- 29 Ağustos 2014
- 1.613
- 3.851
- 333
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Aynı şehirde oturup da gece kalma saçmalığını bi türlü anlayamıyorum. Çok meraklıydılarsa evlendirmeselerdi oğullarını. Bence açık açık konuş, hergün kendini yiyeceğine bi kere yüzleş seni böyle kabul etsinlerMerhaba hanımlar eşimin ailesiyle yürüme mesafesinde oturuyoruz benim annem izmir de ben istanbula gelin geldim.eşim annemi en son 3 ay önce gördü bi daha hiç aramadı.aramasın sorun değil ama o benim annemle böyle uzakken ben onun ailesiyle sürekli görüşmeye mecbur kalıyorum artık bundan sıkılmaya başladım.kayinvalidem gençliğinden beri evinde düzgün iş yapmamış annesi hep yanındaymış hala beraberler şimdi de bütün gün yatıyor bi seferinde 14 saat oradaydık toplam 13saati yatarak geçirdi tanıdığım en tembel kadın.bütün enerjisi çenesinde toplanmış hiç bir saniye sesi kesilmiyor nerdeyse.sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor aynı soruları soruyor defalarca açıklamasını yaptığım şeyleri her görüşümde yine soruyor başka insanların hayatlarını bana anlatıp duruyor kendini övmeye bayılıyor şimdiki gelinlerden şikayet ediyor eşime bana bunu bunu al diyor surekli maddi sıkıntılarını anlatıyor aklına bi şey gelmezse şarkı söylüyor.her gördüğümde bunların hepsi ve daha fazlası muhakkak yaşanıyor.çok zor sabrediyorum gitmek hiç istemiyorum torunlarını görmeleri için haftada1 olsun istiyorum ama 2 3 günde bir görüyorum istemesem de.ben davet etmeden sık geliyor mutlaka haftada 1 evimde kalıyor.bu kalmalar sırasında bana sıkıntı veren çok konuşmaları var artık o evimdeyken sıkıntıdan patlayacak oluyorum.eşime sert davranmaya başladım.ona karşı ilgim çok azaldı.çok severek evlenmistim 3.günden annesi ben bu akşam burdayım diyerek bana sormadan kalmaya başladı.1.5 seneden fazla oldu bu kalmalara bi şey diyemedim eşime kalmasın rahat edemiyorum ev yakın götür dediğimde annemi evden mi koviyim dedi.çok yıprandım.şimdi 2.ye hamileyim onu bahane edip kötüyüm diyorum gelip kalmasın istiyorum bu sefer şimdikiler böyle bizim zamanımız rahatlık yoktu hazır bez yoktu böyle değildik diyo.geçen kafamda hazırladım anne hamileliğim zor geçiyor uykum oluyor işim oluyor sen varken rahat etmiyorum gel torununu gör yemeğimizi yiyelim çay içelim akşam geri dön diye ona söylicektim bu sefer küser gidip annesine kardeşine söyler yine benim canım sıkılır diye soyleyemedim ama bi şekilde artık 1 gece bile kalmasına tahammülüm yok en son evelki gün bendeydi gece gitmiş çekiçle mutfak tezgahinda buz kırıyor çocuğumu uyutmaya çalışıyorum kapim kapalı gelip açıp giriyor basimda bağıra bağıra onla konuşuyor saat 11 olmuş uykusu yok ver diye aldı gitti.eşimle aramda büyük soğukluk var artık annesi yüzünden ben bütün güzel duygularımı kaybettim.nasıl uzak tutarım kendimden.ne diyebilirim evimde kalmaması için
Acaba bilincimi kaybedip ikinci üyelik alıp bunları ben mi yazdım dedim..
Kalma merakı
3 sn. Den fazla susmama
Başkasını defalarca anlatma
Kendini övme
Ruh ikizi resmen.
