- 16 Nisan 2008
- 5.451
- 14.773
- 773
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Aah ah var ya bi anlatabilsem ne cinsten bi insanla karşı karşıyayım.bunların hiç birini kabul etmez doğuma gideceğim günden1 gün öncesine kadar ve doğumdan sonra 3günden iki büklüm halimle bile yapmak zorunda kaldım elini sürmez hiç zaten de bi iş yapmaya kalksa çarpa çarpa ses çıkararak yapar kaynananin iş yaptığı nerde görülmüş dedi bi keresindeSize bu durumda önerim kasmayın kendinizi gidin yatın, bugün de yemeği sen yap diyin, temizlikte yardım isteyin hatta ütü yap diyin. En sevmediği şeyleri isteyince zamanla gelmeleri de azalır.
Haricten gazel okuduğumu nereden cikarttiniz acaba?Eminim aynı şeyleri yaşasanız çok anlayışlı olurdunuz.Hariçten gazel okumak ne kadar kolay.Bazı insanları anlamak gerçekten çok zor.Hiç bir insanın sırf anneyim diye başka bi annenin evladını üzmeye hakkı yok.Demek ki siz de ileride aynı konuma gelince kayınvalideyim diye istediğinizi yapacaksınız bu anlayışlı halinizin başka bir açıklaması
Evet ciddi psikolojik rahatsızlığı var.zeki biri kafası her türlü cinliğe çalışır ama düşüncesiz eziyet yaptığını umursamıyor.deli diyo tanıyanlarBunu ciddi anlamda soruyorum, Kv.nizde bir zeka problemi olabilir mi?
Böyle bi komşumuz vardı? Küçükken geçirdiği bir hastalıktan dolayı zeka geriliği oluşmuş.
Dışardan insanlar anlamıyor, ilk tanışmada konuşkan, esprili, insanlarla iletişimi güzel sanıyorsunuz ama ilerleyen zamanlarda bir anormallik olduğunu anlıyorsunuz.
Sizdeki o iş yapmama, çok konuşma, aynı şeyleri tekrar.
O zaman rahat bir hamilelik geçirmek istiyorsanız gidin annenizde kalın. Belki eşiniz o zaman değerinizi daha iyi anlar ve gereken tepkiyi koyar.Aah ah var ya bi anlatabilsem ne cinsten bi insanla karşı karşıyayım.bunların hiç birini kabul etmez doğuma gideceğim günden1 gün öncesine kadar ve doğumdan sonra 3günden iki büklüm halimle bile yapmak zorunda kaldım elini sürmez hiç zaten de bi iş yapmaya kalksa çarpa çarpa ses çıkararak yapar kaynananin iş yaptığı nerde görülmüş dedi bi keresinde
Çok gidesim var dün bile konuştuk izin vermiyor bebegimiz var onu görmeden duramaz mışO zaman rahat bir hamilelik geçirmek istiyorsanız gidin annenizde kalın. Belki eşiniz o zaman değerinizi daha iyi anlar ve gereken tepkiyi koyar.
Onun keyfine kalmıyor bu durumda. Bu olaylar artık hamileliğime de yansıyor ben yapamıyorum diyin gidin. Eşiniz belki artık olayların ciddiyetini kavrar.Çok gidesim var dün bile konuştuk izin vermiyor bebegimiz var onu görmeden duramaz mış
Sizi kırmak istemem ama kocan vurdumduymaz, annesi geliyo diye huzursuzsun, duygularını kaybettin ama 2. ye hamilesin. Bence hamilesin diye hormonlardan dolayı böyle düşünüyorsun. Ben senin yerinde olsam hamilelik yerine çalışmayı tercih ederdim madem torununu görmek istiyor gündüzleri bakmasını teklif ederdim...Merhaba hanımlar eşimin ailesiyle yürüme mesafesinde oturuyoruz benim annem izmir de ben istanbula gelin geldim.eşim annemi en son 3 ay önce gördü bi daha hiç aramadı.aramasın sorun değil ama o benim annemle böyle uzakken ben onun ailesiyle sürekli görüşmeye mecbur kalıyorum artık bundan sıkılmaya başladım.kayinvalidem gençliğinden beri evinde düzgün iş yapmamış annesi hep yanındaymış hala beraberler şimdi de bütün gün yatıyor bi seferinde 14 saat oradaydık toplam 13saati yatarak geçirdi tanıdığım en tembel kadın.bütün enerjisi çenesinde toplanmış hiç bir saniye sesi kesilmiyor nerdeyse.sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor aynı soruları soruyor defalarca açıklamasını yaptığım şeyleri her görüşümde yine soruyor başka insanların hayatlarını bana anlatıp duruyor kendini övmeye bayılıyor şimdiki gelinlerden şikayet ediyor eşime bana bunu bunu al diyor surekli maddi sıkıntılarını anlatıyor aklına bi şey gelmezse şarkı söylüyor.her gördüğümde bunların hepsi ve daha fazlası muhakkak yaşanıyor.