- 11 Kasım 2019
- 1.484
- 1.503
- 63
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Eşim sabret huyları tuhaf haftada 1 torununu görmesi normal bu aralar çok görüştük dedi kalma konusunda bi şey demedi eşim vurdumduymaz malesef benim sıkıntıya düşmem umrunda değil.kendisi sıkmaz kirmaz ama annesinin verdiği eziyeti de umursamazBu kadar kısa mesafede kalması çok anlamsız. Rahatsızlık vermekten başka bir şey değil. Ne oluyor kalınca sanki.
Evliliğinizi etkileyecek boyuta geldiğini eşinizle paylaştınız mı? Eşim bu ruh halimi görüp çaba göstermese ben hiç göstermezdim sanırım. İnceldiği yerden kopsun derdim. Anne onun annesi sonuçta, sınırları çizmek ona düşer. Ama siz madem kayınvalidenizle konuşmayı düşünmüşsünüz, onu da deneyin.
Normal bi iletişim olsa baş üstüne ama bana eziyet veriyor evliligimden soğudum ciddi depresyona girdim bu istemeden görüşmelerden artık hiç bi şeyden tat almıyorumKendi anneniz olsa haftada 1 sizde kalmak istese ama esiniz istemese ne düşünürdunuz? Esiniz annenizi evden göndermenizi istese?
Bence haftada 1 idare edilir esinizin annesi nihayetinde. Ben sorun etmezdim sanirim.
Bende problem var herhalde ben gelmediklerinde üzülüyorumyarin oburgun bizde kv olcaz Allah herseyin hayırlısını versin.
Eşimde asla arada dengeyi sağlayabilecek kabiliyet yok.kadın halimle ailemden biri ona eziyet verse araya girerim eşimi savunurum.o beni hiç öyle sahiplenmiyor.bu olayları sorun etmem yüzünden benden baya soğuduEsin bunların hiçbirini görmüyor mu hiç tepki vermiyor mu? Çok yakın oturup bu kadar kalması normal değil tabiki de . Ama sen kayınvalidenle konuşmak yerine eşinle hallet bence sen kötü olursun ana oğulun arasını açıyor olursun.ayrica size geldiğinde odana falan girmesin pat diye tepki köy bağır çağır çocuğu da verme
Evlenmeden annesine çok sinir olurmuş bir sürü laf söylermiş evlenince anneci oldu kendi söyledi.olsun o gitsin annesinin ilgi ihtiyacını konuşma ihtiyacını nesi varsa görsün ama ben uzak durmak istiyorum bi kaç saatten sonra kafam o kadar lafı kaldırmıyorYürüme mesafesinde kendi annem de olsa istemem kalmasını. Herkesin evi, düzeni var. Olmaz. Ben eşinize kızdım ama konuda. Madem siz istemiyorsunuz müsait değiliz, işimiz var, eşim rahatsız, misafirimiz gelecek diye bir sürü bahane söyleyebilir kırmak istemiyorsa da. İnsan olan anlar zaten. Adam umursamıyor ama anne daha önemli..
Bence o geldiğinde kapınızı kapatıp yatın. Hizmet filan da etmeyin. Hamile halinizle yazık size de bebeğe de.
Evlenmeden annesine çok sinir olurmuş bir sürü laf söylermiş evlenince anneci oldu kendi söyledi.olsun o gitsin annesinin ilgi ihtiyacını konuşma ihtiyacını nesi varsa görsün ama ben uzak durmak istiyorum bi kaç saatten sonra kafam o kadar lafı kaldırmıyor
Kendini övebilecek aslında1tane bile sebebi yok.en çok buna deli oluyorumBana okuduğum yerden sıkıntı geldi. Çok konuşan, kendini öven insan görünce kusasım geliyor.
Her türlü gelir aşırı yüzsüzAman öyle olmayan mı var.. Pek kıymetli oluyorlar. Eşin dinlemiyor madem sen de evde onları görme. Çekil odana yemeğini kendine kadar ayarla doyur karnını yat. Ağrım, sancım var de ana oğul ne yaparlarsa yapsınlar. Sen hizmet etmesen gelmez o kadın. Eşin de anlar belki.
Kendi annesi de kv gibi davransa eşi rahatsız olacagı için kendi de pek istemez benceKendi anneniz olsa haftada 1 sizde kalmak istese ama esiniz istemese ne düşünürdunuz? Esiniz annenizi evden göndermenizi istese?
Bence haftada 1 idare edilir esinizin annesi nihayetinde. Ben sorun etmezdim sanirim.
Bende problem var herhalde ben gelmediklerinde üzülüyorumyarin oburgun bizde kv olcaz Allah herseyin hayırlısını versin.
Oğlunun evide gelinin evi değil mi? O eve girip bir yuvayı huzursuz etmek ne kadar sağlıklıOğlunun evi kalması cok doğal değil mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?