- 3 Şubat 2018
- 25.926
- 111.599
- 598
- Konu Sahibi Prenses 14
-
Yani kısacası ev eşinizin değil, ev kayınvalidenin. Siz kayınvalidenin evinde oturuyorsunuz. Ancak o rahmetli olursa ev size kalacak. Eşinizin kendi çalışıp aldığı ev değil.
Çocukları blöf olarak kullanmışsınız. Ama tutmamış. Geçmiş olsun.
Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Anne babayım diye çocuklarımın bana yaptıklarını sineye çekecek değilim. Ne kadar saygı sevgi o kadar saygı sevgi. Siz konuşmayacaksınız, çocukları göstermeyeceksiniz sonrada arabayı ver, evi değiştir diye istekte bulunacaksınız. Sadece gülerler.
Çocukları dışlayan kaynana değil, çocukları kaynanaya göstermeyen konu sahibi. Ya istediklerim yada çocuklar demiş ama kaynana blöfü yememiş.
Kıssadan hisse, kaynananızdan oğlu için fedakarlık bekliyorsunuz, hala yemesin yedirsin, giymesin giydirsin, yaşlı haliyle rutubetli evde kalsın, arabayı bize versin falan filan. Kaynananız koca oğlunu düşünmüyor diye söyleniyorsunuz öyleyse lütfen kendi çocuklarınızı da kendiniz düşünün bir zahmet.
Adamlar size ev vermiş, çoğu insan bunu bile göremiyor ailesinden.
Baştan sona hatalısınız.
insanların evini neden istiyorsunuz anlamadım? siz mi aldınız o evi yani sizin aldığınız evde mi kalıyorlar? size evlerini vermek zorunda mı bu insanlar? başka eve taşının bunun ne gibi bir çözümü olabilir ki bundan başka? koca koca insanlar ne yapacaklarını size mi soracaklar ister facede takılır ister poker oynar size ne bundan? hem çocukları göstermiyorum diyorsunuz hemde umurlarında değil diyorsunuz ben anlamadım sizi gerçekten. en kolay yolu sağlıklı bir eve taşınmanız ve kimsenin hayatına karışmamanız tabi kendi hayatınızada karıştırmamanız.Arkadaşlar mrblar.. size bişey danışmak istiyorum akıl akıldan üstündür derler.. çaresiz kaldım. Ben 6 yıllık evliyim 2 tane oğlum var biri 3 yaşında diğeri 8 aylık. Neyse kayinvalidem nasıl anltim bilmiyorum kocasına düşkün evlatlarını düşünen bir kadın değil. kendini sadece kocasına adamış. Ben eşim 3 haftadır onlarla konusmuyoz ve çocuklarıda gostermiyorum aynı bahçe içindeyiz. Benim evim cok problemli rutubet ve nem cok sadece bir odanın içinde yaşıyoruz kayınvalidem evleri değişelm demişti ancak evin problemlerini görünce vaZgecti ve herkese benim dedikodumu yapıo. Benim çocuklarım rutubetli evde yaşarken onlar karıkoca keyif yapio ellerinde bı telefon akşama kadar koca koca insanlar face Instagram takıliolar. 3 haftadır torunlarını görmüyorlar umurlarinda değil. Günaha giriyomuyum bılmiyorum ne olur bana bı akıl verin.
Ne kadar rahat bir şekilde insanların evine göz koyabiliyorsunuz ya. Size çalış diyenlere de çemkirmişsiniz ”Çiciklirimin bikici pirisini siz viriciksiniz gilibi?” diye. Şaka gibi.Arkadaşlar mrblar.. size bişey danışmak istiyorum akıl akıldan üstündür derler.. çaresiz kaldım. Ben 6 yıllık evliyim 2 tane oğlum var biri 3 yaşında diğeri 8 aylık. Neyse kayinvalidem nasıl anltim bilmiyorum kocasına düşkün evlatlarını düşünen bir kadın değil. kendini sadece kocasına adamış. Ben eşim 3 haftadır onlarla konusmuyoz ve çocuklarıda gostermiyorum aynı bahçe içindeyiz. Benim evim cok problemli rutubet ve nem cok sadece bir odanın içinde yaşıyoruz kayınvalidem evleri değişelm demişti ancak evin problemlerini görünce vaZgecti ve herkese benim dedikodumu yapıo. Benim çocuklarım rutubetli evde yaşarken onlar karıkoca keyif yapio ellerinde bı telefon akşama kadar koca koca insanlar face Instagram takıliolar. 3 haftadır torunlarını görmüyorlar umurlarinda değil. Günaha giriyomuyum bılmiyorum ne olur bana bı akıl verin.
Çocuklar sizin ev sizin hayat sizin. Kayınvalidede sorun göremedim.Arkadaşlar mrblar.. size bişey danışmak istiyorum akıl akıldan üstündür derler.. çaresiz kaldım. Ben 6 yıllık evliyim 2 tane oğlum var biri 3 yaşında diğeri 8 aylık. Neyse kayinvalidem nasıl anltim bilmiyorum kocasına düşkün evlatlarını düşünen bir kadın değil. kendini sadece kocasına adamış. Ben eşim 3 haftadır onlarla konusmuyoz ve çocuklarıda gostermiyorum aynı bahçe içindeyiz. Benim evim cok problemli rutubet ve nem cok sadece bir odanın içinde yaşıyoruz kayınvalidem evleri değişelm demişti ancak evin problemlerini görünce vaZgecti ve herkese benim dedikodumu yapıo. Benim çocuklarım rutubetli evde yaşarken onlar karıkoca keyif yapio ellerinde bı telefon akşama kadar koca koca insanlar face Instagram takıliolar. 3 haftadır torunlarını görmüyorlar umurlarinda değil. Günaha giriyomuyum bılmiyorum ne olur bana bı akıl verin.
Düşünüpte söyleyemediklerim.Ne kadar rahat bir şekilde insanların evine göz koyabiliyorsunuz ya. Size çalış diyenlere de çemkirmişsiniz ”Çiciklirimin bikici pirisini siz viriciksiniz gilibi?” diye. Şaka gibi.
Şimdi sakin ol ve o elindeki ajitasyonu derhal yere bırak.
Ya neden kendi ayaklarınız üzerinde durmuyorsunuz. Bırakın onlar da hayatını yaşasın. Hoca muska değil ki konu...konu ev.O iki yaşlı dediğiniz insan hocayla muskayla uğraşan insanlar.. onlarin kullandığı iphoneyi ben kullanmıyorum. Üstelik onlar buraya tasinsa hemen üstünü yapacak paraları var. Bu ev dubleks ama üstü yapilacak
doğru düzgün yazsaydınız anlaşılırdı!Arkadaşlar okuma problemimiz mi var eşimle ben yani esimde onlarla konusmuyo diyorum eşim onlarda demiyorum. Sanırım buraya yazmakla hata etmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?