- 24 Ocak 2021
- 12.976
- 29.795
- 548
Ay inanmıyorum pes yani , cnm lütfen uyan artık, kadın millete diyor ki ben çok iyiyim birgün bir sorun çıkarsa ahanda bu gelin yüzündenÇokta severim kendisini biliyor musun hiç hayır demem. tek kendi gelse yine iyi görümcemide getirdi. Misafirliğe gidiyoruz takılıp geliyor. Herkese resim atmış gelinin ayağı rahatsoz hizmet ediyorum kahvaltıya çağırdım yemeğe çağırdım. Kendi evimdeki gibi masayı kurup kaldırıyorum ocağı siliyorum yinede bu halimle ama millete hizmet ettim diyor anlamıyorum
Cinnet geçir bakalım napiyorlar, sen çok yumuşak yüz göstermişsin, yeri gelirse bir cırla bakalım ne olacakSöyledim ama eşim neden zorlaştırıyorsun basit şeylere takıyorsun hazır yemek işte diyor. Delircem.
Evet uyandım çok kurnaz ben ne yapabilirim ki. Rahatsızdım annem düşünmüş kahvaltı hazırlamış dedi indim. O da elaleme atmış geline kahvaltı hazırladım diye.Ay inanmıyorum pes yani , cnm lütfen uyan artık, kadın millete diyor ki ben çok iyiyim birgün bir sorun çıkarsa ahanda bu gelin yüzünden
Peki bu seferde ailemi istemiyorsun derse ?Cinnet geçir bakalım napiyorlar, sen çok yumuşak yüz göstermişsin, yeri gelirse bir cırla bakalım ne olacak
Yüz verme ciddi dur , hayır demeyi öğren ve işlerini kendin yap yafa kadın tut , neden derlerse ben böyle seviyorum dersin , sinir oldum o kadina yaaEvet uyandım çok kurnaz ben ne yapabilirim ki. Rahatsızdım annem düşünmüş kahvaltı hazırlamış dedi indim. O da elaleme atmış geline kahvaltı hazırladım diye.
Eşine deki bana böyle böyle diyor, ben istemiyorm yemek falan yapmasin bubne yahu evinizden çıkmıyor mübarek, eşine de yeri gelirse posta koy öyle kıyamam falan deme açlıktan öldu mu bu adamPeki bu seferde ailemi istemiyorsun derse ?
Ciddi durdum laf sokmalı durum atıyor bana insan içinde laf dokunduruyor.Yüz verme ciddi dur , hayır demeyi öğren ve işlerini kendin yap yafa kadın tut , neden derlerse ben böyle seviyorum dersin , sinir oldum o kadina yaa
Söyledim takma kafaya diyor basit şeyler bunlar diyor. Seni düşünüyorum yorulma işte diyor.Eşine deki bana böyle böyle diyor, ben istemiyorm yemek falan yapmasin bubne yahu evinizden çıkmıyor mübarek, eşine de yeri gelirse posta koy öyle kıyamam falan deme açlıktan öldu mu bu adam
Saçmalıyor eşinde onlardan farksız inan banaSöyledim takma kafaya diyor basit şeyler bunlar diyor. Seni düşünüyorum yorulma işte diyor.
ama şimdi biri bana 'sen sürekli yemek yap yiyelim' dese bende samimiyetine güvendiğim biriyse 'ben aşçı değilim burası da aşevi değil' der gülerim :) hatta belki 'öğünü x tl yapıyorum çıkarken paraları bırakın' derdim. ama aramda o samimiyet olan kişilere (anne-baba, kardeş, yakın arkadas gibi)O aşçı muhabbeti şöyle gelişti. Eşim annesne sen sürekli yemek yapta yiyelim biz dedi. Anneside aşçımıyım lan ben dedi eşimde güldü. Tepki vermesini beklerdim. Eşim rahat insanların ne dediğini önemsemeyen sadece kendine odaklanan birisi. Hala annesi kahvaltı yemek hzırlayınca hazır yemek kahvaltı yapıp çıkalım mı diyor. Anlamıyor. Deliricem. Kolaylaşır hayatımız işte uğraşmazsın diyor. Nasıl bi mantık anlamıyorum. Yeni evliyiz diyemi zaman mı geçmeli kendimi anlamalı sövmelimiyim güzelmi anlatmalıyım bilmiyorum. Takılma oraya diyor.
Eşim hatalı zaten. Hazır yemeğe konalık kahvaltıya konalım istiyor. Hayatımız kolaylaşır diyor. Bu nasıl bi kafa yapımısı anlamıyorum. Cahilsin dicem suratına karşı olmicak. Sizinkilerede gideriz ne var bunda diyor.ama şimdi biri bana 'sen sürekli yemek yap yiyelim' dese bende samimiyetine güvendiğim biriyse 'ben aşçı değilim burası da aşevi değil' der gülerim :) hatta belki 'öğünü x tl yapıyorum çıkarken paraları bırakın' derdim. ama aramda o samimiyet olan kişilere (anne-baba, kardeş, yakın arkadas gibi)
bence sorun kayınaileden öte eşinde gibi
eşinle konuşup 'bak ailenle arandaki şakalaşmalar sana komik gelebilir ama beni kırıyor. bu tarz konuşmalara fırsat vermezsen iyi olur. sonuçta aileye yeni katıldım kim neyi ne kadar iyi niyetle söylüyor bilemiyorum, sonra arada tatsızlık olmasın' derdim. bırak dengeyi eşin kursun
O kadar iyi davranıyor ki görmeniz lazım bınu söylediğimde eşim yok şaka yapıyor o derse ?
Sevdim bunu güzelmiş. Bende artık öyle yapıcam.Ben bana bunu yapanlara susmadan laflarımı bir güzel söylüyorum. Sonrasında, aaa ama ben sana şaka yapmıştım sen yanlış anladın galiba alındın diyen olursa bende sana şaka yaptım diyorum. Etkilidir, tavsiye ederim. Sonrasında pek yersiz şaka yapan kalmıyor bir daha
Sevdim bunu güzelmiş. Bende artık öyle yapıcam.
Durumlarına hiç bakma, görmezden gel bildiğini oku cnm , eşine de deki bundan sonra ya bu evin kurallarına uyarsın evli olduğunun farkına varırsın yada bu evlilik böyle devam edemez , görürsün bal gibi düzelecek, şuan herşey senin elinde vezir olmakta rezil olmaktaCiddi durdum laf sokmalı durum atıyor bana insan içinde laf dokunduruyor.
yapacağın iki şey var;Eşim hatalı zaten. Hazır yemeğe konalık kahvaltıya konalım istiyor. Hayatımız kolaylaşır diyor. Bu nasıl bi kafa yapımısı anlamıyorum. Cahilsin dicem suratına karşı olmicak. Sizinkilerede gideriz ne var bunda diyor.
Ben madde 2 yi seçtimyapacağın iki şey var;
1 - kulağını gözünü kapatıp yemeğini yer çekilirsin. kim ne demiş ne yapmış duymazdan gelirsin.
2 - eşini uyarırsın gerekirse ağzına tükürürsün o da gereksiz şakaların önüne geçer.
Yakın oturmak pişmanlıktır.Durumlarına hiç bakma, görmezden gel bildiğini oku cnm , eşine de deki bundan sonra ya bu evin kurallarına uyarsın evli olduğunun farkına varırsın yada bu evlilik böyle devam edemez , görürsün bal gibi düzelecek, şuan herşey senin elinde vezir olmakta rezil olmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?