilcikar:

Kıskanmıştır da ondan yapmıştır yada kendisinin daha iyi ısıtacağını düşünmüştür ...delikafadulden

canım kıskanmış seni boşver sen kızarsan onun daha hoşuna gider başka bi açıklaması yok:dilcikar:

koskoca kadın hiç bir şekilde tepki vermem ona ama hoşuma gitmeyen bişeye olduğu zaman sadece dinliyorum onu yorum bile yapmıyorum

Bir çok kayınvalidenin yaptığı gibi oğlunu senden kıskanmıştır zamanla geçer ya da sen alışırsın bu durumazemuszemus

kıskanmış belli.. oğlu bekar olsa yapmazdı bu hareketi...

Bir çok kayınvalidenin yaptığı gibi oğlunu senden ksıkanmıştır zamanla geçer ya da sen alışırsın bu durumazemuszemus

kayınvalidemin yaptığı hareketleri kafama takamıyorum zaten yaptığı şeylere okadar şaşırıyorumki şaşkınlığımdan kafama takamıyorum koskoca kadın görmüş geçirmiş nasıl böyle yapar diye ohaoldumsmile

Koskoca (minimum 40 + ) kadınların oğullarını bu denli zekaya, mantığa aykırı kıskanışlarına anlam veremiyorum. Onun gözünde hala çocuk bile olsa o çocuk en azından 25 yaşlarında ve dışardan afedersiniz ama "eşek" kadar görülmekte. Bu kadar salak, komik ve kusura bakılmasın ama deli durumuna düşüp "ahh oğlum buraya otur", "ah oğlum bunu giy, bunu ye, bunu iç " bidi bidilerine tahammül edemiyoooruuum. Neyini kıskanıyorsun ? diye çığluk atasım geliyor. Kendi oğlunla evlenemeyeceğine göre ehh izin ver de sevdiğiyle evlensin, onla ömrünü mutlu mesut geçirsin. Artık senin "sütünü iç.çorap giy" diye direktiflerinle büyüyen sümüklü x yerine koskoca bir bay X var, bırak da karısı, çocukları onunla ilgilensin.Öfff ki ne öfff.

Niye kiskansin oglunu kadincagiz ben anlamadim?Neyi kiskanacak ki?Neden olumlu 1 dusunce yok ben anlamiyorum.Senin esinin elini isitma hareketini begenmis ki ver obur elinide ben isatiyim demis kadin.Kiskanan anne-ne yapiyorsunuz ulu orta ben varim baban var der.Yer gosterme mevzusuna gelince de;esine gosterir esin begenir ve oturursa sen oturursun,sebebi de su:sayet esin o yeri sana uygun bulmazsa -cevrede ki insanlar vb nedenler-oturmaz;biz suraya gecelim der.Ama sen kayinvaliden dedi diye hemen oturusun.Esin tum dugun senin yaninda oturmus ya;kac yasinda bilmiyorum ama o sure boyuncada annesinin kucaginda oturmus;
yok sayma derim.

Son düzenleme:

Fazla iyi niyetli bir yaklaşım olmuş.
Ancak binlerce örnek vardır ki, kayınvalideler oğullarını kıskanırlar.
Kayınvalide bu olayda independante'nin anlattığı gibi analitik düşünmemiştir. yerimseniben
Tüm annelik güdüleriyle oğlunun üşümemesini ve yanında oturmasını düşünmüştür.

Tabi yapılacak birşey yok. Önemli olan eşinin senin elini hiç bırakmaması.

gerçekten çok güzel yazmışsın ellerine sağlıkalkisalkisalkis

Müthis kiskanc bir kaynanan var canim allah yardimcin olsun.

Ancak sanslisin esin akli basinda birine benziyor annesinin oyununa gelmemis. Takma bunlari bence kafana canim kayananin yapdiklarina gül gec. Sonucta yapdiklari zararli seyler degil oglunu sana kaptirma korkusu var biraz okadar :)

takmıyorum şaşkın şaşkın bakıyorum benim bişey yapmam gerek kalmıyo kayınvalidemin yaptıkları eşimede yanlış geliyo o gerekeni yapıyor zaten

ahh oğlum vahh oğluum bekarken kıymetin yoktu evlendin altın oldun oğlum
şimdi dışardan bi el kızı var,potansiyel tehlike oğluum akannehir
klasik kıskanan kayınvalide aman boşveer istediğini desin yapsın
eşin senin yanındamı,eli ellerindemi bitii gerisi fasa fiso :lepi:

takmıyorum şaşkın şaşkın bakıyorum bem bişey yapmam gerek kalmıyo kayınvalidemin yaptıkları eşimede yanlış geliyo o gerekeni yapıyor zaten

Bu konuda cok sanslisin... Nekadar cok adam var annelerin yapdiklari hersey onlara normal geliyor inatla annelerinin yapdiklarini görmemezlikte gelmek istiyorlar ve kabul etmiyorlar. Senin esin herseyi görüp gerekeni yapdikdan sonra isterse kayinvaliden gel oglum kucagima otur desin ziyani yok

Sonucta kendini komik duruma düsürüyor sadece

kaydirigubbakcemile3:dance::teytey:sositososito:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…