- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.474
- 548
Ahaha yok kız kalpten gitmez beni yakmak için masaya mum koymuş derKadın kalpten gitsin değil mi papatya
Hayır hicbiri değil sadece aptal.Akraba evliliği mi yaptınız ? Kaynananız aynı zamanda teyze / hala / yengeniz olabilir mi ?
Manikür - pedikürcü değilseniz; kayınvalideniz de 7 kat else, kendisine neden ayak bakımı yaptığınızı ve marifet olarak anlattığınızı anlayamadım.
Ucuz dedimCanım sizin iyi olduğunuza şüphe yok
Keşke bu kadar iyi olmasaydınızda ben şunu merak ettim siz ne dediniZ bu eltiye
Kiz aglicam vallahi billahiuCuz mu dedin aman yarabbi
Kuzum sen kendini ne hale getirmişsin böyle
Bu laf için mi bu kadar hakarete uğradın
Kıyamam Zahide abla bir ucuz dedin diye o kadar sevindin ki ..Ucuz dedim
Hayır hicbiri değil sadece aptal.
Basit ucuz o da bana bağırınca diyemezsin sensin ucuz beş para etmez son dedi. Bende ona iade ettim lafıVisenyaa gel de şimdi anketör gibi soru sorma.
Z Zahide 82 "ucuz" kelimesini hangi cümle içinde kullandınız ? Eltinizin bir tepkisini mi eleştiriyordunuz yoksa dümdüz eltinizi "ucuz bir kadın" olarak mı nitelendirdiniz ?
Kayınvalidenizin verdiği tepkiye bakarak, insanlar ne söylediyseniz /söylemek istediyseniz doğru anlamışlar.
Ben tabi ki kim ya. Aptalliktan başka ne olabilir ki yaptığım bu kadar iyilikAptal olan kim ?
Sübhanallah barekallah maşallahAaaa olur mu öyle hayatın ne kadar renksizdir şimdi ben hep onun arkasından birtanem derim ahahaj cidden eşim ve ailem birtanem deyince kimden bahsettiğimi anlıyor ..
Böyle bir aşk gorulmemis dunyadaaaa
Basit ucuz o da bana bağırınca diyemezsin sensin ucuz beş para etmez son dedi. Bende ona iade ettim lafı
Ben tabi ki kim ya. Aptalliktan başka ne olabilir ki yaptığım bu kadar iyilik
Moralim inanılmaz bozuldu sanki bı ruyadayim yaHayat dersi olarak kabul edin; bu dersten öğrenmeniz gerekenleri alıp devam edin.
Onu demedimSen kim kupek demediniz mi
Niye gülüyorsun ama vallahi dokunsalar aglicamOnu demedim
Aynen öyle. Resmen samaroglanina cevirdi başka birşey degilBiraz ağır, mesafeli olmak candır. Ne demiş atalarımız?
Ağır taş değirmen döver, hafif taş gt siler.
Bana hak veriyor senin yaptığını ona nasil davrandığını bende ALLAh ta biliyoruz dedi. Ama laf falan söyledim ya bugün ilk kez. Morali bozulmuş üzülmüşDaha yapacak bir şey kalmamış zaten olan olmuş, eşiniz ne diyor bu duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?