Kayınvalidemin yürüttükleri 😁

Kaynanam değil ama şu kısmı bana yapan bi yarım akıllı akrabamız var en zeki kendileri hep
Bi gün eşimi anlatıyor anlatıyor yok oyun bağımlısı yok ilgisiz (oyunu eskiden çok oynuyordu şuan bazen hiç oynamıyor) ahhh ah bişey olsa çocuğa acırım ben yuvası dağılmış çocuk olmak çok zor... Dedim noluyo biri mi boşanıyor hayırdır

Tekrar soruyorum toka nerede diye mesaj atsam mı Pislik yapmak istiyorum.
Tokami neden çaldın diye at bence ben olsam kocama söylerim annesine sorsun tokami almış geri versin diye elçiye zeval olmaz

Ahahahahah sanki dunyanin en kotu insani senin kocannnnn

Ben vermeyi çok severim eminim siz de öylesiniz ama onlar böyle yapınca gıcık olup açlıktan ölseler vermeyecek duruma geliyor insan. Kaşar salama düşecek kadar da olmazsın yaa...
Üzüldüm kız. Takma kafaya bunu. Hem eli çalık hem dili çalı demek ki. Püüü...
Ben hassas kalpli bir ponçiğim

Artk evde istemiyosan kesinlikle muhatap olma.

Tokami neden çaldın diye at bence ben olsam kocama söylerim annesine sorsun tokami almış geri versin diye elçiye zeval olmaz
Çaldın demiyim de yerini sorayım mı acaba Eşim düz mantık. Aman toka nolacak sana daha iyisini alayım. Hayır plastik de olsa benim tokam.
Bu pislik yapmak değil ki O nun aldigindan eminseniz toka nerede demek yerine direkt tokalarimi getir demeniz lazimm. Kendi eşyasini da isteyemeyecek mi bir insan.
Eminim. İstedi verdim ertesi günü gittiğim toka yok.
Ahahahahah sanki dunyanin en kotu insani senin kocannnnn
Övmüş gibi olmayım ama cidden örnek bir baba ve kocadır. Ailem eşimi benden çok sever. Çok uyumlu sakin bizi en iyi şekilde yaşatmaya çalışan bir insan.

Hayır kendin büyütmüşsün kimi kime şikayet ediyorsa

Benzer biseyi halam yasadi. O kisi evdeyken yatak odasinin kapisini kitlerdi.
Sadece tokalari degil, kremide isteyin :)
Krem önceki gelişindeydi artık zaman aşımına uğradı. Toka olayı taze tazeyken isteyim mi diyorum acaba
Artk evde istemiyosan kesinlikle muhatap olma.
İçimde kaldı bişeyler yapmam lazım.
Su burcu musun yoksa ?
Yayların yüz karasıyım

Ben olsam isterdim.
Mesele tokanin ucreti değil. Tepki gostermek. Birisi kayinvalidenize cepcilik yapmayi birakmasi gerektigini soylemeli ya da belli etmeli.

Tokayı isteseniz onu getirmek için tekrar gelip kalacak.Artık neyi gözüne kestirirse o gider.

Size gelip bu krem ise yariyor mu, memnun musun dese belki aynisindan ona hediye alirdiniz. Sahsen imkanim olsa ben alirdim. Kremi cepleyip giden insana tokami bile vermem. Insani kendi malini istemeye cekinir hale getiriyorlar.
Bi botumu beğendi numarası olmuyordu haliyle en sevdiği renkten sıfır aldım hediye ettim. Babam kimya deposunda çalışıyor. Bazen hakiki hint yağı vazelin çam yağı gibi şeyler getiriyor ona hemen ayırıyordum. Ama bu yaptıkları soğuttu iyice. Aynen dediğin gibi tavsiye eder misin dese bir de sen dene deyip sıfırdan alırım. Böyle yağmacı gibi oluyor.

Ben olsam isterdim.
Mesele tokanin ucreti değil. Tepki gostermek. Birisi kayinvalidenize cepcilik yapmayi birakmasi gerektigini soylemeli ya da belli etmeli.
Yaptığı ne kadar sevimsiz dimi.
Tokayı isteseniz onu getirmek için tekrar gelip kalacak.Artık neyi gözüne kestirirse o gider.
Artık kolay kolay gelebileceğini sanmıyorum. Son gelişinde haddini fazla aştı. Eşime istemiyorum dedim.

Artık kolay kolay gelebileceğini sanmıyorum. Son gelişinde haddini fazla aştı. Eşime istemiyorum dedim
Siz yüzüne söylemezseniz geldiğinde yine alır ki.Şu an o yanlış yaptığını anlamadı.Söylemeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…