- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
ahh oğlum vahh oğluum bekarken kıymetin yoktu evlendin altın oldun oğlum
şimdi dışardan bi el kızı var,potansiyel tehlike oğluum akannehir
klasik kıskanan kayınvalide aman boşveer istediğini desin yapsın
eşin senin yanındamı,eli ellerindemi bitii gerisi fasa fiso :lepi:
ay kaynanacıım bizim eve de gelsen de biz boşuna doğalgaz parası vermesek deseydin kimse duymadan delikafadulden delikafadulden ööööyle kalırdı olduğu yerde:)) :1shok:
Niye kiskansin oglunu kadincagiz ben anlamadim?Neyi kiskanacak ki?Neden olumlu 1 dusunce yok ben anlamiyorum.Senin esinin elini isitma hareketini begenmis ki ver obur elinide ben isatiyim demis kadin.Kiskanan anne-ne yapiyorsunuz ulu orta ben varim baban var der.Yer gosterme mevzusuna gelince de;esine gosterir esin begenir ve oturursa sen oturursun,sebebi de su:sayet esin o yeri sana uygun bulmazsa -cevrede ki insanlar vb nedenler-oturmaz;biz suraya gecelim der.Ama sen kayinvaliden dedi diye hemen oturusun.Esin tum dugun senin yaninda oturmus ya;kac yasinda bilmiyorum ama o sure boyuncada annesinin kucaginda oturmus;
yok sayma derim.
Geçen hafta sonu eşim ben kayınvalidem kayınpederim ve aileden birçok kişi bir yere davet edildik. Hep beraber gittik. Salon biraz soğuktu eşimde bende bayaa üşüdük el ele tutuşmuşuz oturuyoruz ısınmaya çalışıyoruz.Kayınvalidemde eşimin yanında oturuyor ben eşimin elini üzerimdeki atkının altına koydum kayınvalidemde eşime dediki öbür elinide ben ısıtayım eşimin elimi çekti akannehir eşimde yok yaa olamaz öyle dedi yaa bu ne yapmaktır okadar şaşırdımki hiçbir anlam veremedim bu davranışa ayrıca salona girdik yerbakıyoruz biryer bulduk oturucaz kayınvalidem oturdu yanındaki sandalyeyi çekerek oğlum gel diyo beni kollayıp koruması gerekirken eşime yapıyo bu durumu sonuçta o ailede yabancılık çeken benim ama eşimde sağolsun bütün gece ne yanımdan ayrıldı nede elimi bıraktı...opuyorumnanaktan
Yahu kizlar kadini yerin dibine soktunuz ya....belkide hic öyle kötü bir niyeti yoktu!:sm_confused:
Benim kizim 8 yasinda, 18 de olsa 28 de olsa ben yine onu bebek gibi kucagima alip sevmek isterim, saclarini oksamak isterim, öpüp koklamak isterim, evlenmis, kocasi varmis, coluk cocugu olmus hicte umrumda olmaz, o benim evladim ya...50 yasindada olsa hep bebektir benim gözümde...:ecrin_bebek:
Evlendiler diye yanlarinda esleri var diye cocuklarimiza dokunmayalimmi?benneyaptımki
Yani inanin bazen sasiriyorum! Kiskanmistir, fesat kadin yok bilmem ne, yapmayin yahu.:hulya:
O an oda oglunun ilgisine ihtiyac duymustur, gelininle oglunun mutlulugna oda dahil olmak istemistir.
Hem ne malum yarin öbür bizlerde ayni hareketleri davranislari yapmicagiz?
Bilemiyorum, ama bence bu kadar sorun edilecek birsey yok.
Tabiki o dedigniz kaynanalardan yokmu? Vardir mutlaka....fakat her kaynanada öyle olucak diye bir kaidede yok bana göre.
Ayrica konu sahibinin böyle nispet yapar gibi, esim sadece benim elimi tuttu, bütün gece yanimdan ayrilmadi, gibi tavirlarida bana göre onunda esini annesinden kiskandigni gösteriyor.
Mazot arkadasim, gercekten eger kayinvalidenle baska sorunlarin problemlerin yoksa hicte kafana takma, esin senin esin evet, ama ayni sekilde onunda oglu.
Gereksiz yere kaynanana tavir alma bence.:1hug:
Valla burada o kadar çok forum okudum ki; gelini ve oğlu içerdeyken napıyorsunuz deyip yatak odasına dalanlar, gelinin iç çamaşırlarını didik didik karıştıranlar, oğluna iyi bakmadığını söyleyip gelinini aşağılayanlar, sık sık evlerine gidip bıktıran huzursuzluk çıkaranlar vs...
Sizin şu anlattığınız şeyler bana çok masumca geldi bunların yanında, o yüzden k.valideniz kıskançmış diyemeyeceğim[/QUO
bu yazdıkların gerçekten ileri safhada benim öyle bir sorunum olmaz anca ufak tefek komik şeyler olur:hulya:
bariz bir şekilde kıskanmış sizi...
çok komik oluyorlar ama böyle ya...
benim de geldi başıma...
kayınvalidem, kayınpederim, nişanlım, ben dedeleri tarafından dışarıya yemeğe davet edildik.
ayran içicektik, nişanlım aldı benim ayranımı çalkaladı açtı bardağa döktü, elime verdıneredeyse yalnız oldugumdakı gıbı ıcırecektı kaydirigubbakcemile3
kayınvalıdem de karsımızda oturuyor kaynımla bırlıkte, o da hemen ayranını uzattı aaa oğlum benımkını de çalkala diye, nişanlım da yapmadı, yanında ötekı oglun var o yapsın dedı, ben alttan dürttüm de öyle yaptı, mutlu olacaksa yapsın tabı ama komık oluyor
taze ekmek getırmıslerdı masaya herkese azar azar düşüyordu, kayınvalıdem ekmkegı karsıdan bölüp al oğlum diyor, nişanlım kayınvalıdemden alıp ellerıyle bana yedırıyor :roflol: bu sanırım üç beş kere tekrar etti, komikti ya
yalnız değilsin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?