Eşim işte zaten kafası bı sürü şeye yoruluyo bide benimi kafasina taksın ama tek basimada olmuyo ya gücüm tükendi yok bitti artik
Eşine anlatsan da sana haklısın diyeceğini sanmıyorum altli ustlu oturuyorsanız anası sonuçta eninde sonunda sen alttan al sen alıngansin falan diyecekler.. sonra seni psikolojik sorunlu seni sorunlu seni hasta ilan edecekler .. nereden mi biliyorum ? Kendimden.. o yüzden lafı söylediği an edebiyle boz içinde tutma bi yerinden çıkar benim apandisitime mal oldu .. keşke o evden çıkma şansın olsa ama ekonomi malum o yüzden şikayet etmek yerine lafını gedigine koy o dakika zaten hiçbir zaman sen haklı olamayacaksinİki yıllık evliyim kayinvldm sürekli tartismali bı şekilde dialoglara giriyo düzgün bı kelime kullandigini hatırlamıyorum şu iki yıl içinde bana söylediği sözlerin çoğunu eşime anlatmiyorum kendi ailemde bilmiyor ama dayanamıyorum gücüm kalmadı tükendim artık altlı üstlü oturuyoruz neyapcagimi bilmiyorum
Kız eşine anlat eşine sen sıkıntı yapacağına o yapsınBı tane daha gelini var ama ona öyle davranmiyo bana demedigini birakmiyo ya yok böyle bişey ya eşim zaten anliyo diyo yüzün düşmüs yine moralinmi bozuk yok diyorum .tek duam Allah'ım bana bı yol açsın eşimden memnunum Herşeyi yüce Rabbime içimi döküyorum
Eş olmak ne demek?
Hastayım zaten epilepsi hastasıyim sürekli bana deli deli diyip duruyo pis pis kelimeler soyluyo çocuğumuz da olmadığı için farklı davraniyoEşine anlatsan da sana haklısın diyeceğini sanmıyorum altli ustlu oturuyorsanız anası sonuçta eninde sonunda sen alttan al sen alıngansin falan diyecekler.. sonra seni psikolojik sorunlu seni sorunlu seni hasta ilan edecekler .. nereden mi biliyorum ? Kendimden.. o yüzden lafı söylediği an edebiyle boz içinde tutma bi yerinden çıkar benim apandisitime mal oldu .. keşke o evden çıkma şansın olsa ama ekonomi malum o yüzden şikayet etmek yerine lafını gedigine koy o dakika zaten hiçbir zaman sen haklı olamayacaksin
Eşinizle konuşun ve bu kadının sizs hakaret etmesine izin vermeyin kendisi hasta ama haberi yokDoğru haklısın ama
Hastayım zaten epilepsi hastasıyim sürekli bana deli deli diyip duruyo pis pis kelimeler soyluyo çocuğumuz da olmadığı için farklı davraniyo
Eşinizle bu durumu paylaşırsanız belki o da sizi düşünüp ‘bi de annemi mi kafasına taksın’ diyecek?Eşim işte zaten kafası bı sürü şeye yoruluyo bide benimi kafasina taksın ama tek basimada olmuyo ya gücüm tükendi yok bitti artik
Yaşından başından da utanmıyor demek ki, sessiz kalmayın ağzının payını verin eşiniz de bilsin aileniz de bilsin şöyle sülale boyu bir ağzının payını verin de sesi soluğu kesilsin, madem eşiniz iyi birisi o zaman evinizi taşıyacak o evde üzülmenize izin vermeyecek.Doğru haklısın ama
Hastayım zaten epilepsi hastasıyim sürekli bana deli deli diyip duruyo pis pis kelimeler soyluyo çocuğumuz da olmadığı için farklı davraniyo
Eşim işte zaten kafası bı sürü şeye yoruluyo bide benimi kafasina taksın ama tek basimada olmuyo ya gücüm tükendi yok bitti artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?