- Konu Sahibi bendelidegilim
kayınvalidenin gözlerinini içine baka baka gece yatarken odamı kilitleyeceğim de yada göstere göstere kapını kilitle yat o nasıl bir terbiyesizlik ahlaksız kadın ne görmeyi umuyordu ben bu durumlarda çok farklı şeyler düşünüyor ve bunu pat diye aynen düşündüğüm gibi sölüyorum burda söyleyemiyorum anlayın siz artık diğer konuda artık görümce göz taşı gördüğün yerde bas taşı hepimiz görümceyiz hepimiz geliniz ama ben saygıdan yanayım o ev senin sana hbr etmeleri uygun olup olmadığını sormalı sonra plan yapmalıydılar ama maalesef onu yapacak görümce ben daha tanımıyorumbenimki bana gelmez bile şükür
kilitliyorum artık zaten kapıyı ve odalar yanyana muhakkak duyuyodur kitlediğimi. ne görmeyi umduğunu bende bilmiyorum, bilmekte istemiyorum ya

şaka gibi ya,gecenin 1 i,uyudunuz mu diye kontrole gelmiş,gece bekçisi mübarek
gerçekten çok sinir bozucu.
ertesi gün konuşmadınız mı?
anne bir daha böyle bir şey yapma,yatak odası eşlerin özel yeridir diye?
birde 2 hafta çok uzun değil mi?
bizede 3 günlüğüne gelmişlerdi kv kp.
genel görünüm itibariyle bişey yoktu ama kv herşeyi kendi istediği gibi yapmaya çalışıyordu,
kafasına göre evi düzeltiyor vs.
Allah razı olsun hizmet konusunda çok iyidir,yardım eder,yeni evliyim diye öğrenemediğim,beceremediğim temizliğimi dip bucak yapar bende yardım ederim.
bizim problemimiz kayınvalidemin hakimiyet kurma çabasıyla ilgili...
biz geçen ankaraya gitmiştik.
eşimle birbirimize balım deriz.
kayınvalidem bunu duyduya eşimede bana da sürekli balım demeye başladı
iyi niyetle olabilir ama beni rahatsız etti.
özellikle eşime vurgulaya vurgulaya diyordu.
en sonunda eşim şakayla karışık:''bana balım deme yaa midem bulanıyor'' dedi de kesti biraz![]()
konuşmadım ya eşimle konuşmayı düşündüm öncelikle bu konuyu. çünkü eşimde normal karşıladı annesinin bu durumunu.
şimdi ben annesiyle konuştuğumda eşim annesine hak verebilir bu nedenle önce herkes gittikten sonra eşimle konuşmayı düşünüyorum. sonrasında ise bakıcaz artık neler olacak

1-2 gün diye gelmişti aslında ama 2 hafta oldu kadın gitmek bilmiyoki, aksine milleti de topluyo başıma. tabi keyfi, rahatı yerinde. yiyo içiyo yatıyo daha ne istesin. şimdi kalkıp evine gitse bi sürü iş güç yapacak, rahatı bırakır mı?

görümcede toplada kocasını çoluk çocuğunu tatile geliyomuş bize, benden habersiz.
ya ben napiyim? benimki can değil mi Allah aşkına, daha ben hiç tatil yapamadım, yorgunluktan ölüyorum

ama görümce gelince hiçbişey yapmıycam. yardım etsin o da bana. ben yemek hazırlıyosam salata yapsın, sofrayı hazırlasın. hepsini yaptırcam valla kafama koydum. belki o zaman bir an önce geri dönerler.