Kayinvalidemle konusmuyorum

Bu arada gel
Ya varya kahkaha attım. K.v ye bak hemide iPhone kullanıyor hadsiz kadın

Ben bu kafayida anlamadim
Hem cocuklarimi gostermiyorum konustirmuyorum gunaha mi giriyorum bunu sorguluyorum diyorsun hemde kv ' nin arkasindan ilmek ilmek hasetlik ve dedikodu guduyorsun
Bizler kv' ni hic tanimiyoruz
Srnin cocuklarini onlardan geri cekmen ne derece gunah orasi beni baglamaz
Ama burada soyle boyle kadin diyerek kotulemen ve cekistirmen asil buyuk gunah
Haberin olsun

Oh valla ev bulmuş rutubeti beğenmiyorsun konu sahibi

Senin ailen yaptirsinn üst katı da neden he4e şeyi kaynanadan bekliyosun

Kadına hem demediğini birakmiyosun hem et yemesi ve iphone takılması gözüne batmış.helal be kaynanaya sefası olsun ohh....

Düşünüyorum da ben saf miyim yaşıtlarım 2 3 tane çocuk yaparken eğitim atama işlerim olsun diye hala evlenmedim mesela.kimseye minnet etmemek için

Sen bu şartlarda asgari ücretle ve tek maaşla iki çocuk yapmışsın çalışmıyorsun da oturdugun yerden kaynana sana bakacak. Oh be ne güzel dünya

Ilk defa da bi kv ye hak verdim
Oh yesin içsin gezsin :)

Şartlarınız uygun olmadan çocuk yap birde çalışma yok Sonra kalk beklentiye gir
Şu sözü hiç duymadıysan duy,

Hiç kimse kendi zenginliğini başkasıyla

Paylaşmaz

Kulağına küpe olsun

Sizene insanlarin sosyal medyasından? Onlar kac yasinda insan telefonla ugrasip sosyal medyada takılıyorlarsa, siz " genc yasinizda" çalismayip burdan soyleniyorsunuz. İtici olan sizin haliniz.

6 yıldır oturuyordunuz da şimdi mi rutubet oldu

Bebek olmadan önceki 3 yılda neden sorunu çözmediniz

Bebek doğdu 2 yaşına geldi bizde para yok şartlar iyi değil ev rutubetli demeden neden ikinciyi yaptınız

Bakıcı parasını verin çalışayım diyorsunuz da çocuk olmadan çalıştığınıza dair bir açıklamanız da yok

Bir de Cidden merak ettim Kv zengin bir eli yağda bir eli balda da eşin neden asgari iücretli işte çalışıyor

Zamanında neden okumamış ya da neden iş kurmamışlar

Bir de ev eşimin diyorsunuz eşiniz asgari ücretle evi yaptı 6 yılda bir yalıtım mı yapamadınız

ne hakla torunlarını göstermiyorsunuz onu merak ediyorum...
eviniz kira mi yoksa eşinizin ailesi mi bağışladı? kiraysa değiştirin bağışsa şikayetlenmeye hakkınız yok.

İyi de sizinle ev değiştirmek zorundalar mi? Hem size ne evde ne yaptıklarından. Çocuklarınızın yaşam standartlarını düşünmesi gereken sizsiniz, kayın aileniz degil

Ne çok beklenti icindesiniz, onlar insin rutubetli evde otursun rahat edin sizde.
Adamlar ununu elemiş eleğini asmış oğulları evlenmiş torunlar olmuş birde onlara baksın hiç gün yüzü görmesinler haklısınız.

Tek merakın buysa Alo fetva hattını ara bence.

Kendini ifade etme yeteneğinde yok belki bazı konularda haklıda olabilirsin hakkını aramak için
Etkili konuşman gerek

Merhaba, evden e ticaret yapıyorum demissiniz merak ettim ne üzerine acaba ? Birde nasıl yetiştiriyorsunuz hem is hem bebek hemde evde ayrı bir işi tebrikler :)
Butik tasarim organizasyon uzerine calisiyoruz. İsten eve geliyorum biraz bebegimle vakit geciriyoryz sonra onun sekerleme saatinde evle ilgileniyorum, babamiz gelip yemek yiyoruz o gece uykusuna daldiginda atolyeye girisiyorum siparislere bakiyorum genellikle gunde 2-3 saat uyku zamanim oluyor yogun zamanlarda hic uyumadigimda oluyor ama idare ediyorum

valla bende senin gibiyim 2 çocuğum var bir tanesi 9 yaşında diğeri 6 aylık
hem özel bir şirkette çalışıyorum hem evde ek iş yapıyorum
(3 aylıktı iş yeri geri çağırdı erken başladım ) ,annem bebeğime bakıyor yoksa halim duman ,temizlik için falanda kimseyi tutmuyorum her iş bende çok şükür halimize

Ssizin çocuklarınız sizden başka kimse ilgilenmek ya da masraflarını karşılamak zorunda değil niye bu kadar beklenti içerisindesiniz. Kadının yediklerine bile laf atıyorsunuz bakın kayınvalidenize kendi ailesinden kalmış sizde kendi ailenizden isteyin.

Benim de temizlik icin yardimcim yok, bazen pasaklinin teki oluyorum ama yapacak bisey yok ölmeyecek kadar temizlesem yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…