Kayinvalidemle birlikte esimi dogduguna pisman etmeye karar verdik

Cok tesekkurler yorumun icin.
Samimi ama uzak bir ilişkimiz var genel olarak. Diyeceksin uzagi bu mu, cok yakin oturmuyoruz ve direk mudahalemiz yok.

Ben özellikle eski konudaki dialoglara bakarak yazdım 'dövüyodur' gibi birşeyi düşünmek bile tuhaf yani
Çok kanki canki olmak yüz göz olmayı da beraberinde getirir maalesef

Ayy bana da çok riskli geldi slim, hiç yoktan kadın şimdi düşünecek slimin gıcık huyları neler gibi.. En basiti çayını doldurmaman aklına gelse yahu bu yaşımda ben niye hizmet ediyorum geline diye aklından geçer. Eşin babaanne misafir iken bozulmasın diye öylesine söylemiş. Bence babanneye bu laf bile yetmiştir gelinim geliniyle ne güzel anlaşıyor ben niye böyle yaptım bunca zaman diye düşünmüştür.

Benim de kaynanamla aram iyi hiçbir tartışma vs olmadı ama girmezdim böyle bir işe.. Çünkü ne sorun çıkarsak diye düşündükçe şimdiye kadar sorun etmediğiniz şeyler sorunmuş gibi gelebilir. Sana gelmese de kaynanana gelebilir..

E birinin o karpuzu parcalamasi gerekiyordu. Zaten gicik oluyorum babaanneye. Kaynanama diyo ki hic kaynanalik yapmiyosun slime. Allahtan annem "yapayim da senin gibi kimse sevmesin beni mi istiyosun?" Deyiverdi

gerçeğe dönerse o zaman görüşürüz . hiç bulaşmayın.

Kizlar gercege donmez ya. Şüphem yok o konuda.
Esime gore ekledigim fotograftaki gibiyiz. Ders almasi lazim.

valla bu işin sonu gerçek kavgaya döner.

I ih. Donmez :/

Yakin oturmuyoruz ki oyle komsuya bilmem neye gidelim.
Daha cok telefonda gorusuyoruz. Haftada ya da 10 gunde bir yuzyuze.

Esim o sebeple soylediyse bile anasi ile karisi dururken karsi tarafta yer almasi hos degildi.

O konu annemin kpi gazlamasiydi ve kpin cilgin atmasiydi :) bilerek soylememe sebebim bu konularda yuz goz olmamak istemememdi.

Birbirini sevmeyen insanlar yalandan seviyomuş gibi yapınca, gerçekten sevmeye başlar ya;
Sizinkide öyle bişey olmasın aman dikkat

Valla sanmıyorum ya ihtimal bile vermiyorum hatta.

Aslında bende buna ınanıyorum
Bızımde kaynanamla aramız cok ıyı ama hıc ıclı dıslı degılız . fazla muhabbet tez ayrılık getırır derler sozune cok ınanıyorum

Cute biz hep böyleyiz.
Hani son 2 aydir değil.
Rutinimiz bu.

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-24-13-05-37.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 111

Aklıma yıllar önce ablam ve arkadaşının çocuklara yaptığı oyun geldi. İki anne iki kız tatile gittiler, ilk günler çocuklarda kavga gürültü. Sürekli şikayet sürekli tartışma. Ablamlar da bir oyun oynayalım bunlara demişler başlamışlar tartışmaya. Anneler kavgaya tutuşunca bebelerin ödü kopmuş tabi. Sonrasında bir ay boyunca çıtları çıkmamıştı.

Valla tavsiye veremiyorum bu konuda çünkü kayınvalidem yok malesef. Biraz bdv karıştırsak çok şey çıkar ama.

Dertsiz başına dert açma slim madem eşin kıskanıyo anlaşmanızı gozune batmış bu durum siz daha iyi anlaşıp çatlat kocanı bunlar bana karşı cephe almış der ayağını denk alır farz edelim ki oynadınız napıcak aranızı mı yapacak sanki hiç sanmıyorum

Bende yazılanlar gibi düşünüyorum ; bu yapılan şaka gerçeğe dönüşebilir. Bunun yanında eşinizle de aranız bozulabilir.. Beklemediğiniz bir şekilde davranır eşiniz ve siz bunu dert edinebilirsiniz.

