Kayınvalidemin yatılı kalma merakı

Bunu ciddi anlamda soruyorum, Kv.nizde bir zeka problemi olabilir mi?
Böyle bi komşumuz vardı? Küçükken geçirdiği bir hastalıktan dolayı zeka geriliği oluşmuş.
Dışardan insanlar anlamıyor, ilk tanışmada konuşkan, esprili, insanlarla iletişimi güzel sanıyorsunuz ama ilerleyen zamanlarda bir anormallik olduğunu anlıyorsunuz.
Sizdeki o iş yapmama, çok konuşma, aynı şeyleri tekrar.

Size bu durumda önerim kasmayın kendinizi gidin yatın, bugün de yemeği sen yap diyin, temizlikte yardım isteyin hatta ütü yap diyin. En sevmediği şeyleri isteyince zamanla gelmeleri de azalır.
Aah ah var ya bi anlatabilsem ne cinsten bi insanla karşı karşıyayım.bunların hiç birini kabul etmez doğuma gideceğim günden1 gün öncesine kadar ve doğumdan sonra 3günden iki büklüm halimle bile yapmak zorunda kaldım elini sürmez hiç zaten de bi iş yapmaya kalksa çarpa çarpa ses çıkararak yapar kaynananin iş yaptığı nerde görülmüş dedi bi keresinde

Haricten gazel okuduğumu nereden cikarttiniz acaba? Yaşamadığımdan ne kadar eminsiniz benzer seyleri masallah benden daha eminsin bir yorumumdan :)) Bu ileri goruslulugunuzu her yere yayıp nice nice ufuklarin genislemesi lazim gercekten yabana atılmamanız gerek
Yorumum yanlış anlasılmıs, olabilir sorun değil diger arkadaslara bisey yazmadim ama siz yorumumdan çıkıp ustune bu kadar mübalağa edip yazmissiniz ki cevap yazmadan edemedim Sacmalamissiniz. İlerleyen senelerde bende gelinime oyle yaparmisim kesin yuh artik.
Ben sadece biraz daha anlayışlı sabırlı olabilir miyiz diye ılımlı yorum yapmak istemistim evet benim icin gercekten problem degil kv bende kalmasi ne yapayim problem mi olmasi gerekiyordu illa. Buda benim yorumum rica ediyorum beni alintilama. Yap yorumunu gec

Evet ciddi psikolojik rahatsızlığı var.zeki biri kafası her türlü cinliğe çalışır ama düşüncesiz eziyet yaptığını umursamıyor.deli diyo tanıyanlar

O zaman rahat bir hamilelik geçirmek istiyorsanız gidin annenizde kalın. Belki eşiniz o zaman değerinizi daha iyi anlar ve gereken tepkiyi koyar.

O zaman rahat bir hamilelik geçirmek istiyorsanız gidin annenizde kalın. Belki eşiniz o zaman değerinizi daha iyi anlar ve gereken tepkiyi koyar.
Çok gidesim var dün bile konuştuk izin vermiyor bebegimiz var onu görmeden duramaz mış

Bu kesinlikle görgüsüzlük ya. Bence annenizi çağırın 1 ay kalsın hem size de hamileliğiniz de yardımcı olur. Hem özlem gidermiş olursunuz, belki eşiniz birşeyleri anlar, hem de kv niz anneniz var diye rahatsız olur gelmez ay bilemedim

11 de çocuğu aldığında tepki gösterseydiniz bir daha öyle yapmaya cesaret edemezdi. Oğlunun evi gelsin ne olacak diyenleri anlamiyorum. Gelsin tabi arada bir kalsın ama inisan misafir olduğu evde kendi duzenini kurmaz biraz dikkat eder. Hiçbir yaptığına tepki gosterememissiniz o da siniri geçmiş yani sorun sizde aslında eşinizin gelme dememesi çok normal bence evladım bana gelme dese üzülürüm ama gelin dese üzülsem bile duruma göre cevap verirdim. Siz tepkinizi gostermelisiniz.

