Kayinvalidemle sorunlar

estrellita24_

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
22
14
18
39
Merhaba,
Olayi cok mu buyutuyorum, yoksa cok normal bir konu mu diye merak ettigimden sizlere sormak istedim.
5 yillik evliyim, 1 yasinda da kizim var. Amerikada yasiyoruz. Calisiyorum, kocamdan cok daha iyi bir isim var. O da daha iyi bi is bulmak icin ugrasiyor, ama yillardir ugrasiyor 2 yil oldu. Ben her turlu destegi vermeye calisiyorum, bazen sinirli bazen sakince iyilikle. Demek istedigim Ben esimden daha cok kazaniyorum. Cok cougumu ben buyutmek istedim ama kismet olmadi bu durumlardan. Esimde isimin iyi olmasinin rahatligini seziyorum. Neyse asil konu kayinvalidem. Biraz paragozdur, Ev almayi planliyoruz insallah kisa sure icinde. Bizim esimle senin benim yoktur, hesap yapilmaz, kizima bakmak icin geldi bir iki ayligina. Esim ve annesini evin kimin ustune olacagini konusurken duydum. Burda ortak olur, esim onu anlatiyodu annesine. Bugune kadar ben bile sormamisim, simdiden bunun hesabini yapmasi cok sinirimi bozdu. Normal biseymi arkadaslar bu, ben mi buyutuyorum. Zaten daha bu tip seyler cok ama en cok sinirlendiren bu oldu heralde beni. Hesap kitap cok, amerikaya biletini ben aliyorum, kendi annem gelirken annem veriyuor. Hala ceyiz mevzulari ediyor, ortada ev yok bise yok. Ki dedigim gibi benim daha iyi bi isimin oldugunu daha cok kazandigimi biliyor.

Sorması rahatsızlık verici olabilir sizin için bu hoş değil gerçekten ama büyütülecek bişey değil bence. Yani üstünde durmaniza değmez. Eşinizle bu konuda anlastiginiz sürece gerisi laf laf laf. Yani biz ev alacağımız zaman da kv sormuştu kimin üstüne diye ben üstünde durmadım. Kv nin dediği yaptığı birçok şeyi büyütmem güler geçerim yoksa evliligim çoktan yok olmuştu. Hayırlı bir ev alır sağlıkla oturursunuz inşallah:)

Merhaba,
Olayi cok mu buyutuyorum, yoksa cok normal bir konu mu diye merak ettigimden sizlere sormak istedim.
5 yillik evliyim, 1 yasinda da kizim var. Amerikada yasiyoruz. Calisiyorum, kocamdan cok daha iyi bir isim var. O da daha iyi bi is bulmak icin ugrasiyor, ama yillardir ugrasiyor 2 yil oldu. Ben her turlu destegi vermeye calisiyorum, bazen sinirli bazen sakince iyilikle. Demek istedigim Ben esimden daha cok kazaniyorum. Cok cougumu ben buyutmek istedim ama kismet olmadi bu durumlardan. Esimde isimin iyi olmasinin rahatligini seziyorum. Neyse asil konu kayinvalidem. Biraz paragozdur, Ev almayi planliyoruz insallah kisa sure icinde. Bizim esimle senin benim yoktur, hesap yapilmaz, kizima bakmak icin geldi bir iki ayligina. Esim ve annesini evin kimin ustune olacagini konusurken duydum. Burda ortak olur, esim onu anlatiyodu annesine. Bugune kadar ben bile sormamisim, simdiden bunun hesabini yapmasi cok sinirimi bozdu. Normal biseymi arkadaslar bu, ben mi buyutuyorum. Zaten daha bu tip seyler cok ama en cok sinirlendiren bu oldu heralde beni. Hesap kitap cok, amerikaya biletini ben aliyorum, kendi annem gelirken annem veriyuor. Hala ceyiz mevzulari ediyor, ortada ev yok bise yok. Ki dedigim gibi benim daha iyi bi isimin oldugunu daha cok kazandigimi biliyor.

bence gıcık olmakta haklısın, insan bunu oğluna niye sorar, ayrılık ihtimaline karşı erketeye yattığı için, bence büyütülcek bi konu, bakıcı kreş gibi imkan yok mu, böyle annelerin tr gidip gelmesi maddi manevi sizi zorluyor gibi görünüyor
ama bi taraftan sen de ben çok kazanıyorum, ondan mı o böyle şu şöyle diye sorguluyor gibisiin herşeyi...

Esim cok normal bir soru oldugunu iddia ediyor. Burdaki prosedurleri merak ediyormus, ama ondan once bana 10 kere sorudugnu soylemisti. Anneme soyledim cildirdi, normal bir soru degil dedi. Kafama cok takarim, bu kadar uzaktan bile hayatimi okdr etkiliyor ki. Sinirlerimi cok bozuyorum. Zaten oglunun isine canim sikkin, biraz utanmasi lazim, hic. Almak istemiyorum onunn biletini, almicamda birdaha. kendisine soylicem. Biletini aliyorum 500 dolarla 1000 dolar arasi degisiyo, ustune huzur kacirip gidiyor. Icimi bosaltiyorum suan :) Ama kendi kendimi gaza getiriyorum. Nasl bir belaya bulastim bilmiyorum :( Birde bizden cok fazla sey ister, su marka sey gonderin bana, bilmemne bilmemne, gosteris meraklisi.

Back
X