Kayinvalidemle tartismamiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya sen ne diyosun yasadiklarimi bilmeden gelmiş bide ahkam kesiyosun sakamisin

Allah seninde başına verir inşallah görürsün burda atıp tutmayı kayinvalidemin bana ettiklerinden haberin yok gelmiş ne konuşmuşsun yorum yapma zahmetinde bulunma benim konuma sen

Teke tek konuşmuş zaten konu sahibi. Kayinvalide cadalozu oğulları gelir gelmez onlara yaymis konuyu
Ben bişey demedim bile kaynım gelir gelmez eltisine aldıklarımizi cekememis dedi bana evim tutulurken verdiği depozitaya kadar laf söyledi daha herşeyi anlatmadım burda herkes benim üstüme gelmiş bedavadan

Kafeye zaten gitmedim ki hiç onu nerden çıkarttı anlamadimda

Kendisi tutturdu biz yaparız ederiz diye illa olsun dedi toplantı arkadaşlarımı cagircam dedi kendisi hoca

Daha bı ton şey söyledi kalbimi kıracak hiçbirini yazmadım uzun olmasın diye keşke yazsaymisim herkes benim üstüme gelmiş bana gelince herşeye küser biseyinde bı aramayim mesajları keser yüzüme bakmaz tavır yapar benim hicbiseye hakkım yok gibi konuşmuşlar bunlarıda yazan kızlar yani şaka gibi

Kesinlikle katılıyorum yorumunuza. Para versinler mülk versinler ama aman aramasınlar aman gelmesinler. Valla benim de ufak bir erkek kardeşim var ben de yapı olarak kimseyi aramam kimseyle pek yazışmam. Kırk yılda bir gider kardeşimi görürüm etliye sütlüye karışmam annemde mülayimdir. Ama benim annemi bu yönünden dolayı para ver şunu yap bunu yap ama üstüne saygısızlık yapıp kırk yılda bir evine gittiğinde somurtup laf sokarsa valla işte orada görümcelik yaparım derim anamın babamın ne emeklerle aldığı evde oturuyorsunuz siz bir kiraya çıkında hayatın gerçekleriyle yüzleşin derim annemi ezdirmem bu beni kötü görümce yapmaz asıl annemi suçsuz bir şekilde belli şeylere maruz bıraktırırsam evlatlığımdan şüphe duyarım

Mesafeli olup birşey beklememek. Birşey yapmamak en iyisi. Eşinle ilişkine yansıtma. Birçoğumuz eş ailesi ile anlaşamıyoruz.

Ayy bir de bu aralar bütün gelinlerin konularında bindallımmmm bindallımı almadılar demezler mi yav bindallını niye kv kpeder alıyor eşine söylesene san ki aıle ile evleniyorlar.

Ben her kavgada aileyi katmadim bu geldiğim son noktaydi bunun öncesinde bilmediğiniz bı ton olay var sadece o günkü yaşadıklarımı anlattım diye suçlu oldum öncesini bilmiyorsunuz çünkü o yüzden dikkate almıyorum yorumunuzu yinede teşekkürler
Ben bu zamana kadar üslubumu en güzel şekilde korudum hanimefendi düğüne gelmedi gelin almaya bile gelmedi bana yarila yarila gelinleri ni almaya gittiklerini anlattı yanımda benim annemin döktüğü gözyaşının hesabini kimse veremez emin olun

Sen bmwlerde gezdin ne demek ya peki anneme laf etti ardından onları yazmamisim ben durduk yere söylemedim onları

Ay arkadaşlar hakkımı yemeyin her doğum günümde evdeydim ben

Valla hiç bir doğum günümde kafelere gitmedim hep evdeydim sonuna kadar da haklıyım daha yazmadigim şeyler oldu burda çünkü

Konu sahibi merhaba.Olayinizin benzerini yasamis biriyim.Asagi yukari anlatmaya calisip ben de fikirler almaya calismistim yakin zamanda.O.kadar debelendim,o kadar zor gunler gecirdim ki anlatilmaz yasanir.Aramizdaki mukemmel fark şu;eşiniz annesine karsi duygusal davranmayip sizi sirtlanmis ve buna istinaden aslinda sakinlesmeniz gerekirdi.Cunku daha fazla kurcalarsaniz mutsuz olacaksiniz.Bu takım seyleri hepimiz yasiyoruz ve en önemli faktor eş faktoru burada.Ben kendimi ofkeyle anlatmaya calistigimda esim bana kapiyi gostermis ve bosanalim lafini kullanmisti daha oncelerden de yaptigi gibi.Ve ben ofkeme yenilip aileme durumu anlattim ve kendimi haksiz duruma dusurdum.yoksa o noktaya kadar herseyde hakliydim.ve annemde kaldim bir sure ve esim benle masaya oturup konusalim dahi dememisti ben teklif ettim.ve buradaki hanimlarin dedigi uzere bana yaptirimlarla geldi ,vay bak nasil tipis tipis geldin diye.tavsiyem sakin kalmaya calisip mantikli sekilde ,olgunca davranmak lazim.sonra fevrilik gelip batiyor bize ne kadar hakli olursak olalim

Güzelim ben önyargılı olmamak için önceki konularına bir göz gezdirdim.Seni çok iyi anlıyorum baştan sona bir noktaya kadar haklısın ama bir erkeğe 'adam ol' lafı çok ağır olabiliyor en sakin erkek bile bu lafla alev alabiliyor ben sadece burada hatalı gördüm seni.Ayrıca keşke eltine hiç msj atmasaydın çünkü bu konu da onu ilgilendirmiyor.Diğer konundan anladığım kadarıyla aslı sana sinyali bu kadın en başından vermiş keşke o zaman yol yakınken dönseydin.Daha 1buçuk yıllık evliymişsin balık baştan kokmuş ama sen kokuyu almamışsın gülüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…