Kayınvalidemin yürüttükleri 😁

Eşimle konuştum bir daha gelmeyecek. Gelse de en fazla 2 gün kalacak.
Bi bahane bul küsüver gitsin. Gereksiz.
Ben de onu diyorum. Tokayı sorsam mı evde bulamıyorum nereye bıraktın diye.
Saç düzleştirmek için ve ucuz değil deyince ben de değişik bir şey sandım
Keşke bir tokayla düzleşse. İsveçli bilim insanlarından bekliyoruz efendim

Carlayamıyorum işte. Kavga edebilen bi tip değilim. Hele benim evimdeki misafire. Ama doğru değil carlamak en doğrusuymuş anladım.

Sonuncusunu götürmeseydi foto atardım
Ben düzleştiren bir şey sandım tokayi o zaman yatak odanıza fantezi çamaşır prezervatif falan koyun hatta seks oyuncağı koyabilirsiniz bu neymiş deyip gelirse aldığı cevap karsisinda yüzünün alacağı sekil çok komik olur

Ben utanırım o utanmaz.

Odanızda alacağı şeyleri saklasanız o gelmeden önce.Siz evde değilken kitleyebilirsiniz yatak odanızın kapısını.Bende bilemedim.Önce başlıkta görünce kleptomani mi dedim.Sizin gözünüzün önünde alıyormuş çoğu şeyi.Yarın donlarınızı da alır bu kadın.Benim dantelli tangam yok diye.
Bir şey bahane edin gelmesin.Ya da sert tepki gösterin bir şeyler istediğinde.

Şuraya bittim demeye geldim
Cidden bak. Anneme demiş Wolf çok suratsız sana da kesin öyle davranıyor. Kahvaltıda sevmediğim halde domates kızartması yapıyor?

Eşime gidip beni kötülüyor sonra bana eşimi kötülüyor.

Kaynım gelmişti, kayınpederin ikinci evliliğinden. Kv oğlu değil yani. O çocuğu bana kötüledi şöyle saygısız böyle işe yaramaz. Nolacak ben çocuğa karşı tepkili olucam... Yer miyim benim misafirim o.

Artık gelemicek eşimle anlaştım. Gelirse de kısa kalacak. Genelde bu cüreti üçüncü günden sonra buluyor

Kaynanam değil ama şu kısmı bana yapan bi yarım akıllı akrabamız var en zeki kendileri hep

Böyle evden bir şeyler çalarkene bir bakmışsın kalbini çalmış.
Genelde onu kırmayı tercih eder Sonra da der ki ne yaptım ki...
Tokadan önce koca epilasyon cihazı gitmiş.
Gitti valla. Philips Lumea. Bir de diyor ki ben bunu kullanamadım. Kıllarının artık beyaz olmasından olabilir mi dedim. Ay bilmiyordum söyleseydin demesin mi. Alırken haberim olsaydı almana gerek olmadığını anlardın dedim.
At bence
Ben olsam yapardım ama aile içinde bana geçimsiz diyorlar. Sen bilirsin.
İyi olsam da geçimsiz oldum. Bari arıza olayım öyle desinler. İnsanlar yalancı çıkmasın dimi.
Belki hoş değil ama ben misafirim varsa güvenmiyorsam yatak odamı kilitlerim. Herşeyi yatak odasına yıkıp kilitlerim kafam rahat olur. Benimkiler dolaptan kaşar götürmüştü
Yok artık.
Nemlendiricinin üstüne geciktirici falan mı yazsanız?
Yine alır kesin bi şeye yarar diye...

Tabii canım. Köye giderlerken, dolaptan hiç açılmamış kaşar, salamlarımı çantasına koydu. Gördüm de, ses çıkarmadım. Yolcu ederken hadi afiyet olsun size orda dedim sadece. Şimdi geldiği zaman dolabımda hiç bişeyin yedeğini tutmam. Yada ben evde değilim başkasına geç diyorum. Evde yokken de asla eve sokmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…