Kayinvalidemle birlikte esimi dogduguna pisman etmeye karar verdik

ben beğenmedim şaka gerçek olur gibime geliyor. keşke benim kayınvalidem de böyle olsa nazar değmesin

yaaaaa ama neden bunu yapıyorsun bizeyazık değilmi

Anlaşan gelin kv olarak nadir örneklerdensiniz bulaşma bence hem nocanın duşunceside ne kadar saçma kıskançlık olsa anlaşamazdınız

Ne manyak insanlar var cidden.

Hatta cok ileri gidin kaynanın sacını başını yol
şaka niyetine haklamış olki ilerde sana bişi edemesin. gözü kırılır

Şaka kaka olur sonra, boş ver bence.

bu şakanın sonu kötü
demedi demeyin :)

Ya ben sacinin teline kiyamam annemin.
Oyle biri degil. Cidden.
Zamaninda cok ezilmis saf bir kadin. Yaninda biri olmadan hastaneye bile gidemez ki daha 46 yasinda 15 senedir de istanbulda yasiyor ama yapamaz. Kendi halinde bir kadin. Benden ciddi manada guc aliyor ve o gucle kocasina falan anca laf yetistirir hale geldi. kendi cocuklarindan dahi goremedigi sevgiyi goruyor.
Bana bir zarar vermez. Ben de ona vermem.

isteyerek olmaz ki
bi laf söylersin bam teline dokunur
numara yaparken gerçekten üzersin
ne bileyim bence hiç girmeyin başka bir şekilde olsa olmaz mı?

Bence esin haketmis. Sizin en iyi olduğunuz zamanda kiskanclikla suçlamış.
Biraz arada kalsın bakalım görür anyayi konyayi
Bana laf soktu resmen bugün diye basının etini yemeye basla siz eskiden iyiydiniz ne oldu birden deyince 'bak demek ki sorunumuz yokmuş o zaman bizim degerimizi bil, sürekli boyle arada kalan erkekler var ' dersin.

siz saka diye baslarsiniz o babaanne kaynananiza der ki;her sakanin altinda bir gercek yatar sen daha sev
slimi sakayla gule oynaya verdi sana ayari der en basitinden...kaynanan guler geçer beyin gulmez...tekrarlar her şakada gercek vardır. ..her sakada gercek vardir....
goze aliyorsaniz buyrun kolay gelsin..

Valla saka yapalim derken.
sen esine annesini sakadan sikayet ederken esin sana ters bi laf edip gercekten bi derdiniz olur.haaa esim demekki bisey olsa arkamda olmuyacak gibi felan.

Bide bi onceki konudan ve simdiki konudan benim dusuncem sanki aile dert ariyo gibi:))tabi en iyi sen bilirsinde biraz gozu acik olmak lazim.sakayla icinizde gizli kalmis seyler aciga cikabilir.

Sonra kvdene deme aaa bana bunu nasil dedi saka sonucta bu kadar abartmaya ne gerek var deyip is ciddiye binmesin

Kizlar iyi diyosunuz guzel diyorsunuz da, esime napicaz peki?

O lafi annem de ben de birlikte ya da ayri ayri nasil yediricez o zaman?

Biz de kaynanamla bi oyun oynamaya karar verdik. Bir sure anlasamiyormus gibi yapicaz. Kavga falan edicez. Birbirimizi esime sikayet edicez. Yani istiyoruz ki esim bizim iyi anlasmamizin onun icin de nimet oldugunu bilsin.

Şaka, kaka olmasın Şakasına söylenen bir laf yüzünden "her şakada bir gerçek vardır" diyerek birinin kalbi kırılabilir, alınılabilir. Kayınvalidenizle bu kadar iyiyken aman girmeyin böyle şeylere.

Kizlar iyi diyosunuz guzel diyorsunuz da, esime napicaz peki?

O lafi annem de ben de birlikte ya da ayri ayri nasil yediricez o zaman?
birinizin eşi birinizin oğlu, adamcağıza karşı neden bu kadar intikam hırsına kapıldınız. büyük ölçüde pişman etttik yazmışsın. gerisinide affediverin

BDV de takılıyosun zaten
Gırla konu var
Annesi zırt pırt arıyo, bize gel diyo git-miy-cem . Bunu dene
Benimde bi sorunum yok ama sizin gibi bi oyuna karar versem bahane bulmak ta zorlanmam. Baya baya içerik okudum burda

Ama ben mesafeyi severim
Hoş geldiniz, nasılsınız, güle güle tarzı takılıyorum
Genel olarak toplumda 'soğuk' denilen cinstenim zaten

babaanne kv nize bir konuda iftira atmış olsun sizde buna inanıp babaannenin tarafında olun mesela....hem nalına hem mıhına olacak ama

KAYINVALİDENİZİN DE SİZİN DE HİÇ İŞİ YOK SANIRIM

DAHA FAYDALI İŞLERLE UĞRASIN BENCE

BİZ BU TÜR OYUNLARI İLKOKULDA OYNARDIK

Böyle bir oyuna baş vurmayın derim sonucu kV ve sizin açınızdan iyi olmayabilir.

KV le aram çok iyidir diye de güvenmeyin derim, 10 senedir kv iyi dedim anlaşırdıkta, meğer öyle değilmiş , karşınızdakini kendiniz gibi gördüğünüz için iyi olduğunu zannedebiliyormuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…