- Konu Sahibi huzurlu kontes
Kadin hiçbirsey yapmiyorum demiyorki zaten, sadece fiyat konusunda biraz dengesizlik var. O dengesizligindede konu sahibin etkiside var. En küçük detayi bile kv'deyli konusulmazki, her fiyat konusulmazki. Ben anne baba yardim etmez demiyorum fakat en önemlesi önce gençlerin kedileri çabalamasi gerekiyor ve ben bunu görmüyorum bu konuda. 30 yasindaki adamin maas kartini annesine vermesi ve harslik ile gezmesi normalmi? Ve özelikle evlilik arifesinde. Bu evlendikten sonra degismez ki. O kadin alismis bu maddi destege, evlendikten sonra nasil olsun? Ne bilim, evlilik arifesinde olan adam, harslik alip bazen parasiz geziyorsa, yani bazen bir çöp bile alamaz haldeyken bana çok anneci ve sorumsuz bir adam gibi geldi. Konu sahibi simdi kinayi dert ediyor fakat böyle bir adam ile evlenirse ilerde korkarim çok daha büyük dertleri olacak.
Bakın ben zaten adam hakkında yorum yazmadım.Damat zaten vurdum duymaz.Yaptığı yanlış.Nişanlısı ve annesi arasındaki dengeyi kuramamış.çocukca davranıyor.Ben benimde başıma gelen olay ile yorum yaptım.Kaynanalar iyi niyetten anlamıyor malesef.tabi bazıları.Bu kız ben en ucuzuna kaçtıkca o da cimrileşmeye başladı yazmış.bende evet öyle olur zaten dedim.ne kadar alttan alırsan, birşey istemezsen onlarda yüz buluyor.Annesini baştan alıştıran damat zaten.Yaptığı yaşına uygun bir davranıs değil kesinlikle.