• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin yardım edip başıma kakması.

Evet.Çünkü bu bir yardım değil.
Yardım böyle olmaz.
Yardım başa kakılmaz.

😳😳😳
Ohannes.
Hadi gelin istedi diye balayına gittin peki senin hiç mi aklın yok demiyor mu kimse?
Ki hiçbir gelin böyle bişey istemez.
Senin kv köylü kurnazı.
Geçmiş olsun bebiş
Çokta severim kendisini biliyor musun hiç hayır demem. tek kendi gelse yine iyi görümcemide getirdi. Misafirliğe gidiyoruz takılıp geliyor. Herkese resim atmış gelinin ayağı rahatsoz hizmet ediyorum kahvaltıya çağırdım yemeğe çağırdım. Kendi evimdeki gibi masayı kurup kaldırıyorum ocağı siliyorum yinede bu halimle ama millete hizmet ettim diyor anlamıyorum

Eşiniz çocuk mu her duyduğu yemeği canı çekiyor?

Evi temizlemesine gerek yokmuş ama oğulcuguna kıyamadığından yapmıştır muhtemelen. Siz tek yapıyor olsanız yardıma gerek duymazdi.

Bundan sonra evinizle ilgili en ufak yardımını kabul etmeyin, yemek yemeyin ara da sırada olur ancak. Eşiniz de tutsun boğazını. Kayınvalideniz de çağırdığın da hem çağırıp hem sonrasında lafını ediyorsun, kendim yapıp yerim sağol dersiniz.

Sorsan en iyiler onlardır zaten bence mesafe koyun sonradan zor olur oğlu da bir zahmet nefsine hakim olsun 1 tabak yemek vermediler diye orda yemek istemek ne demek ya
Evet herkese diyorki bizim gibi kaynanaya kurban olsunlar öpte başına koy dimii dimiii. Birde biliyor musun bi kere bile gelelim dememiştir. Arat et yaptım der. Börek yaptım nasıl yiyelim der. Kendi yapr kendi çağırır. Ama yine bana laf sokuldu. Üstelik annemin yanında.

Eşiniz çocuk mu her duyduğu yemeği canı çekiyor?

Evi temizlemesine gerek yokmuş ama oğulcuguna kıyamadığından yapmıştır muhtemelen. Siz tek yapıyor olsanız yardıma gerek duymazdi.

Bundan sonra evinizle ilgili en ufak yardımını kabul etmeyin, yemek yemeyin ara da sırada olur ancak. Eşiniz de tutsun boğazını. Kayınvalideniz de çağırdığın da hem çağırıp hem sonrasında lafını ediyorsun, kendim yapıp yerin sağol dersiniz.
O laf sokmadan sonra haftada 1 dir gitmişliğim. Eşimede davet edilmeden asla kapı çalmıyorsun girmiyorsun dedim. Biz insanlığımızdan uğruyoruz anne napıyorsunuz diyor çok güzel yemek kokuyor ev gelin yiyin diyor eşimde yemek yoktu yiyelim mi diyor tamam diyorum. Ben düşünemedim başıma kakılcağını oğlu yiyor sonuçta.

Yeniyim daha bişey diyemedim ne diyim ki gelmeyin mi diyim bilemedim ilerde böyle suistimal ediceklerini.
Şimdide birşey diyemiyorsun ama. yaş kaç bilmiyorum senden büyük oldugumu düşünüyorum önce o obur kocana diyeceksin ki ne bulduysan evde onu yiyeceksin .KV çağırdığı zamanda aaa şimdi yedik tam bizde oturduk sofraya diyip yavaş yavaş uzaklasacaksin..

O laf sokmadan sonra haftada 1 dir gitmişliğim. Eşimede davet edilmeden asla kapı çalmıyorsun girmiyorsun dedim. Biz insanlığımızdan uğruyoruz anne napıyorsunuz diyor çok güzel yemek kokuyor ev gelin yiyin diyor eşimde yemek yoktu yiyelim mi diyor tamam diyorum. Ben düşünemedim başıma kakılcağını oğlu yiyor sonuçta.
Davet etse de gitmem. Neden gideyim ki, daha çok bak ben yemek yapıyorum bu gelin oturuyor desin diye mi? Koz veriyorsunuz.
Eşiniz de yemek gördü mü çömenlerden. Eviniz de yiyin yahu.