Yok değiliz İzmir ve Istanbul yok benim hikayedeElti misiniz acaba
Değiliz güleceğim yoktu Allah ta sizi güldürsün bi eltimin olmasını o kadar istiyorum ki gidip ona sarsın o benim gibi idare eden sabreden cinsten olmasın söyleyemediğim her şeyi söylesin istiyorumElti misiniz acaba
Harikasiniz.bazı insanlar başına gelmeyince ne kadar kolay konuşuyorOğlunun evide gelinin evi değil mi? O eve girip bir yuvayı huzursuz etmek ne kadar sağlıklıadam akıllı şekilde gelip kalsınlar baş tacılar kendileri uzaklaştırıyorlar bende de var bi tane sürekli benim evim diyor benim evime oğlumun evide değil benim evim diyor
Allah yardımcınız olsun cidden çok acıdım size çok zor böyle birini çekmek insanın ömründen ömür gidiyorAcaba bilincimi kaybedip ikinci üyelik alıp bunları ben mi yazdım dedim..
Kalma merakı
3 sn. Den fazla susmama
Başkasını defalarca anlatma
Kendini övme
Ruh ikizi resmen.
Kendi anneniz olsa haftada 1 sizde kalmak istese ama esiniz istemese ne düşünürdunuz? Esiniz annenizi evden göndermenizi istese?
Bence haftada 1 idare edilir esinizin annesi nihayetinde. Ben sorun etmezdim sanirim.
Bende problem var herhalde ben gelmediklerinde üzülüyorumyarin oburgun bizde kv olcaz Allah herseyin hayırlısını versin.
Kendi annem de olsa evi ayni şehirde olan kimsenin kalmasını istemem. Kalınca ne oluyor yani uyku zamanı sohbet mi edilecek başkasının evine bu kadar meraklı olmanın ne alemi var? İnsan kendi anne babasına bile bazen tahammül edemeyebilir, yaşlı düşkün olsa neyse de sırf keyif için böyle yapmak çok saçma. Üstelik şimdi böyle davranarak karşıdakinin sabrını tüketince yarın zorunlu hallerde insanın yapası gelmez. Biraz kişisel alan kavramından haberdar olmak lazımKendi anneniz olsa haftada 1 sizde kalmak istese ama esiniz istemese ne düşünürdunuz? Esiniz annenizi evden göndermenizi istese?
Bence haftada 1 idare edilir esinizin annesi nihayetinde. Ben sorun etmezdim sanirim.
Bende problem var herhalde ben gelmediklerinde üzülüyorumyarin oburgun bizde kv olcaz Allah herseyin hayırlısını versin.
sorun evde kalıp kalmaması değil kayınvalidesinin tavırları,kişiliği,karakteri biraz empati kurarak cevap yazsanız kuramıyorsanız da hiç yazmasanız.Zaten üzgün bi insan var karşınızda hemcinsinden de bu yorumu duymak daha çok üzer insanı.Oğlunun evi kalması cok doğal değil mi :)
Eğer öyle bi durum olsaydı emin ol daha çok sinir olurdun çünkü o zaman etkine gitmez tamamen sana kalırdı. Çünkü insanlar ne yazık ki üstünlük kurabildiklerinin üstüne gitmeyi tercih ediyor. Deli deliyi görünce sopasını saklar yani :)Değiliz güleceğim yoktu Allah ta sizi güldürsün bi eltimin olmasını o kadar istiyorum ki gidip ona sarsın o benim gibi idare eden sabreden cinsten olmasın söyleyemediğim her şeyi söylesin istiyorum
Eminim aynı şeyleri yaşasanız çok anlayışlı olurdunuz.Hariçten gazel okumak ne kadar kolay.Bazı insanları anlamak gerçekten çok zor.Hiç bir insanın sırf anneyim diye başka bi annenin evladını üzmeye hakkı yok.Demek ki siz de ileride aynı konuma gelince kayınvalideyim diye istediğinizi yapacaksınız bu anlayışlı halinizin başka bir açıklamasıKendi anneniz olsa haftada 1 sizde kalmak istese ama esiniz istemese ne düşünürdunuz? Esiniz annenizi evden göndermenizi istese?
