biraz karakter meselesi bu herkesın bakış açısı farklı olabılır ıllakı
ama eşinin degılde senın annen gelse dolabından bişeyler alsa düzenlese,ebeveyn banyonu kullansa vs.. tepkın yıne aynı olurmu??
yada bu durumda eşin tepkı verse haklısın mı dersın yoksa ama o benım annem mı??
şahsen gelebılır bişey alabılır,kötü niyetli olunupta ıncık cıncık karıştırılmadıgı sürece...
gelsın orda namaz kılsın,vs. vs..
tabı gecenın korunde dan diye odaya girenlerı vs. saymıyorum..
ama anne ayırmamak lazım
o oda nekadar eşle sana aitse,o annede o eşin annesi,tıpkı senın annen gibi..
bu benım düşüncem..
Benim kayınvalidem değil de eşimin babannesi çok meraklı yatak odama
Kadın eve gelir gelmez banyoya gidiyor elini yüzünü yıkamaya, banyo da yatak odasının karşısında. Ordan çıkar çıkmaz hopp yatak odasına. Kapıyı kapatıyorum, belki anlar girmez diye. Ama ne çare. Dağınık falan olsa yandık. Kapısı niye kapanır bi odanın ya dağınıktır ya da ev sahibi girmeni istemiyordur
Topuklu terliklerim var tüylü müylü, onları bulmuş bakıyor. Kim aldı bunları sana çok güzelmiş diyorAllamm yarebbim
yasemincim şu hani basit alarmlar varya bir parçasını kapının kasasına bir kısmını da kapının kendisine yapıştırıyorsun da hani, sonra kapıyı kapatıyorsun açtığın an çalmaya başlıyordüşünsene kapıyı kapatıyorsun sessizce açmaya çalışırken alarm bir ötüyor inşallah yüreğine inmez. ya zaten bu yatak odası meraklıları beni öldürüyor ya.
Ya sorma var ya
Ben bi de gerçekten yatak odası konusunda dağınığım. Tamam düzenlerim, siler süpürürüm ama çekmecelerin içi özel şeylerle dolu, nereye koyam onlarıAllahtan peşinden gidiyorum kadının açmaya fırsat bulamadan enseliyorum
Valla alarm şart yahu
Belki de olayın çıkış noktası bu, insan kendi ailesinde ne gördüyse hep onu yaşayacağını sayıyor. Evlenmeden önce ailemde sınırlar çizilmişti, herkes buna uyardı. Eşimin ailesiyle benim ailem arasındaki bu farklılıklar insanı kimi zamanlar zorlayabiliyor işte.. Annemin böyle bir şey yapacağını sanmıyorum, ama yapsa da yaşamadan diyemem inanın nasıl tepki verirdim.
Elbette konuya dair buraya ne yazdıysam sadece onu biliyorsunuz, daha öncesinde bir sorunumuz var mı, aramız nasıl bilmiyorsunuz ve ona göre eleştirilerde, önerilerde bulunuyorsunuz.
Bazı birikimlerin üstüne, bana göre hassas olan bir konuda elimden hiçbir şey gelmemesi beni gerdi sadece.
Yoksa benim de yatak odamın kapısı açıktır. İsteyen girer, çıkar. Öyle takıntılarım yok. Misafir geldiğinde kilitleme gibi bir huyum yok yani :)
Ama ben çalışıyorum, eşim uyanmadan evden çıkmış oluyorum. E bazen aceleyle çıkıyorum, derleme-toplama fırsatım olmuyor, eşime tembih ediyorum topla çık diye ama kim bilir nasıl bırakıyor. Dolayısıyla yani çok gerekli değilse şimdi bu durumda niye girilsinki benim odama.
Beni geren nokta bu zaten, bana göre girilmesi hiç te gerekli değilken girilmiş oluyor. Ben banyoya yere sermişim fazla fazla paspasları, havluları. Yedeklerini de çıkarıp koymuşum. Havlu vs. aranacak bir durum yok yani.
Bir de kv temizlik yapmayı çok sever. Onlar varken ben iç çamaşırlarımı kirli sepetine bile atmadım, çünkü her an yıkanmış bulabilirdim. Dolayısıyla yatak odamda ayrı bir sepet yaptım oraya koydum. Bir köşeye sakladım. :)
Tamam sadece iyilik yaptığını düşünüyor ama nihayetinde hayatıma müdahale ettiğinin farkında değil. Farkında olsun ama ya
Kayınvalidem alıngan bir insan, ben de kalp kırmaktan çok korkarım, o yüzden kendisine rahatsızlığımı belli edemiyorum.
Bu konuyu açmamın nedeni de bu. Ben tepki veremedikçe içimde büyüyor.(du) Ama gene gelecekler sonuç olarak, gene yaşanacak aynı şeyler, ben de yıpranmak istemiyorum.
Sizce yok mudur kalp kırmadan bu durumu çözmenin bir yolu?
Ya da amaaan çözülmezse çözülmesin, bir süre daha rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?