Ben evden çalışıyorum en son geldiğinde sen gel kocan gelmesin dedi. Beni değil de getirdiklerimi yürütecek galiba.Aman dikkat yarın öbür gün seni de götürmesin bu kadın
Kendine de ayrıldığı kayınpederin halası yaparmış ne kadar sinir olduğunu anlatırdı. Belki de ondan öğrendi.Eşimin tarafı öyleydi, zamanında sağlam bozdum, artık yapamıyorlar.Bişey beklerlerse de işime yarayacak bi şey getiriyorlar en azından şu an ahhahdhf
Kolay olmadıGülsem mi üzülsem mi bilemedimAllah kolaylık versin, böylesiyle arada da olsa yaşamak zor
Malım çünkü...Kız sende niye pahalı tokalarını veriyorsun yok muydu bi lastik verseydin.Ayrıca pahalı kremlerini istediğinde özel yaptırdım kendime diye vermeseydin keşke sana bi kilitli kasa lazım geldiği zaman bu tarz eşyalarını koyar kitlersin
Ben de çalışıyorum. Ki kendi eşyalarına karşı çok hassas. Kimse dokunamaz o derece."oğlumun parasıyla alındi,benim sayılır" diyor herhalde, ondan bu rahatlık.
Onu değil de kocasını götürür bu kaynana :)Aman dikkat yarın öbür gün seni de götürmesin bu kadın
Farklı şeyler de hep beni buluyor zatenHımm klasiğin dışında bi kaynana çeşidi. Kategorisel olarak farklı olduğu için işin uzmanı tarafından yorumlanmalı
Genelde beğenip ben yokken alıyorKibarca vermeyebilir siniz. Yani aaa bu krem güzelmiş dediğinde dermatolog reçetesi ile aldım onu gibi. Ne bileyim yada kv gelince tüm değerli şeyleri kaldırın ortadan. Kilitli kasa alın içine koyun
Oğluyla anlaşamıyor ki. Eşim annesiyle aynı odada 10 dk duramıyorOnu değil de kocasını götürür bu kaynana :)
Saçını normal saç düzleştiriciyle düzeltirken saçını sağa sola topluyorsun ya hani. Kelebek toka tabii ki saç düzleştirmiyorSaç düzleştiren kelebek toka nedir
Bi bahane bul küsüver gitsin. Gereksiz.Oğluyla anlaşamıyor ki. Eşim annesiyle aynı odada 10 dk duramıyor
Saç düzleştirmek için ve ucuz değil deyince ben de değişik bir şey sandımSaçını normal saç düzleştiriciyle düzeltirken saçını sağa sola topluyorsun ya hani. Kelebek toka tabii ki saç düzleştirmiyor
Carlayamıyorum işte. Kavga edebilen bi tip değilim. Hele benim evimdeki misafire. Ama doğru değil carlamak en doğrusuymuş anladım.Eşyalarınızı aldığında neden aldın deyip carlasaydiniz keşke.. eve geldiğinde yatak odasını kilitleyin..böylesi sinir hastası eder Allah sabir versin
Bu arada kelebek tokayı merak ettim nasıl bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?