- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
yaaaaa ama neden bunu yapıyorsun bizeTeşekkürler mesajiniz icin.
Ben ciddi manada bi sorun gormuyorum ya.
Kor muyum acaba?
Iste boyle bi sorun olmamasi icin konu actim aslinda.
Yani bakiyorum mesela kaynanam habersiz geliyor yaziliyor, benimki gelemez. Kaynanam yemek yolluyor deniyor, ben anne canim yemek yapmak istemiyo bugunlerde deyince aksam caya gittigimiz kadin 2 cesit yemek yapti yanimiza koydu isitir yersiniz diye. Bana bu hakaret gelmiyo. Canima minnet oluyo. Sorun mu cikaramiyoruz anlamadim ki.
Eee esim olucak gicik nasil ders alacak?
Ya herkes yapma diyo :/
Ben de verdigin ornekteki cocuklar yerine esimi koymus oluyorum iste :)
Bdvyi karistiriyorum ama direk olabilecek bir ornegim yok. Hos bdvden cikaramiyorsam daha nerden cikaracagim sanki.
Esim her halukarda beni karıştırmayın kendiniz halledin der. Annesiyle aramiza girmez. Ondan eminim. Zaten bi baslasak ordan yuruyecegiz esime de. Esimin kiskandigini sanmiyorum ona gore ben kaynanayi kiskaniyorum kaynanam beni.
Esim aramiza girmeyecek ve oradan yuruyecegiz ona da. Bi baslasak orasi kesin. Ondan annem de ben de eminiz. Yani konu sen yanimda olmuyorsun seklinde yuruyecek ama konumuz yok.
Bdvyi neredeyse ezbere biliyorum.
Annem de ben de baskasi tarafindan sorun edilecek seylerde birbirimize laf etmiyoruz. Ondan ayrica ornek istemistim.
Benim kv dede sözde arkadaş gibiydi ilk yıllar. .oturur bana her derdini anlatırdı. Hatta genç kızken çıktığı gençleri bile..kocası ile olan problemleri vs..sonra bende onun samimiyetine güvenip bir kaç derdimi anlatma gafletinde bulundum.ve şok şok şok. .meğer kadın sinsice tuzak kurmuş bana.anlattığım herşeyi aleyhime delil olarak kullandı eşime karşı. .
Yani tamam sizinki bir istisna olabilir elbette.yinede ben temkinli olun derim.hiç belli olmuyor insanlar. .
Hatta cok ileri gidin kaynanın sacını başını yol
şaka niyetine haklamış olki ilerde sana bişi edemesin. gözü kırılır
Bunca kadın yanılıyor olamaz benceiyotsuztuz
Boşver başka türlü verin tepkinizi ama oyun kurmayın bence
Sen bana fazla şen şakrak geliyorsun, samimiyetine inanıyorum ama yeri geliyo anne kız bile yanlış anlayıp tartışıyoken kayınvalideyle daha riskli diye düşünüyorum
Şaka kaka olur sonra, boş ver bence.
bu şakanın sonu kötü
demedi demeyin :)
isteyerek olmaz kiNe manyak insanlar var cidden.
Ya ben sacinin teline kiyamam annemin.
Oyle biri degil. Cidden.
Zamaninda cok ezilmis saf bir kadin. Yaninda biri olmadan hastaneye bile gidemez ki daha 46 yasinda 15 senedir de istanbulda yasiyor ama yapamaz. Kendi halinde bir kadin. Benden ciddi manada guc aliyor ve o gucle kocasina falan anca laf yetistirir hale geldi. kendi cocuklarindan dahi goremedigi sevgiyi goruyor.
Bana bir zarar vermez. Ben de ona vermem.
Biz de kaynanamla bi oyun oynamaya karar verdik. Bir sure anlasamiyormus gibi yapicaz. Kavga falan edicez. Birbirimizi esime sikayet edicez. Yani istiyoruz ki esim bizim iyi anlasmamizin onun icin de nimet oldugunu bilsin.
birinizin eşi birinizin oğlu, adamcağıza karşı neden bu kadar intikam hırsına kapıldınız. büyük ölçüde pişman etttik yazmışsın. gerisinide affediverinKizlar iyi diyosunuz guzel diyorsunuz da, esime napicaz peki?
O lafi annem de ben de birlikte ya da ayri ayri nasil yediricez o zaman?
bu konu beni aşar , kaynanayla bu kadar iyi olma bunyeme ters
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?