Kayınvalidemin yatılı kalma merakı

Aynı şehirde oturup da gece kalma saçmalığını bi türlü anlayamıyorum. Çok meraklıydılarsa evlendirmeselerdi oğullarını. Bence açık açık konuş, hergün kendini yiyeceğine bi kere yüzleş seni böyle kabul etsinler

Elti misiniz acaba
Değiliz güleceğim yoktu Allah ta sizi güldürsün bi eltimin olmasını o kadar istiyorum ki gidip ona sarsın o benim gibi idare eden sabreden cinsten olmasın söyleyemediğim her şeyi söylesin istiyorum

Ben normalde “Tabi ki gelsin kalsın”cıyım. Mesela benim kayınvalidem gelsin günlerce kalsın, gıkım çıkmaz çünkü bana sadece faydası var. Ama senin sadece ve sadece gece 11’de uyutmaya çalıştığın çocuğu gelip almaya çalışarak bile 575528 puan kaybetti. Kesinlikle eşinize evliliğinizin tehlikede olduğunu söyleyin. Daha evleneli ne kadar olmuş ama sizin enerjiniz bitmiş bile, yazık değil mi?

Harikasiniz.bazı insanlar başına gelmeyince ne kadar kolay konuşuyor

Acaba bilincimi kaybedip ikinci üyelik alıp bunları ben mi yazdım dedim..

Kalma merakı
3 sn. Den fazla susmama
Başkasını defalarca anlatma
Kendini övme
Ruh ikizi resmen.
Allah yardımcınız olsun cidden çok acıdım size çok zor böyle birini çekmek insanın ömründen ömür gidiyor

Benim annem bu tavırda olsa ben eşime karşı çok mahçup olurdum. Bunlar bize ders olsun yarın öbür gün kv olurken.

Kendi annem de olsa evi ayni şehirde olan kimsenin kalmasını istemem. Kalınca ne oluyor yani uyku zamanı sohbet mi edilecek başkasının evine bu kadar meraklı olmanın ne alemi var? İnsan kendi anne babasına bile bazen tahammül edemeyebilir, yaşlı düşkün olsa neyse de sırf keyif için böyle yapmak çok saçma. Üstelik şimdi böyle davranarak karşıdakinin sabrını tüketince yarın zorunlu hallerde insanın yapası gelmez. Biraz kişisel alan kavramından haberdar olmak lazım

Oğlunun evi kalması cok doğal değil mi :)
sorun evde kalıp kalmaması değil kayınvalidesinin tavırları,kişiliği,karakteri biraz empati kurarak cevap yazsanız kuramıyorsanız da hiç yazmasanız.Zaten üzgün bi insan var karşınızda hemcinsinden de bu yorumu duymak daha çok üzer insanı.

Ben bu oğlunun evi, kızının evi diyenlere de sinir oluyorum.
Evet çocukları evleniyorlar diye , çocuklarının evlerine gidip sürekli şirinler gibi beraber mi yaşamalı aileler?
Herkesin bir düzeni var, özel hayatı var.
İnsanın annesi de babası da olsa saygı duymalı bir süreden sonra.
O zaman evlenip niye başka evlerde yaşıyoruz ki?
Herkes evlensin aynı evde yaşamaya devam etsin.
Bak kadının evliliği ne hale gelmiş.
Bizimkinde de var böle bir hastalık ama ben en başından beri mesafemi korudum.
Gelir çay içer giderler.
Kalma konusunda çok netim.
Daral geldi bana
Kocan konuşmuyorsa sen konuş yavrum.
Bak hamileyim diyorsun, onlar seni düşünmüyorsa sen onları hiç düşünme.
Boz hepsini gelmesinler

Değiliz güleceğim yoktu Allah ta sizi güldürsün bi eltimin olmasını o kadar istiyorum ki gidip ona sarsın o benim gibi idare eden sabreden cinsten olmasın söyleyemediğim her şeyi söylesin istiyorum
Eğer öyle bi durum olsaydı emin ol daha çok sinir olurdun çünkü o zaman etkine gitmez tamamen sana kalırdı. Çünkü insanlar ne yazık ki üstünlük kurabildiklerinin üstüne gitmeyi tercih ediyor. Deli deliyi görünce sopasını saklar yani :)

Eminim aynı şeyleri yaşasanız çok anlayışlı olurdunuz.Hariçten gazel okumak ne kadar kolay.Bazı insanları anlamak gerçekten çok zor.Hiç bir insanın sırf anneyim diye başka bi annenin evladını üzmeye hakkı yok.Demek ki siz de ileride aynı konuma gelince kayınvalideyim diye istediğinizi yapacaksınız bu anlayışlı halinizin başka bir açıklaması

Hiç bir insani kavram umrunda değil söz konusu gelin olunca.her türlü eziyeti vermeye kendinde hak görüyor.önceden yaptığı bazı şeyler aklıma geliyor köle olsa ona öyle davranilmaz 9aylık hamile halimde loğusalığımda o kadar sıkıntı yaşadım ki tek başıma baş etmeye çalıştım hep

Şöyle diyeyim belki için rahatlar bütün kv.ler hemen hemen aynı gülüm iyi ya da kötü diye ayrım yapmıyorum hepsinin hemen hemen davranış tarzı bu, o yüzden üzme kendini.

evi uzak olsa belki ama bu kadar yakın mesafede ne diye kalıyor ki..kiracı iseniz uzağa taşının

Elti olsaydık ben yapardım ama kısmet Benim kayınvalideciğim her şeyine cevap vermemden şikayetçi bir insan zira... :)

Allah bin kere razı olsun gerçekten

Size bu durumda önerim kasmayın kendinizi gidin yatın, bugün de yemeği sen yap diyin, temizlikte yardım isteyin hatta ütü yap diyin. En sevmediği şeyleri isteyince zamanla gelmeleri de azalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…