Sizi kırmak istemem ama kocan vurdumduymaz, annesi geliyo diye huzursuzsun, duygularını kaybettin ama 2. ye hamilesin. Bence hamilesin diye hormonlardan dolayı böyle düşünüyorsun. Ben senin yerinde olsam hamilelik yerine çalışmayı tercih ederdim madem torununu görmek istiyor gündüzleri bakmasını teklif ederdim...

kesin yaparsınız demedim bence yazdıklarınızı ve yazılanları daha dikkatli okumayı deneyin.Sabır önerisi olan arkadaşlar uygun bir şekilde söylemiş sizin yaptığınız yorumda direk bi kıstas söz konusu konuyu açan arkadaşı kendini sorgulamaya yönlendiriyorsunuz.Taraflı bi bakış açısı mevcut bariz.

Annem haftada 1 kalmak istese kalbime iner heralde. Kendim bile dayanamam, kalmis esim. En iyi anne bile sürekli söylenir, birseyleri düzeltmeye çalisir,..

Ve niye ki? Niye yani? Niye çoçuklara yük olmak? Evet bu yük olmaktir. Cocuklar sevgi ve saygi göstermeye imkan vermemektir bu. Sirf dogurdun diye, ömür boyu o çoçuklarin sahibi olmuyorsun. O çoçuklar bireyler oluyorlar, kendi hayatlari var.

Yalnizbiranne Yerinde olsam bosanma davasini bile açardim. Konuyu tam okuyamadim bile, o kadar sirf okumak ile bile sikintisini his ettim. Böyle ana kuzusu ile hayatima devam edemezdim.

Hic yuz vermesen o evdeyken evden ciksan torunu ona birak mesela nasilsa sen evdesin de cik gez yıldırma politikasi hizmet etme vs vs esinde cok anlayissiz o sana geldigi hafta sen bidaha onlara gitme gorusmek zorunda degilsin uzunca bir sure kendi ailene kalmaya git mesela

Walla biz anneler inşaallah böyle erkek çocuğu büyütmeyiz, kendi mahreminin annesine karşı bile sınırlarını korumalı insan. Evinden kaçıp burda alem yapmaya gelir gibi. Bnm kv de öyle idi, eşin tepki vermedikçe işin zor...

Evliliğim bu kadar zarar görmeye başlasa kimse kusura bakmasınlar kayınvalide kırılacak! Evine gönderilecek. Sırf deliliğe vurduğu için kimsenin huzurunu bozmaya hakkı yok. Ben onu bozarım. Saygı da bi yere kadar. Esinize de iyi hir fırça lazım. Madem annesinin aynı evde bu kadar meraklisiydi evlenmeseydi ya. Herkesin delisi kendine.madem esiniz konuşmuyor siz konuşacaksınız

Aynı model bende de var. Devamlı kendini ovme, cocuk bakımı konusunda hurafeleri dünyanın en dogru şeyiymiş gibi anlatma. Bizde kalma merakı... simdi torununa bende bakıyor hafta ici bizde kaliyor. Delirmek uzereyim. Esim asla ağzını açıp bsy deme cunku küsüp tripatma huyu var feci. Esim uğraşmak istemiyor bsy söylenecekse sen söyle diyor bana. Soyleyebilsem neler söyleyeceğim de...

Benim hayatımda adamakıllı derdimi anlayacak kimsem yok bosunaysa yazmayın ben diğer yazılanları önemsiyorum ihtiyacım var duymaya ve dikkate de alıyorum ikinci isteyerek olmadı insanların nasıl sıkıntıda olduğunu bilip bilmeden yazıp daha da moralini bozmayın kimsenin

Keşke bi yakınım olsaydınız ya ben böyle ifade edemiyorum kendimi çok güçlü bi psikolojim yok malesef bunun zararını çok çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…