- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Hemen hemen aynı zamanda yazdığımız için yorumlarınızı okuma şansı buldum. Bizim ailemizde de herkes yemekli düğün yapar ancak çok büyük bir çevremiz yok, düğünlerimize maksimum 500 kişi gelmiştir. Konu sahibinin babasının çok tanıdığı varmış ve büyük olasılıkla babası onların düğününe gitti gidip altın taktı. Şimdi kimi çağırmasa ayıp olacak diye düşünüyordur. Benim tanıdığım çevresi çok büyük insanlar önce nikah yaptı, gelmek isteyenler geldi ve altın taktı. Samimi çevresine de yemekli düğün yaptı. Ama belki konu sahibinin babası bu durumda da bazı insanların alınmasından çekiniyordur. Ama tabi benimkiler hep tahmindenizliligenc1995 cevap verecektir.
Eh o zaman kv'dede insanlari yemeksiz ağirlamaktan çekkniyordur? Yani eger bir tarafa gak denilecek ise, iki tarafada olmali.
Herkes burda kv'deye saldiriyor, erkekleri sömür misali. Kimse demiyor ee bu gelin tarafida abartiyor. Hadi 5000 kisilik dügün yemeksiz olsun. En en en asgari tutar ile sadece kuru pasta diyelim kisi basi 10 lira.
Yani kv'de 50bin lirami harcasin? Sirf adam fabrikatör diye? Ki bunun daha gelinligi, ev dösemesi zartu var zurtu var. Bende kv'de olsam yemisim sizin çevreyi der kurus bile harcamazdim.
Eger o kadar insan agirlanacaksa, "fabrikatör kizi" ise bu güzel olmali bir defa. Kuru pasta ile sadece misafirmi agirlanir? Burdaki yorumlarda tuhaf açikçasi. Normalinde Türkler böyle söyle misafirperverlerdir. Dügün olunca "al size azcik kuru pasta meyve suyu, çikmadan öncede altinimizi verin" oluyor.