- 22 Ocak 2013
- 41.723
- 210.677
- 798
- Konu Sahibi Prenses 14
-
Ya varya kahkaha attım. K.v ye bak hemide iPhone kullanıyor hadsiz kadınNiye çalışan bütün kadınların bakıcı parasini sen mi verdin :)
Ben de çalıştım ama çocuğumun bakıcı parasini kendim ödedim.
Bu nasıl bir kafa ya ben de istiyorum :))
Kayinvaliden akıllı kadın valla.
Güya çocukları göstermeyip, eşiyle beraber küsüp konuşmayıp yola getireceklerini sanmislar ama nafile :)
Kadın iphone marka telefonuyla stalk yapıp sizi iplemiyor bile ayol.
Takdir ettim kadını ciddiyim.
Ben bu kafayida anlamadimİyi kötü yer derken zaten eşimin kendi evi. Asgari ücretle nereye gidelim. Ben sadece günaha giriyomuyum KONUSMAYArak die merak ettim. Ayrıca kayinvalidemi tanisaydin böyle rahat konuşmazdın. Soylim bütün entrika onda mesela. Herkesin yuvasına gözaltına diken. Dedikoducu iftiracı. Daha cok
Kiyamam... simdi hamilesiniz herhalde. Saglicakla dogurun insallah...8 yil doktor kapilarinda bekledim kac gece aglayarak uyudugumun sayisini bilmem Rabbim vermis sizlere kiymet bilin evladiniz icin yikin dünyalari..
Arkadaşlar mrblar.. size bişey danışmak istiyorum akıl akıldan üstündür derler.. çaresiz kaldım. Ben 6 yıllık evliyim 2 tane oğlum var biri 3 yaşında diğeri 8 aylık. Neyse kayinvalidem nasıl anltim bilmiyorum kocasına düşkün evlatlarını düşünen bir kadın değil. kendini sadece kocasına adamış. Ben eşim 3 haftadır onlarla konusmuyoz ve çocuklarıda gostermiyorum aynı bahçe içindeyiz. Benim evim cok problemli rutubet ve nem cok sadece bir odanın içinde yaşıyoruz kayınvalidem evleri değişelm demişti ancak evin problemlerini görünce vaZgecti ve herkese benim dedikodumu yapıo. Benim çocuklarım rutubetli evde yaşarken onlar karıkoca keyif yapio ellerinde bı telefon akşama kadar koca koca insanlar face Instagram takıliolar. 3 haftadır torunlarını görmüyorlar umurlarinda değil. Günaha giriyomuyum bılmiyorum ne olur bana bı akıl verin.
İyi de sizinle ev değiştirmek zorundalar mi? Hem size ne evde ne yaptıklarından. Çocuklarınızın yaşam standartlarını düşünmesi gereken sizsiniz, kayın aileniz degilArkadaşlar mrblar.. size bişey danışmak istiyorum akıl akıldan üstündür derler.. çaresiz kaldım. Ben 6 yıllık evliyim 2 tane oğlum var biri 3 yaşında diğeri 8 aylık. Neyse kayinvalidem nasıl anltim bilmiyorum kocasına düşkün evlatlarını düşünen bir kadın değil. kendini sadece kocasına adamış. Ben eşim 3 haftadır onlarla konusmuyoz ve çocuklarıda gostermiyorum aynı bahçe içindeyiz. Benim evim cok problemli rutubet ve nem cok sadece bir odanın içinde yaşıyoruz kayınvalidem evleri değişelm demişti ancak evin problemlerini görünce vaZgecti ve herkese benim dedikodumu yapıo. Benim çocuklarım rutubetli evde yaşarken onlar karıkoca keyif yapio ellerinde bı telefon akşama kadar koca koca insanlar face Instagram takıliolar. 3 haftadır torunlarını görmüyorlar umurlarinda değil. Günaha giriyomuyum bılmiyorum ne olur bana bı akıl verin.
Aminn cok tesekkur ederim cok sükür hamileyim..Kiyamam... simdi hamilesiniz herhalde. Saglicakla dogurun insallah...
Tek merakın buysa Alo fetva hattını ara bence.İyi kötü yer derken zaten eşimin kendi evi. Asgari ücretle nereye gidelim. Ben sadece günaha giriyomuyum KONUSMAYArak die merak ettim. Ayrıca kayinvalidemi tanisaydin böyle rahat konuşmazdın. Soylim bütün entrika onda mesela. Herkesin yuvasına gözaltına diken. Dedikoducu iftiracı. Daha cok
Butik tasarim organizasyon uzerine calisiyoruz. İsten eve geliyorum biraz bebegimle vakit geciriyoryz sonra onun sekerleme saatinde evle ilgileniyorum, babamiz gelip yemek yiyoruz o gece uykusuna daldiginda atolyeye girisiyorum siparislere bakiyorum genellikle gunde 2-3 saat uyku zamanim oluyor yogun zamanlarda hic uyumadigimda oluyor ama idare ediyorumMerhaba, evden e ticaret yapıyorum demissiniz merak ettim ne üzerine acaba ? Birde nasıl yetiştiriyorsunuz hem is hem bebek hemde evde ayrı bir işi tebrikler :)
valla bende senin gibiyim 2 çocuğum var bir tanesi 9 yaşında diğeri 6 aylıkButik tasarim organizasyon uzerine calisiyoruz. İsten eve geliyorum biraz bebegimle vakit geciriyoryz sonra onun sekerleme saatinde evle ilgileniyorum, babamiz gelip yemek yiyoruz o gece uykusuna daldiginda atolyeye girisiyorum siparislere bakiyorum genellikle gunde 2-3 saat uyku zamanim oluyor yogun zamanlarda hic uyumadigimda oluyor ama idare ediyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. bizlere de dua edin.Aminn cok tesekkur ederim cok sükür hamileyim..
Aminn Rabbim kimseyi sinamasin evlatla ederim tabiki zaten hergun Rabbim isteyen dileyen hakeden herkese versin diye dua ediyorum ayriyeten sizide gecirerek dua edicem..Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. bizlere de dua edin.
Benim de temizlik icin yardimcim yok, bazen pasaklinin teki oluyorum ama yapacak bisey yok ölmeyecek kadar temizlesem yeter:)valla bende senin gibiyim 2 çocuğum var bir tanesi 9 yaşında diğeri 6 aylık
hem özel bir şirkette çalışıyorum hem evde ek iş yapıyorum(3 aylıktı iş yeri geri çağırdı erken başladım ) ,annem bebeğime bakıyor yoksa halim duman ,temizlik için falanda kimseyi tutmuyorum her iş bende çok şükür halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?