Kayınvalidemin yardım edip başıma kakması.

Bu nasıl şaka diye ben düşüneceğime o düşünsün
Ben ilk cevap verdiğimde kaldı öyle masada ses yok. Şimdi çok sesi çıkmıyor. Ailemin yanında laf soktuğu için sinirlendim. Haddini bilmeli. Bu hafta anneme gittiğimdede annem davet etti ama istemedim gerek yok fazla düşünüyoruz alışmasınlar.

O konuda evet eşim söyledi ama kaynanam peşinden gelin aldım ben yapsın diye o yapsında ben yiyim dedi. Benimle derdi ne ki. Eşim tek gitmez ben olmadan. Umarım 1 2 seneye düzelir zamanla oturur. İlk zamanlar daha zordu anlamazdı şuan biraz daha iyi.

Annende çok yüz vermesin sürekli davet etmesin gerek yok mesafe iyidir , biraz anlasınlar hatalarını

bugüne kadar aç yaşamadın neticede..
salata makarna 2 tabak ne gerekiyorsa yapar yersin.
yetişkin bir insan, neden sürekli başkalarının ağız tadına göre yemek yesin ki ?.
'desinler' diye mi yapılıyor iyilikler anlamıyorum ki..

o kadar lafa iyi boğazınızda kalmıyor lokmalar..
bu yaşımda öğrendiğim en net şey '' hayatta hiçbir iyilik karşılıksız değildir'' keşke karşılıksız olsa..
ilerde altından kalkabilir misin? Ezilir misin? minnet duygusu da insanın bileğinde kelepçe gibi.
Bunun kararını sen vereceksin.
Makul ol, usul usul 'sen yorulma, sana zahmet olmasın anne' tarzında yerini yapmaya çalış.
Ya da arsızlığa vurarak, o istiyor diyerek 'otur ye-iç afiyetle..' umursama..

yani bilemedim sence başka seçenek var mı?..
varsa bende alıyım

3 kuruş artırıp maaşınızdan, evinizi temizletin.!
kv'nizi de kahve içmeye çağırın.

Son düzenleme:
Sorun çözüldü eşimle temizledik yemek mevzusuda haftada 1 2 davet edince gidiliyor.

kendin yap kendin ye yoksa huzurunla peynir ekmek ye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…