Eşinizin çok canı çektiyse o yemeklerden, alın malzeme beraber yapın .Bu kadar basit .Sıkılır zaten insan bir süre sonra bu durumdan.Kaldi ki kayinvalideniz de sıkılmış .

Bundan sonra yardimini almam (kendi ailemde öyle yaptim mesela) ve mesafede koyarim. Gerci bu esle nereye kadar yürür bilemiyorum. Ayni bina, kadin balayina gelmis...yani herseye de tepkisiz kalmayin su erkekler icin
Haklısın canım burayı okuya okuya tepki gösterdim zaten yoksa hala aman kimse üzülmesin ayıp olmasın diyordum.

Ay ben nedense eşinize uyuz oldum
Boşboğaz mı ya da aç mı ki her duyduğu yemeği canı çekiyor:KK70:
Aşeriyor mübarek, yemezse olmaz gibi 😂

Konu sahibi kayınvalideniz size fırsat vermiş konuşarak. Başıma kalkıyor ben gitmeyeceğim dersiniz bundan sonra

Balayına gelme kısmı şaka olsun lütfen

Hem yardım edip hem laf soktuğu için ben yardımını kabul etmezdim bu saatten sonra
Gerekirse temizliğe yemeğe yardımcı çağırırım
Paramla keyfimi sürerim
Kimsenin lafını çekemem

Siz hiç belli etmemişsiniz lafını vermemişsiniz ama .Bazı insanlar vardır her şeyin yerini önceden yapar.Ben şunu sevmem bunu sevmem şöyle davranılmasını sevmem lafı geldikçe söyleyin .O da ona göre davranır bence siz çok yumuşak davranmışsınız.
Ben hep böyle bir insanım. Yumuşak sakin. Ama bana laf soktuğunda çıkıştım. Eşimede burda yenilecek yemek sonra yemek yapmıyor oluyor dedim

Çokta severim kendisini biliyor musun hiç hayır demem. tek kendi gelse yine iyi görümcemide getirdi. Misafirliğe gidiyoruz takılıp geliyor. Herkese resim atmış gelinin ayağı rahatsoz hizmet ediyorum kahvaltıya çağırdım yemeğe çağırdım. Kendi evimdeki gibi masayı kurup kaldırıyorum ocağı siliyorum yinede bu halimle ama millete hizmet ettim diyor anlamıyorum
Eşime "herkese geline hizmet ediyorum diye anlatıyor ,boşa mı gelin aldım diyor. Bu yüzden bir daha onların evine çıkmayacağım . Cok istiyorsan git kendin ye annenin yemeğini " derdim.
Ayağınız sıkıntılı neden halıları yıkamaya veriyorsunuz. İyileşince verirsiniz. Evinizi de temizlersiniz. Şuan sizi idare edecek kadar temizlersin yeter. Yada temizlik için birini çağırın. Ağızlarına laf veriyorsunuz. Gelin yattı ben halılarini yıkattım evini temizledim diyecek. Oğlu da yillarca annem sen hastayken evini bile temizledi diyecek.

İşte o lafından sonra çağırdığın da gelelim de sonrasında evinde yemek mi yapıyorsun de yine değil mi, sağolun evde yeriz biz diyecektiniz işte.
Hiçbirsey olmamış gibi gitmeye devam etmissiniz.

Balayına gelme kısmı şaka olsun lütfen

Hem yardım edip hem laf soktuğu için ben yardımını kabul etmezdim bu saatten sonra
Gerekirse temizliğe yemeğe yardımcı çağırırım
Paramla keyfimi sürerim
Kimsenin lafını çekemem
İstemiyorum anne yaparım ben dedim yok yavrummmm diyor.

Back
X