Kayınvalidemin Yaptığını Hiç Anlayamadım Anlayan Var mı???

ahh oğlum vahh oğluum bekarken kıymetin yoktu evlendin altın oldun oğlum
şimdi dışardan bi el kızı var,potansiyel tehlike oğluum akannehir
klasik kıskanan kayınvalide aman boşveer istediğini desin yapsın
eşin senin yanındamı,eli ellerindemi bitii gerisi fasa fiso :lepi:

"ahh oğlum vahh oğluum bekarken kıymetin yoktu evlendin altın oldun oğlum " süper, koptum kaydirigubbakcemile3

ay kaynanacıım bizim eve de gelsen de biz boşuna doğalgaz parası vermesek deseydin kimse duymadan delikafadulden delikafadulden ööööyle kalırdı olduğu yerde:)) :1shok:

Belki oglunun iglisine ihtiyac duymustur, olabilir canim, takma bence.

Sen karisi olarak nasil buna ihtiyac duyuyorsan oda Annesi, ne varki bunda?benneyaptımki

Sana bir kötülügü zarari yoksa, hicte sorun edilecek birsey degil bence.:delphin:

Niye kiskansin oglunu kadincagiz ben anlamadim?Neyi kiskanacak ki?Neden olumlu 1 dusunce yok ben anlamiyorum.Senin esinin elini isitma hareketini begenmis ki ver obur elinide ben isatiyim demis kadin.Kiskanan anne-ne yapiyorsunuz ulu orta ben varim baban var der.Yer gosterme mevzusuna gelince de;esine gosterir esin begenir ve oturursa sen oturursun,sebebi de su:sayet esin o yeri sana uygun bulmazsa -cevrede ki insanlar vb nedenler-oturmaz;biz suraya gecelim der.Ama sen kayinvaliden dedi diye hemen oturusun.Esin tum dugun senin yaninda oturmus ya;kac yasinda bilmiyorum ama o sure boyuncada annesinin kucaginda oturmus;
yok sayma derim.

çünkü kadınlar ilgiyi kendi eşlerinden göremedikleri için oğullarına vermeye çalışıyolar bütün ilgiyi oğlu da onunla değil başkasıyla ilgileniyo olay budurr

Valla burada o kadar çok forum okudum ki; gelini ve oğlu içerdeyken napıyorsunuz deyip yatak odasına dalanlar, gelinin iç çamaşırlarını didik didik karıştıranlar, oğluna iyi bakmadığını söyleyip gelinini aşağılayanlar, sık sık evlerine gidip bıktıran huzursuzluk çıkaranlar vs...
Sizin şu anlattığınız şeyler bana çok masumca geldi bunların yanında, o yüzden k.valideniz kıskançmış diyemeyeceğim

hiç sevmem ya kaynana diyince bile tüylerim diken diken oluyo :mymeka:
kıskanç kadın nolcek

orda anne ben elini ısıtmaya çalışmıyorum amacım başkaaklinialirimsmile demek vardı... kaydirigubbakcemile3

böyle kayınvalideler kendilerini gelinlerle rekabet içindeyim diye düşünüyorlar,,ama gelini yok sayıp oğluna yaklaştıkça bilmiyorlarki gelin ondan uzaklaşır,sevmez,
ama tek gelin değil oğlunuda kaybederler zamanla,,ne varki oğlundan çok geline yaklaşsa,o zaman herşey harika olacak ama nerdeee
allahtan kocanız sizin yanınızda,ne elini ısıtacakmış bebekmi o,karısıyla cilveleşiyor işte sen ne çıkıyorsun ordan,,
hiçte hafife alınacak bişey değil,,geriden mutlular diye sevinmeli dahada ,ilişkilerinin içinde olmaktansa

bariz bir şekilde kıskanmış sizi...

çok komik oluyorlar ama böyle ya...

benim de geldi başıma...

kayınvalidem, kayınpederim, nişanlım, ben dedeleri tarafından dışarıya yemeğe davet edildik.

