Yahu kizlar kadini yerin dibine soktunuz ya....belkide hic öyle kötü bir niyeti yoktu!:sm_confused:
Benim kizim 8 yasinda, 18 de olsa 28 de olsa ben yine onu bebek gibi kucagima alip sevmek isterim, saclarini oksamak isterim, öpüp koklamak isterim, evlenmis, kocasi varmis, coluk cocugu olmus hicte umrumda olmaz, o benim evladim ya...50 yasindada olsa hep bebektir benim gözümde...:ecrin_bebek:
Evlendiler diye yanlarinda esleri var diye cocuklarimiza dokunmayalimmi?benneyaptımki
Yani inanin bazen sasiriyorum! Kiskanmistir, fesat kadin yok bilmem ne, yapmayin yahu.:hulya:
O an oda oglunun ilgisine ihtiyac duymustur, gelininle oglunun mutlulugna oda dahil olmak istemistir.
Hem ne malum yarin öbür bizlerde ayni hareketleri davranislari yapmicagiz?
Bilemiyorum, ama bence bu kadar sorun edilecek birsey yok.
Tabiki o dedigniz kaynanalardan yokmu? Vardir mutlaka....fakat her kaynanada öyle olucak diye bir kaidede yok bana göre.
Ayrica konu sahibinin böyle nispet yapar gibi, esim sadece benim elimi tuttu, bütün gece yanimdan ayrilmadi, gibi tavirlarida bana göre onunda esini annesinden kiskandigni gösteriyor.
Mazot arkadasim, gercekten eger kayinvalidenle baska sorunlarin problemlerin yoksa hicte kafana takma, esin senin esin evet, ama ayni sekilde onunda oglu.
Gereksiz yere kaynanana tavir alma bence.:1hug: