Kayınvalidemle sorunlar

Herseyi aldirmayin siz de. Benimkv ogluna ceyiz diye bir pike takimi bir iki de patik vermisti. Eski mi yeni mi anlayamadim bile. Tesekkur ettim kullanmadim. kendi ogluna koydugu esyalar esimin bedeni bile degil. Ben ona almistim anne sagol dedim. Onlari da birine verdim. Evlendik evindeki eskileri bana tasimaya calisti. Hepsine tesekkur ettim. Zorla getrdiklerini kullanmadim artik anladi zahir israr etmiyor. Kisacasi yaptiklarini begenmiyorsaniz ya kabul etmeyin ya da ses cikarmayin kullanin. Anne baba parayi verince boyle oluyor. Esinizleanlasin, ileride calisin alin.

Pardon da evleneceğiniz insan ne iş yapıyor hiç mi kenarında yok her kaynana tamamen ondam beklentiye girerseniz bütçesine göre alır az değil ki dünya para tutuyor bunlar herşey kaynanaya bakıyor bir yerden kısacak ki herşeyi alabilsin ucuzda olsa ne ihtiyacın varsa alıyor mu alıyor şikayetçiyseniz eş adayınız koysun elini taşın altına taksitle filan istediğinizi alım yavaş yavai ödeyin borçsuz evleneceksiniz işte hele bu yola girmeseydi demek ne siz kuracaksınız yuvanızı ailesi yapabildiğini yapar var olsa da yapmak zorunda değil bu şekildr nasıl evlilik yürüyecek.

Back