Kayinvalidemle birlikte esimi dogduguna pisman etmeye karar verdik

İllede yapıcaz derseniz de bdv de kv konusu bolca mevcut seçip beğenip uygulayın:)

Yaşınız genç baya sanırım kaynananizlada uymusunuz birbirinize ortada bişey yokken kendinize dert ariyorsunuz.hemde aynı yastığı paylastiginiz eşinize yalan söyleyerek. .Kayinvalidemle 6 yıldır çok iyiyiz ama eşime yalan söyleyip dalga geçecek kadar da samimi olamam. .neyse 1ay yeterli sanki..konular için de babanne gibi olun işte

Bence sakın yapmayın. Negatif bir şeyden, şaka bile olsa, pozitif bir şey çıkma olasılığı çok düşük. Role girmek diye de bir şey var. İkinizden biri, hatta muhtemelen ikiniz birden role girebilmek için o konuşulanlar gerçekmiş gibi hissedecek. Oscar'lı oyuncular bile oynadıkları rolün etkisinden çıkamayabiliyorlar (bakınız Rainman'deki rolüyle Oscar alan Dustin Hoffman'ın Oscar töreninde hala rolünden çıkamayıp canlandırdığı kişi gibi davranması).

Eşinize ders vereceksiniz diye hiç risk almayın bence.

Kizlar iyi diyosunuz guzel diyorsunuz da, esime napicaz peki?

O lafi annem de ben de birlikte ya da ayri ayri nasil yediricez o zaman?
eşinin eline ver laptopu aç bdv yi zaten yarısı kaynana konusu, okur okur anlar hatasını

ama ben eşinin , gerçekten öyle düşündüğü için öyle söylediğine inanmıyorum, sadece babanne mahçup olmasın diye destek çıkmaya çalışmış gibi geldi. yaşlı kadın üzmeyelim demiştir öyle ağzına ilk geleni söylemiştir..

konunun nereye gideceğini merak ettim takipteyim, ama bana da riskli gibi geldi tabi siz daha iyi tanırsınız kv nizi ama bilemeyeceğim :) ama bugüne kadar dert etmediğiniz şeylerle eşinize giderseniz anlayabilir bence. yeni bişey bulmak lazım. mesela yeni bi eşya falan alınacak olsun bi para mevzusu falan olsun, kayınvaliden eşine şöyle yapalım desin, sen ise onu mantıksız bul tam aksini söyle. bu sorundan dolayı kavga edin. çünkü yeni bi olay lazım yani, bugüne kadar sorun edilmeyen şeyleri sorun ederseniz eşiniz anlayabilir :)

Dertsiz basiniza dert acmak istiyorsunuz. Sacma bir oyun zaten ve buyuk olasilikla sonu pismanlik olur

Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim. Belki de haklisinizdir.

Yalniz sizden bir ricam var "hmmm ck scma cck msn?" Yazacak arkadaslarinizi lutfen kolundan tutup zorla konuma getirmeyin. Zorla yazan arkadaslar icin uzülüyorum sonra. biliyorsunuz bos zamanlarimda atom parcalayamiyorum. Oyle bi yetenegim yok yani.

Simdilik bekleme karari aldim. Bi daha bu tarz bir sey tekrarlanirsa cirlamayi dusunuyorum.

Herkese cevaplarindan oturu cok tesekkur ederim.

----

Konuyu kapatir misin Mune ? Kalabalik etmesin ilk sayfada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…