çok zor sabrediyorum gitmek hiç istemiyorum torunlarını görmeleri için haftada1 olsun istiyorum ama 2 3 günde bir görüyorum istemesem de.ben davet etmeden sık geliyor mutlaka haftada 1 evimde kalıyor.bu kalmalar sırasında bana sıkıntı veren çok konuşmaları var artık o evimdeyken sıkıntıdan patlayacak oluyorum.eşime sert davranmaya başladım.ona karşı ilgim çok azaldı.çok severek evlenmistim 3.günden annesi ben bu akşam burdayım diyerek bana sormadan kalmaya başladı.1.5 seneden fazla oldu bu kalmalara bi şey diyemedim eşime kalmasın rahat edemiyorum ev yakın götür dediğimde annemi evden mi koviyim dedi.çok yıprandım.şimdi 2.ye hamileyim onu bahane edip kötüyüm diyorum gelip kalmasın istiyorum bu sefer şimdikiler böyle bizim zamanımız rahatlık yoktu hazır bez yoktu böyle değildik diyo.geçen kafamda hazırladım anne hamileliğim zor geçiyor uykum oluyor işim oluyor sen varken rahat etmiyorum gel torununu gör yemeğimizi yiyelim çay içelim akşam geri dön diye ona söylicektim bu sefer küser gidip annesine kardeşine söyler yine benim canım sıkılır diye soyleyemedim ama bi şekilde artık 1 gece bile kalmasına tahammülüm yok en son evelki gün bendeydi gece gitmiş çekiçle mutfak tezgahinda buz kırıyor çocuğumu uyutmaya çalışıyorum kapim kapalı gelip açıp giriyor basimda bağıra bağıra onla konuşuyor saat 11 olmuş uykusu yok ver diye aldı gitti.eşimle aramda büyük soğukluk var artık annesi yüzünden ben bütün güzel duygularımı kaybettim.nasıl uzak tutarım kendimden.ne diyebilirim evimde kalmaması için
kesin yaparsınız demedim bence yazdıklarınızı ve yazılanları daha dikkatli okumayı deneyin.Sabır önerisi olan arkadaşlar uygun bir şekilde söylemiş sizin yaptığınız yorumda direk bi kıstas söz konusu konuyu açan arkadaşı kendini sorgulamaya yönlendiriyorsunuz.Taraflı bi bakış açısı mevcut bariz.Haricten gazel okuduğumu nereden cikarttiniz acaba?Yaşamadığımdan ne kadar eminsiniz benzer seyleri masallah benden daha eminsin bir yorumumdan :)) Bu ileri goruslulugunuzu her yere yayıp nice nice ufuklarin genislemesi lazim gercekten yabana atılmamanız gerek
Yorumum yanlış anlasılmıs, olabilir sorun değil diger arkadaslara bisey yazmadim ama siz yorumumdan çıkıp ustune bu kadar mübalağa edip yazmissiniz ki cevap yazmadan edemedimSacmalamissiniz. İlerleyen senelerde bende gelinime oyle yaparmisim kesin yuh artik.
Ben sadece biraz daha anlayışlı sabırlı olabilir miyiz diye ılımlı yorum yapmak istemistim evet benim icin gercekten problem degil kv bende kalmasi ne yapayim problem mi olmasi gerekiyordu illa. Buda benim yorumum rica ediyorum beni alintilama. Yap yorumunu gec
İnşaallah..Allah yardımcınız olsun cidden çok acıdım size çok zor böyle birini çekmek insanın ömründen ömür gidiyor
Kendi anneniz olsa haftada 1 sizde kalmak istese ama esiniz istemese ne düşünürdunuz? Esiniz annenizi evden göndermenizi istese?
Bence haftada 1 idare edilir esinizin annesi nihayetinde. Ben sorun etmezdim sanirim.
Bende problem var herhalde ben gelmediklerinde üzülüyorumyarin oburgun bizde kv olcaz Allah herseyin hayırlısını versin.
Benim hayatımda adamakıllı derdimi anlayacak kimsem yok bosunaysa yazmayın ben diğer yazılanları önemsiyorum ihtiyacım var duymaya ve dikkate de alıyorum ikinci isteyerek olmadı insanların nasıl sıkıntıda olduğunu bilip bilmeden yazıp daha da moralini bozmayın kimseninAaah bide 2inciye hamileymis konu sahibi.
Bu tür konularin olmazsa olmazi, çoçuk.
Hayir bu kadar mutsuz, huzursuz eve 1 çoçuk bile çok, niye 2inci? Adam seni annesinin hizmetçisi olarak görüyor. Duygularini zerre umarsamiyor. Amaaan iste, bosuna yaziyoruz..
Keşke bi yakınım olsaydınız ya ben böyle ifade edemiyorum kendimi çok güçlü bi psikolojim yok malesef bunun zararını çok çekiyorumEvliliğim bu kadar zarar görmeye başlasa kimse kusura bakmasınlar kayınvalide kırılacak! Evine gönderilecek. Sırf deliliğe vurduğu için kimsenin huzurunu bozmaya hakkı yok. Ben onu bozarım. Saygı da bi yere kadar. Esinize de iyi hir fırça lazım. Madem annesinin aynı evde bu kadar meraklisiydi evlenmeseydi ya. Herkesin delisi kendine.madem esiniz konuşmuyor siz konuşacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?