Hiç bir insani kavram umrunda değil söz konusu gelin olunca.her türlü eziyeti vermeye kendinde hak görüyor.önceden yaptığı bazı şeyler aklıma geliyor köle olsa ona öyle davranilmaz 9aylık hamile halimde loğusalığımda o kadar sıkıntı yaşadım ki tek başıma baş etmeye çalıştım hepKendi annem de olsa evi ayni şehirde olan kimsenin kalmasını istemem. Kalınca ne oluyor yani uyku zamanı sohbet mi edilecek başkasının evine bu kadar meraklı olmanın ne alemi var? İnsan kendi anne babasına bile bazen tahammül edemeyebilir, yaşlı düşkün olsa neyse de sırf keyif için böyle yapmak çok saçma. Üstelik şimdi böyle davranarak karşıdakinin sabrını tüketince yarın zorunlu hallerde insanın yapası gelmez. Biraz kişisel alan kavramından haberdar olmak lazım
Şöyle diyeyim belki için rahatlar bütün kv.ler hemen hemen aynı gülüm iyi ya da kötü diye ayrım yapmıyorum hepsinin hemen hemen davranış tarzı bu, o yüzden üzme kendini.Merhaba hanımlar eşimin ailesiyle yürüme mesafesinde oturuyoruz benim annem izmir de ben istanbula gelin geldim.eşim annemi en son 3 ay önce gördü bi daha hiç aramadı.aramasın sorun değil ama o benim annemle böyle uzakken ben onun ailesiyle sürekli görüşmeye mecbur kalıyorum artık bundan sıkılmaya başladım.kayinvalidem gençliğinden beri evinde düzgün iş yapmamış annesi hep yanındaymış hala beraberler şimdi de bütün gün yatıyor bi seferinde 14 saat oradaydık toplam 13saati yatarak geçirdi tanıdığım en tembel kadın.bütün enerjisi çenesinde toplanmış hiç bir saniye sesi kesilmiyor nerdeyse.sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor aynı soruları soruyor defalarca açıklamasını yaptığım şeyleri her görüşümde yine soruyor başka insanların hayatlarını bana anlatıp duruyor kendini övmeye bayılıyor şimdiki gelinlerden şikayet ediyor eşime bana bunu bunu al diyor surekli maddi sıkıntılarını anlatıyor aklına bi şey gelmezse şarkı söylüyor.her gördüğümde bunların hepsi ve daha fazlası muhakkak yaşanıyor.çok zor sabrediyorum gitmek hiç istemiyorum torunlarını görmeleri için haftada1 olsun istiyorum ama 2 3 günde bir görüyorum istemesem de.ben davet etmeden sık geliyor mutlaka haftada 1 evimde kalıyor.bu kalmalar sırasında bana sıkıntı veren çok konuşmaları var artık o evimdeyken sıkıntıdan patlayacak oluyorum.eşime sert davranmaya başladım.ona karşı ilgim çok azaldı.çok severek evlenmistim 3.günden annesi ben bu akşam burdayım diyerek bana sormadan kalmaya başladı.1.5 seneden fazla oldu bu kalmalara bi şey diyemedim eşime kalmasın rahat edemiyorum ev yakın götür dediğimde annemi evden mi koviyim dedi.çok yıprandım.şimdi 2.ye hamileyim onu bahane edip kötüyüm diyorum gelip kalmasın istiyorum bu sefer şimdikiler böyle bizim zamanımız rahatlık yoktu hazır bez yoktu böyle değildik diyo.geçen kafamda hazırladım anne hamileliğim zor geçiyor uykum oluyor işim oluyor sen varken rahat etmiyorum gel torununu gör yemeğimizi yiyelim çay içelim akşam geri dön diye ona söylicektim bu sefer küser gidip annesine kardeşine söyler yine benim canım sıkılır diye soyleyemedim ama bi şekilde artık 1 gece bile kalmasına tahammülüm yok en son evelki gün bendeydi gece gitmiş çekiçle mutfak tezgahinda buz kırıyor çocuğumu uyutmaya çalışıyorum kapim kapalı gelip açıp giriyor basimda bağıra bağıra onla konuşuyor saat 11 olmuş uykusu yok ver diye aldı gitti.eşimle aramda büyük soğukluk var artık annesi yüzünden ben bütün güzel duygularımı kaybettim.nasıl uzak tutarım kendimden.ne diyebilirim evimde kalmaması için
