Kayinvalidemle konusmuyorum

Ama bu brncillik. Neden kötü eve onlar geçsin ki.. Hoş ev kötü olmasa da neden geçsinler ki..
Beğenmiyorsanız çıkın..
Paranız yoksa da girin çalışın.. Neden illa ki onlardan bişey bekliyosunuz? Kime ne ki sizin çocuğunuzun etinden sütünden..

Kv ve kp den ev, duğun bilezik yapmasını isteyenleri anlayamıyorum yapmak zorunda değil size ev vermek zorunda hiç değil büyük çocuğunuz 6 yaşındaymış 6 yıl kira vermemişsiniz birikim yapıp ev alabilirdiniz, sebepler farklı olabilir ama bende görüşmüyorum eşimin ailesiyle 2 yıldır yuzyuze gelmedik hiç omlarında beni çok taktığını düşünmüyorum onlarda benim umrumda değil böyle mutluyuz :))

Evle ilgili kısım hariç aynı benim durumum oyle insanlarfan uzak durmak taşınmak görüsmemek daha iyi yerinizde olsam ordan kiraya temiz yere çıkarım kendimde görüsmem çocuklarımı da göstermem.

insanların evini neden istiyorsunuz anlamadım? siz mi aldınız o evi yani sizin aldığınız evde mi kalıyorlar? size evlerini vermek zorunda mı bu insanlar? başka eve taşının bunun ne gibi bir çözümü olabilir ki bundan başka? koca koca insanlar ne yapacaklarını size mi soracaklar ister facede takılır ister poker oynar size ne bundan? hem çocukları göstermiyorum diyorsunuz hemde umurlarında değil diyorsunuz ben anlamadım sizi gerçekten. en kolay yolu sağlıklı bir eve taşınmanız ve kimsenin hayatına karışmamanız tabi kendi hayatınızada karıştırmamanız.

Kayinvalidenizin evine guvenerek mi evlendiniz?
Iyi sizin eviniz rutubet yapiyor diye oturmasinlar
Nobet tutsunlar ayakta

Biz göçmeniz. Türkiyeye geldiklerinde annem sınır kapısında hamile haliyle 3 gün betonda yatmış. Hiç birşeyleri yokmuş. O günleri her hatırlayışında ağlayarak anlatır. Bazı bölümleri hafızası hatırlamak istemediği için silmiş. Benim bebekliğime dair annemde çok eksik nokta var hatırlayamadığı.

Ama ne yapmışlar. Çalışmışlar, çalışmışlar. Benim çocukluğum fabrikaların kreşlerinde geçti. Okulda öğlenci olsam bile sabah 7’de kalktım hep. Yayılıp yatamadım öğlene kadar. Kardeşim olmadı. Olamadı, yapamazdı bakamazdı ailem... Böyle büyüdüm ben. Çünkü yeni bir düzene ve iyi hayat şartlarına ihtiyacımız vardı.

Şimdi mi? Herşeyimiz var ve çok iyi şartlarda yaşıyoruz. Yani herşeyin bir bedeli var.
Ben kardeşim olmayarak ve çok fazla şımartılamayaral, her istediğime sahip olamamakla bir bedel ödedim. Ailem ise çok çalışarak ve gençliğini vererek...

Armut piş ağzıma düş diye beklerseniz daha çok yaşamak zorunda kalırsınız o koşullarda üzgünüm. Eşinizle çıkış yoku aramalısınız mutlaka vardır.

Ne değişik dertler var cidden
Hem doğru düzgün olayı anlatma millet soru sorduğunda yanlış anladığında da artist cevap ver sonra vıdı vıdı vıdı
yukarıda arkadaşlar bilimum çözümlemeyi yapmış yanlış yoldasın arkadaşım

Ne kadar rahat bir şekilde insanların evine göz koyabiliyorsunuz ya. Size çalış diyenlere de çemkirmişsiniz ”Çiciklirimin bikici pirisini siz viriciksiniz gilibi?” diye. Şaka gibi.
Şimdi sakin ol ve o elindeki ajitasyonu derhal yere bırak.

Çocuklar sizin ev sizin hayat sizin. Kayınvalidede sorun göremedim.

Düşünüpte söyleyemediklerim.

Ya neden kendi ayaklarınız üzerinde durmuyorsunuz. Bırakın onlar da hayatını yaşasın. Hoca muska değil ki konu...konu ev.

Ben bu duruma prenses sendromu diyorum. Okumayacaktınız o masalları bak gerçek sandınız. Hayatsa yaşadığımız.

Oturdugunuz evi evleneceginiz zaman kayinvalideniz vermedi mi ya da eşin mi yaptırdı evi.ev eşimin ama tapusu onlarda demişsin anlayamadım.eğer evi onlar yaptırdı ve oğlumuz evlenince otursun dedilerse ev sizin olmuyor onların oluyor.ha sizin eşiniz yaptirdiysa evet büyük oranda sizindir kiraya verip başka yere daha sağlıklı bir eve taşınmalısınız.kayinvalidenin yerinde olsam ben de evimi değişmem

İşin dini boyutunu merak ediyorsaniz sadece ararsınız alo diyanet hattını sorarsıniz,burda kimse müftü değil ve zaten dini cevap ve içerik de yasaktir... Ve buraya konu acarsaniz insanlar istedigi cevabı verirler kaldiki kimse yanlış bir cevap vermemiş... Kadın bana neler çektirdi bilmiyorsunuz diyorsunuz ama konunuzu açarken detay vermediğiniz için okuduğuna cevap verir... Ve ben de okuduguma cevap verecek olursam bence de kayınvalideniz mecbur değil ev değiştirmeye... Rutubet küçük çocuğa olduğu kadar yaşlıya da zararlı... Disinizden tirnaginizdan artırıp kendiniz yaptıracaksiniz mecbur...çocuklar sizin çocuklarınız ki canınız istediğinde göstermiyorsunuz bile insanlara...

Evinizi huzursuz ediyorlarsa konuşmayın tabi ki.
Ev konusuna gelince satın başka ev alın. Rutubetli evde siz oturmak istemiyorsunuz onlar neden otursun. Ya da yalıtım yaptırın rutubet sorunu için.

Arkadaşlar okuma problemimiz mi var eşimle ben yani esimde onlarla konusmuyo diyorum eşim onlarda demiyorum. Sanırım buraya yazmakla hata etmisim
doğru düzgün yazsaydınız anlaşılırdı!
işinize gelmeyince de buraya yazmakla hata ettim vs

insanlar mis gibi evlerini bırakıp sizle değişmek zorunda değil
beğenmiyorsanız başka eve çıkarsınız
tabii kira vermek hoşunuza giderse

İşte yıllarca çalışıyosun dıdınıyosun evını yapıyosun .
Birde işte oğluna ev yapıyorsun .
Sonra oğlun evlenıyor . Gelın beleşe eve konuyor . Sonra o evı begenmeyip senın oturdugun evi istiyor.

Pardonda konu sahibesi çocuklarını sen düşüneceksın . Dedesi babaanesı değil . Ver 1500 Tl kira çık güzel bir eve .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…