ayran içicektik, nişanlım aldı benim ayranımı çalkaladı açtı bardağa döktü, elime verdıneredeyse yalnız oldugumdakı gıbı ıcırecektı kaydirigubbakcemile3
kayınvalıdem de karsımızda oturuyor kaynımla bırlıkte, o da hemen ayranını uzattı aaa oğlum benımkını de çalkala diye, nişanlım da yapmadı, yanında ötekı oglun var o yapsın dedı, ben alttan dürttüm de öyle yaptı, mutlu olacaksa yapsın tabı ama komık oluyor
taze ekmek getırmıslerdı masaya herkese azar azar düşüyordu, kayınvalıdem ekmkegı karsıdan bölüp al oğlum diyor, nişanlım kayınvalıdemden alıp ellerıyle bana yedırıyor :roflol: bu sanırım üç beş kere tekrar etti, komikti ya

yalnız değilsin arkadaşım

klasik kıskanç kaynana
buna benzer hikayeler duymuştum
bence işin zor

Geçen hafta sonu eşim ben kayınvalidem kayınpederim ve aileden birçok kişi bir yere davet edildik. Hep beraber gittik. Salon biraz soğuktu eşimde bende bayaa üşüdük el ele tutuşmuşuz oturuyoruz ısınmaya çalışıyoruz.Kayınvalidemde eşimin yanında oturuyor ben eşimin elini üzerimdeki atkının altına koydum kayınvalidemde eşime dediki öbür elinide ben ısıtayım eşimin elimi çekti akannehir eşimde yok yaa olamaz öyle dedi yaa bu ne yapmaktır okadar şaşırdımki hiçbir anlam veremedim bu davranışa ayrıca salona girdik yerbakıyoruz biryer bulduk oturucaz kayınvalidem oturdu yanındaki sandalyeyi çekerek oğlum gel diyo beni kollayıp koruması gerekirken eşime yapıyo bu durumu sonuçta o ailede yabancılık çeken benim ama eşimde sağolsun bütün gece ne yanımdan ayrıldı nede elimi bıraktı...opuyorumnanaktan

abooowwwwwww ogluna asik bu kadin yaa sanki oglu bes yasinda cocuk ta oteki elini de o isitsinmis :roflol: ayol birak kari koca isitsinlar birbirlerini sarmas dolas. sen niye araya giriyorsun kaynana lülülülülülü tatlim belli ki kiskaniyor seni iste...esine de aferin seni yalniz birakmadigi icin

ah bu kaynanalar kıskançlıkalrından patlayacaklar. benim kaynana kıskancından kavga çıkartır. boşver sen onalrı eşinle mutlu olmaya bak her gittiğiniz yerdede yalnız bırakmamasını iste. oğullarını paylaşamıyorlar bizimle ama oğulları tamamen bizim haberleri yok :)))))
hakaret mevzuları genelde oluyor şanslı gelinlerden değiliz maalesef. boşverin hayatınızı yaşayın cahil demiyorum bu tür kişiliksizlere çirkef fesat kişiler bunlar uymayın siz onlara.

Yahu kizlar kadini yerin dibine soktunuz ya....belkide hic öyle kötü bir niyeti yoktu!:sm_confused:

Benim kizim 8 yasinda, 18 de olsa 28 de olsa ben yine onu bebek gibi kucagima alip sevmek isterim, saclarini oksamak isterim, öpüp koklamak isterim, evlenmis, kocasi varmis, coluk cocugu olmus hicte umrumda olmaz, o benim evladim ya...50 yasindada olsa hep bebektir benim gözümde...:ecrin_bebek:

Evlendiler diye yanlarinda esleri var diye cocuklarimiza dokunmayalimmi?benneyaptımki

Yani inanin bazen sasiriyorum! Kiskanmistir, fesat kadin yok bilmem ne, yapmayin yahu.:hulya:

O an oda oglunun ilgisine ihtiyac duymustur, gelininle oglunun mutlulugna oda dahil olmak istemistir.

Hem ne malum yarin öbür bizlerde ayni hareketleri davranislari yapmicagiz?
Bilemiyorum, ama bence bu kadar sorun edilecek birsey yok.:delphin:

Tabiki o dedigniz kaynanalardan yokmu? Vardir mutlaka....fakat her kaynanada öyle olucak diye bir kaidede yok bana göre.

Ayrica konu sahibinin böyle nispet yapar gibi, esim sadece benim elimi tuttu, bütün gece yanimdan ayrilmadi, gibi tavirlarida bana göre onunda esini annesinden kiskandigni gösteriyor.
Mazot arkadasim, gercekten eger kayinvalidenle baska sorunlarin problemlerin yoksa hicte kafana takma, esin senin esin evet, ama ayni sekilde onunda oglu.:delphin:

Gereksiz yere kaynanana tavir alma bence.:1hug:

ben burda kaynanaları bu kadar eleştiren hanımların, oğulları olup da ilerde kaynana olurlarsa nasıl kaynanalar olacaklarını çok merak ediyorum
kadınlardaki erkek çocuğa bu aşırı bağlanmışlık bizim nesilde de devam ediyor bence. etrafımda hem kız hem de erkek çocuğu olan arkadaşlarım var. hepsi çocuklarını seviyorlar elbette ama erkek çocuğu olanlar oğlana aşık gibi nedense.