evi uzak olsa belki ama bu kadar yakın mesafede ne diye kalıyor ki..kiracı iseniz uzağa taşınınMerhaba hanımlar eşimin ailesiyle yürüme mesafesinde oturuyoruz benim annem izmir de ben istanbula gelin geldim.eşim annemi en son 3 ay önce gördü bi daha hiç aramadı.aramasın sorun değil ama o benim annemle böyle uzakken ben onun ailesiyle sürekli görüşmeye mecbur kalıyorum artık bundan sıkılmaya başladım.kayinvalidem gençliğinden beri evinde düzgün iş yapmamış annesi hep yanındaymış hala beraberler şimdi de bütün gün yatıyor bi seferinde 14 saat oradaydık toplam 13saati yatarak geçirdi tanıdığım en tembel kadın.bütün enerjisi çenesinde toplanmış hiç bir saniye sesi kesilmiyor nerdeyse.sürekli aynı şeyleri anlatıp duruyor aynı soruları soruyor defalarca açıklamasını yaptığım şeyleri her görüşümde yine soruyor başka insanların hayatlarını bana anlatıp duruyor kendini övmeye bayılıyor şimdiki gelinlerden şikayet ediyor eşime bana bunu bunu al diyor surekli maddi sıkıntılarını anlatıyor aklına bi şey gelmezse şarkı söylüyor.her gördüğümde bunların hepsi ve daha fazlası muhakkak yaşanıyor.çok zor sabrediyorum gitmek hiç istemiyorum torunlarını görmeleri için haftada1 olsun istiyorum ama 2 3 günde bir görüyorum istemesem de.ben davet etmeden sık geliyor mutlaka haftada 1 evimde kalıyor.bu kalmalar sırasında bana sıkıntı veren çok konuşmaları var artık o evimdeyken sıkıntıdan patlayacak oluyorum.eşime sert davranmaya başladım.ona karşı ilgim çok azaldı.çok severek evlenmistim 3.günden annesi ben bu akşam burdayım diyerek bana sormadan kalmaya başladı.1.5 seneden fazla oldu bu kalmalara bi şey diyemedim eşime kalmasın rahat edemiyorum ev yakın götür dediğimde annemi evden mi koviyim dedi.çok yıprandım.şimdi 2.ye hamileyim onu bahane edip kötüyüm diyorum gelip kalmasın istiyorum bu sefer şimdikiler böyle bizim zamanımız rahatlık yoktu hazır bez yoktu böyle değildik diyo.geçen kafamda hazırladım anne hamileliğim zor geçiyor uykum oluyor işim oluyor sen varken rahat etmiyorum gel torununu gör yemeğimizi yiyelim çay içelim akşam geri dön diye ona söylicektim bu sefer küser gidip annesine kardeşine söyler yine benim canım sıkılır diye soyleyemedim ama bi şekilde artık 1 gece bile kalmasına tahammülüm yok en son evelki gün bendeydi gece gitmiş çekiçle mutfak tezgahinda buz kırıyor çocuğumu uyutmaya çalışıyorum kapim kapalı gelip açıp giriyor basimda bağıra bağıra onla konuşuyor saat 11 olmuş uykusu yok ver diye aldı gitti.eşimle aramda büyük soğukluk var artık annesi yüzünden ben bütün güzel duygularımı kaybettim.nasıl uzak tutarım kendimden.ne diyebilirim evimde kalmaması için
Değiliz güleceğim yoktu Allah ta sizi güldürsün bi eltimin olmasını o kadar istiyorum ki gidip ona sarsın o benim gibi idare eden sabreden cinsten olmasın söyleyemediğim her şeyi söylesin istiyorum
Allah bin kere razı olsun gerçektenEminim aynı şeyleri yaşasanız çok anlayışlı olurdunuz.Hariçten gazel okumak ne kadar kolay.Bazı insanları anlamak gerçekten çok zor.Hiç bir insanın sırf anneyim diye başka bi annenin evladını üzmeye hakkı yok.Demek ki siz de ileride aynı konuma gelince kayınvalideyim diye istediğinizi yapacaksınız bu anlayışlı halinizin başka bir açıklaması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?