- Konu Sahibi ben_istanbul
-
Doğru düşünüyorsun nişanlın gelene kadar sabret ve hazırlıkları yavaşlat hatta biraz soğuk davran (kayınvalideni telf. falan arıyorsan bir süre arama }ki birşeylere kırıldığını anlasın.Hiç karşılık vererek muhatap olma nişanlını bekle...hayir nisanlima bahsetmedim henuz.kendisi yurt disinda,haftaya gelecek.telefonda soylemek istemedim.kayinvalidem bana bunlari soylerken ve soyledikten sonra agzimi acip tek kelime etmedim.
acikcasi ne soylersem soyleyeyim adil bir cevap vermeyecekti.bu sekilde dusunup konusan biriyle konusup kendimi hakli cikarmaya calismamin veya bir seyler ispat etmeye calismamin manasiz oldugunu dusundum ve sustum..fakat resmen ruh gibi oldum kac gundur..gururum kirildi,cok agrima gitti ve bunu bir turlu kafamdan atamiyorum
evin tadilati vs gibi sebeplerden aradi bi kac kez ama mesafeli ve soguk konusuyor.ben de her zamanki gibi sizli bizli sadece konuyla ilgili konusuyorum.
nisanlimin annesiyle ayni fikirde olacagini sanmiyorum cunku bir keresinde soyle bir olay oldu.ben isten cikarildiktan sonra is bulamamanin stresini yasiyordum.nisanlim sıkıntı yapmamami,kendisinin ikimiz icin de calistigini soyledi.ben tsk ettim ve dedim ki:evlilik arifesindeyiz yapilacak bir suru sey var,alinacak bir suru sey var bu yuzden calismam gerek dedim.o da:neden kafani bu konuya bu kadar cok takiyorsun?biri sana maddi konularla ilgili bi sey mi dedi?biri canini mi sıktı dedi?ben de hayir dedim.gercekten oyle bi sey olmamisti.o tekrar sordu ama cok israrci ve endiseli bir sekilde:bak bu konuda imada dahi bulunduysa biri lutfen soyle dedi..sonra ekledi:esya,ceyiz vs..aldin almadin bunlar basit seyler ve benim icin hicbir onemi yok.benim icin onemli olan sensin.bu konuda seni uzen,gozunden yas akitan kim olursa olsun karsisinda beni bulur dedi..
simdi bunlari yazarken dusunuyorum da neden israrla sormustu acaba..yoksa daha once de annesi giyabimda bu konuyu dile getirmisti ve nisanlim biliyor muydu acaba annesinin dusuncesini...
evin tadilati vs gibi sebeplerden aradi bi kac kez ama mesafeli ve soguk konusuyor.ben de her zamanki gibi sizli bizli sadece konuyla ilgili konusuyorum.
nisanlimin annesiyle ayni fikirde olacagini sanmiyorum cunku bir keresinde soyle bir olay oldu.ben isten cikarildiktan sonra is bulamamanin stresini yasiyordum.nisanlim sıkıntı yapmamami,kendisinin ikimiz icin de calistigini soyledi.ben tsk ettim ve dedim ki:evlilik arifesindeyiz yapilacak bir suru sey var,alinacak bir suru sey var bu yuzden calismam gerek dedim.o da:neden kafani bu konuya bu kadar cok takiyorsun?biri sana maddi konularla ilgili bi sey mi dedi?biri canini mi sıktı dedi?ben de hayir dedim.gercekten oyle bi sey olmamisti.o tekrar sordu ama cok israrci ve endiseli bir sekilde:bak bu konuda imada dahi bulunduysa biri lutfen soyle dedi..sonra ekledi:esya,ceyiz vs..aldin almadin bunlar basit seyler ve benim icin hicbir onemi yok.benim icin onemli olan sensin.bu konuda seni uzen,gozunden yas akitan kim olursa olsun karsisinda beni bulur dedi..simdi bunlari yazarken dusunuyorum da neden israrla sormustu acaba..yoksa daha once de annesi giyabimda bu konuyu dile getirmisti ve nisanlim biliyor muydu acaba annesinin dusuncesini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?