Yahu kizlar kadini yerin dibine soktunuz ya....belkide hic öyle kötü bir niyeti yoktu!:sm_confused:

Benim kizim 8 yasinda, 18 de olsa 28 de olsa ben yine onu bebek gibi kucagima alip sevmek isterim, saclarini oksamak isterim, öpüp koklamak isterim, evlenmis, kocasi varmis, coluk cocugu olmus hicte umrumda olmaz, o benim evladim ya...50 yasindada olsa hep bebektir benim gözümde...:ecrin_bebek:

Evlendiler diye yanlarinda esleri var diye cocuklarimiza dokunmayalimmi?benneyaptımki

Yani inanin bazen sasiriyorum! Kiskanmistir, fesat kadin yok bilmem ne, yapmayin yahu.:hulya:

O an oda oglunun ilgisine ihtiyac duymustur, gelininle oglunun mutlulugna oda dahil olmak istemistir.

Hem ne malum yarin öbür bizlerde ayni hareketleri davranislari yapmicagiz?
Bilemiyorum, ama bence bu kadar sorun edilecek birsey yok.:delphin:

Tabiki o dedigniz kaynanalardan yokmu? Vardir mutlaka....fakat her kaynanada öyle olucak diye bir kaidede yok bana göre.

Ayrica konu sahibinin böyle nispet yapar gibi, esim sadece benim elimi tuttu, bütün gece yanimdan ayrilmadi, gibi tavirlarida bana göre onunda esini annesinden kiskandigni gösteriyor.
Mazot arkadasim, gercekten eger kayinvalidenle baska sorunlarin problemlerin yoksa hicte kafana takma, esin senin esin evet, ama ayni sekilde onunda oglu.:delphin:

Gereksiz yere kaynanana tavir alma bence.:1hug:

benim kayınvalidemi kıskandırmak gibi davranışım olamaz :olmaz: o böyle komik hareketler yapınca kafama takmamak için eşimin bana olan davranışlarını görünp seviniyorum açıkcası çünki eşimdende karşılık göremeseydim üzülürdüm ama üzülmüyorum çünki onada tuhaf geliyor...

kayınvalideme tavır alamam eşimi hiç üzmeye niyetim yok eşim çok iyi bir insan çünki hiç hak etmiyor.. kayınvalidemin hoşuma gitmeyen davranışlarını sadece gözlemliyorum yorum bile yapmıyorum:umursamaz:

Valla burada o kadar çok forum okudum ki; gelini ve oğlu içerdeyken napıyorsunuz deyip yatak odasına dalanlar, gelinin iç çamaşırlarını didik didik karıştıranlar, oğluna iyi bakmadığını söyleyip gelinini aşağılayanlar, sık sık evlerine gidip bıktıran huzursuzluk çıkaranlar vs...
Sizin şu anlattığınız şeyler bana çok masumca geldi bunların yanında, o yüzden k.valideniz kıskançmış diyemeyeceğim[/QUO

bu yazdıkların gerçekten ileri safhada benim öyle bir sorunum olmaz anca ufak tefek komik şeyler olur:hulya:

bariz bir şekilde kıskanmış sizi...

çok komik oluyorlar ama böyle ya...

benim de geldi başıma...

kayınvalidem, kayınpederim, nişanlım, ben dedeleri tarafından dışarıya yemeğe davet edildik.

ayran içicektik, nişanlım aldı benim ayranımı çalkaladı açtı bardağa döktü, elime verdıneredeyse yalnız oldugumdakı gıbı ıcırecektı kaydirigubbakcemile3
kayınvalıdem de karsımızda oturuyor kaynımla bırlıkte, o da hemen ayranını uzattı aaa oğlum benımkını de çalkala diye, nişanlım da yapmadı, yanında ötekı oglun var o yapsın dedı, ben alttan dürttüm de öyle yaptı, mutlu olacaksa yapsın tabı ama komık oluyor
taze ekmek getırmıslerdı masaya herkese azar azar düşüyordu, kayınvalıdem ekmkegı karsıdan bölüp al oğlum diyor, nişanlım kayınvalıdemden alıp ellerıyle bana yedırıyor :roflol: bu sanırım üç beş kere tekrar etti, komikti ya

yalnız değilsin arkadaşım

evet değilim ve binlerce kişi olduğumuzu düşünüyorum çünki benim ailemdede var malesefCADIARZU

Back
X