Kayınvalidemle olan tartışmalarim

hayat2355

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2024
98
29
3
38
İki yıllık evliyim kayinvldm sürekli tartismali bı şekilde dialoglara giriyo düzgün bı kelime kullandigini hatırlamıyorum şu iki yıl içinde bana söylediği sözlerin çoğunu eşime anlatmiyorum kendi ailemde bilmiyor ama dayanamıyorum gücüm kalmadı tükendim artık altlı üstlü oturuyoruz neyapcagimi bilmiyorum

çok şükür ki eskiden altlı üstlü oturan ve şimdi çok uzaklara taşınmış biri olarak tavsiyem şudur ki, eşinize her şey güzelce ifade edin yapması gerekeni yapmazsa ailenize anlatın çingenelik yapın ortalığı kaldırın (bundan anlıyorlar)

Bı tane daha gelini var ama ona öyle davranmiyo bana demedigini birakmiyo ya yok böyle bişey ya eşim zaten anliyo diyo yüzün düşmüs yine moralinmi bozuk yok diyorum .tek duam Allah'ım bana bı yol açsın eşimden memnunum Herşeyi yüce Rabbime içimi döküyorum

Eşine anlatsan da sana haklısın diyeceğini sanmıyorum altli ustlu oturuyorsanız anası sonuçta eninde sonunda sen alttan al sen alıngansin falan diyecekler.. sonra seni psikolojik sorunlu seni sorunlu seni hasta ilan edecekler .. nereden mi biliyorum ? Kendimden.. o yüzden lafı söylediği an edebiyle boz içinde tutma bi yerinden çıkar benim apandisitime mal oldu .. keşke o evden çıkma şansın olsa ama ekonomi malum o yüzden şikayet etmek yerine lafını gedigine koy o dakika zaten hiçbir zaman sen haklı olamayacaksin

Kız eşine anlat eşine sen sıkıntı yapacağına o yapsın

Doğru haklısın ama
Eş olmak ne demek?

Hastayım zaten epilepsi hastasıyim sürekli bana deli deli diyip duruyo pis pis kelimeler soyluyo çocuğumuz da olmadığı için farklı davraniyo

Eş ailesi ile eşiniz olmadan görüşmeyiniz, ben ne olursa olsun eşim yanımdayken arar veya ziyarete giderim.

Demediğim laf dedi olur diye çok korkuyordum, ramazan bayramında eşim yanımdayken bana ağza alınmayacak şeyler dediler, eşim hepsini kendi duydu cıx o gün bugündür aramıyorum görüşmüyorum kafam çok rahat.

Sizde eşiniz yokken yanlarına çıkmayın, dışarı gidin veya evde takılın görmeyin.

Eşim işte zaten kafası bı sürü şeye yoruluyo bide benimi kafasina taksın ama tek basimada olmuyo ya gücüm tükendi yok bitti artik
Eşinizle bu durumu paylaşırsanız belki o da sizi düşünüp ‘bi de annemi mi kafasına taksın’ diyecek?
Kendinizi başkalarının söyledikler yüzünden tüketmeyin, başkalarına susmayın, ne kadar sessiz kalırsanız o kadar konuşurlar çünkü..

Doğru haklısın ama

Hastayım zaten epilepsi hastasıyim sürekli bana deli deli diyip duruyo pis pis kelimeler soyluyo çocuğumuz da olmadığı için farklı davraniyo
Yaşından başından da utanmıyor demek ki, sessiz kalmayın ağzının payını verin eşiniz de bilsin aileniz de bilsin şöyle sülale boyu bir ağzının payını verin de sesi soluğu kesilsin, madem eşiniz iyi birisi o zaman evinizi taşıyacak o evde üzülmenize izin vermeyecek.

Eşim işte zaten kafası bı sürü şeye yoruluyo bide benimi kafasina taksın ama tek basimada olmuyo ya gücüm tükendi yok bitti artik

Ben hep "siek benim degil, maymunlar benim degil" derim bu durumda. Sorun cikartan esimin aile üyeleri ise onun ilgilenmesi lazim. Benimkilerse ben. Niye susup duruyorsunuz? Birde ayni binadasiniz. Bende ayni binadayim, ama istemesem görüsmem. Toksik insanlari cekmek zorunda degilsiniz.

Eşinize anlatın. Gerekirse kayıt altına alın sesi. Suç ama sonuçta onun yaptığı da suç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…