Kayınvalidemin yemekli düğün ısrarı

denizliligenc1995

Umut dolu insanlarız
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2017
2.026
2.491
83
Herkese merhaba
Dün nişanım vardı ve kayınvalidem düğünle ilgili konuştu. İlla yemekli düğün istiyoruz dedi. Babam memlekette tekstil fabrikasının sahibi. Bunu şu yüzden diyorum. Babamın çevresi 5000-6000 kişi var. Yemekli olursa 150 milyara yakın olacak. Biz erkek arkadaşımla o parayı kendimize birikim yapmak istiyoruz. Takılarla biriktirip ev almak istiyoruz. Lütfennn fikir verin nasıl ikna edebiliriz
Benim ailem de yemeksiz istiyor
Herkes yemekli yapıyor diye bizde yemekli yapacakmışız ben şuanda sinirden ağlıyorum :KK43::KK43::KK43:
kayınpederde bize bıraktı. O bu konuda rahat ama kayınvalidem ısrarcı. Lütfen bana yardımcı olur musunuz
Neler diyebilirim
Gerçekten bu kadar masraf yapmak istemiyoruz krediyle.

Herkese merhaba
Dün nişanım vardı ve kayınvalidem düğünle ilgili konuştu. İlla yemekli düğün istiyoruz dedi. Babam memlekette tekstil fabrikasının sahibi. Bunu şu yüzden diyorum. Babamın çevresi 5000-6000 kişi var. Yemekli olursa 150 milyara yakın olacak. Biz erkek arkadaşımla o parayı kendimize birikim yapmak istiyoruz. Takılarla biriktirip ev almak istiyoruz. Lütfennn fikir verin nasıl ikna edebiliriz
Herkes yemekli yapıyor diye bizde yemekli yapacakmışız ben şuanda sinirden ağlıyorum :KK43::KK43::KK43:
kayınpederde bize bıraktı. O bu konuda rahat ama kayınvalidem ısrarcı. Lütfen bana yardımcı olur musunuz
Neler diyebilirim
5000-6000 kişilik yemekli düğünü 150 bine yapabilecekseniz yapın kişi başı ortalama 30 tl gibi bir rakam yapıyor Buda imkansız

5000-6000 kişilik yemekli düğünü 150 bine yapabilecekseniz yapın kişi başı ortalama 30 tl gibi bir rakam yapıyor Buda imkansız
Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
Yemek 30 lira😢 adam 28 liradan yaparım demiş. Babam o kadar para ödeyemem diyor

Kayınvalidemin kuzeninin burada düğün salonu var
Yemek 30 lira😢 adam 28 liradan yaparım demiş. Babam o kadar para ödeyemem diyor
Babanız neden ödesin ki? Yemekli düğünü kim istiyorsa o ödesin, istemekle olmuyor sadece.

5-6 bin kişilik düğün olmaz. Merhaba dediğiniz her insanı düğüne çağırmak zorunda değilsiniz. O kadar kişiye düğün de 150 bine mal olmaz. Kişi başı 80 liradan falan hesaplayacaksınız en az. Bu fiyatın içinde alkol yok.

Düğün isteyen, ısrar eden kendi yapsın der geçerdim ben olsam. Ama bence de düğün yapılacaksa yemekli olmalı, diğer türlüsünden hoşlanmıyorum ben açıkçası. Ya düğünsüz nikah, ya da yemekli düğün. Bu benim fikrim tabi ki.

Herkese merhaba
Neler diyebilirim

Öncelikle hayırlı olsun Allah bir ömür boyu beraber yaşlanmayı nasip etsin.

Nişanlınızda sizinle aynı fikirde ise direkt söyleyip kestirip atmanızda fayda var. Anlamayacak insan ne yapsanız ne söylesenizde anlamaz çünkü. Bırakın gençleri diye bağırasım var artık yahu.

Düğün parasını sizin babanız mı karşılayacak?

ortak olsun dedi kayınvalide
Geçen yol görümcem evlendi. Yemekli düğün yapmışlar. Kayınvalidem biz de yarı yarıya ödedik dedi. Bunu kesin bizde yarı yarıya ödeyelim diye söyledi

Back
X