Illa yapacağım diyorsanız burada çok fazla kaynana konusu var biri mutlaka ilham olur size :) Düşündüm aklıma gelmedi.

Benim kv dede sözde arkadaş gibiydi ilk yıllar. .oturur bana her derdini anlatırdı. Hatta genç kızken çıktığı gençleri bile..kocası ile olan problemleri vs..sonra bende onun samimiyetine güvenip bir kaç derdimi anlatma gafletinde bulundum.ve şok şok şok. .meğer kadın sinsice tuzak kurmuş bana.anlattığım herşeyi aleyhime delil olarak kullandı eşime karşı. .
Yani tamam sizinki bir istisna olabilir elbette.yinede ben temkinli olun derim.hiç belli olmuyor insanlar. .

Hatta cok ileri gidin kaynanın sacını başını yol
şaka niyetine haklamış olki ilerde sana bişi edemesin. gözü kırılır

Bunca kadın yanılıyor olamaz bence iyotsuztuz
Boşver başka türlü verin tepkinizi ama oyun kurmayın bence
Sen bana fazla şen şakrak geliyorsun, samimiyetine inanıyorum ama yeri geliyo anne kız bile yanlış anlayıp tartışıyoken kayınvalideyle daha riskli diye düşünüyorum

bu şakanın sonu kötü
demedi demeyin :)

Ben de gereksiz gordum .ummadiginiz seyler cikabilir altindan.bence mesafe iyidir.biraz mesafelu durun.boyle bi oyuna da hiic kalkismayin

Teşekkürler mesajiniz icin.

Çok riskli ve gereksiz. Bence bu işe girmeyin.

Ben ciddi manada bi sorun gormuyorum ya.
Kor muyum acaba?

Iste boyle bi sorun olmamasi icin konu actim aslinda.
Yani bakiyorum mesela kaynanam habersiz geliyor yaziliyor, benimki gelemez. Kaynanam yemek yolluyor deniyor, ben anne canim yemek yapmak istemiyo bugunlerde deyince aksam caya gittigimiz kadin 2 cesit yemek yapti yanimiza koydu isitir yersiniz diye. Bana bu hakaret gelmiyo. Canima minnet oluyo. Sorun mu cikaramiyoruz anlamadim ki.

dertsiz basina dert alma saka olur k.ka.. unutun o işi bence

Eee esim olucak gicik nasil ders alacak?

aynen,bende keyifle takip edicem bu konuyu

Ya herkes yapma diyo :/

Ben de verdigin ornekteki cocuklar yerine esimi koymus oluyorum iste :)
Bdvyi karistiriyorum ama direk olabilecek bir ornegim yok. Hos bdvden cikaramiyorsam daha nerden cikaracagim sanki.

Esim her halukarda beni karıştırmayın kendiniz halledin der. Annesiyle aramiza girmez. Ondan eminim. Zaten bi baslasak ordan yuruyecegiz esime de. Esimin kiskandigini sanmiyorum ona gore ben kaynanayi kiskaniyorum kaynanam beni.

Esim aramiza girmeyecek ve oradan yuruyecegiz ona da. Bi baslasak orasi kesin. Ondan annem de ben de eminiz. Yani konu sen yanimda olmuyorsun seklinde yuruyecek ama konumuz yok.

Bdvyi neredeyse ezbere biliyorum.

Annem de ben de baskasi tarafindan sorun edilecek seylerde birbirimize laf etmiyoruz. Ondan ayrica ornek istemistim.

işte babanne varmış ona bakın örnek alın nasıl kavga edebiliriz diye.. ama bencede bu işin sonu kötü olur

İnsanda nefis diye birşey var, fitne girer boş yere zihninizde ya da kayınvalidenizin zihninde kötü huylarınız karşılıklı gün yüzüne çıkar. İnsan bazen kendi huylarına bile sinir oluyorken başkasının huylarına sinir olması kat kat kolaydır. İlişkileri böyle yüz göz etmeyin pişman olursunuz.

Bu kaynana sizi ters köşe yapmasın? Eşine oyun yapalım derken, oyunun ortasında siz kalmayın?
Bence dertsiz başınıza dert almayın. Eşinle de kötü olmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…