- Konu Sahibi cakiltasi061
-
Kayinpederinizin babalar gününün içine etmişsiniz helal olsun!Ne üslubundan bahsediyosunuz ya o zaman kaynanam niye haklisin kizim kutlarız bu sene diyemedi niye hep ben alttan almak zorunda kalıyorum siz olayimi hiç anlamamissiniz kime neyi anlatmisimki burda ben
Ne üslubundan bahsediyosunuz ya o zaman kaynanam niye haklisin kizim kutlarız bu sene diyemedi niye hep ben alttan almak zorunda kalıyorum siz olayimi hiç anlamamissiniz kime neyi anlatmisimki burda ben
Merhaba arkadaşlar öncesinde konu açmıştım buraya okuyanlar bilir.Bugun babalar günüydü kayınvalidem eşime babama pijama takımı al akşam bizde olun demiş whatsabndan okudum eşim bunu bana demedi ne alsak babama pijama takımina ihtiyacı var aslında filan diye numara yaptı bende masus gömlek alalım dedim illa takım diye tutturdu neyse aldık akşama doğru kayinvalideme gittik 3 sene oldu bir kez benim doğum günümü kutlamadilar aramadilar buna rağmen ben yine her özel günlerinde hediyelerle gittim çok gücüme gitti bişey demedim bugün kayınvalidem pasta yapmış bende bu seneki doğum günümde bende pasta bekliyorum bana da biseyler yaparsınız artık 3 senedir kutlamadiniz kırıldım size dedim elinde kesme tahtasiyla afedersiniz arkama doğru 4.5 kez hızlı vurarak sen bizi çağırdın mi kafelerde gezdin demeye basladi bende çağırmayla mi gelinir dedim alakasız bı şekilde sen bmwlerde gezdin dedi eşimin bmwsi vardı onu kastediyo bende gezdimde noldu bana gelince bindalliyi ondan bundan aldın şimdi eltiye gelince herseyini alıyorsun dedim ona abiyesini de alırım bindallisina da alırım herşeyin en iyisini yaparım oğlum calismiyo en iyilerinide yapcam dedi o sevgiliyken surekli evimize geldi kendini sevdirdi abiyesine bindallisina göz mü diktin dedi bende ne göz dikcem olayı nerden nereye getirdin b düzgün konuş benimle dedim sana 3 salon tuttum dedi nişanı kendi isteğiyle zar zor yaptık ben hiç istemedim masraf olmasın dedigim halde.Kaynimla eşim disardaydi arabaya bakmaya gitmislerdi.eve geldiler bende çantamı aldım yürü gidiyoruz demeye kalmadan kaynima eltisine abiye bindallı aldık zoruna gitmiş demeye başladı çok kötü oldum agladim annen lafları nerden nereye getirdi bak ben öyle bişey demedim dedim kaynima kapıya durdu gitmeyin diye aile arasında yaşanır ne olursa aramızda kalır dedi eşim kızdı çekil diye çıktık çok agladim arabadada eşim orda yine bişey demedi sesini çıkartmadı annesine çok gücüme gitti eve geldik ağlıyorum tabi eşim artik gitmeyiz gelmeyiz dedi bende bu kadar kolay mı dedim o kadar laf duyuyorum hep susuyorum bir değil iki değil.Evde eşimle tartıştık baktım yatiyo salonda bişey yok gibi erkek ol beni ezdirme dedim ortada hep suçlu ben ölüyorum dedim sonra orta sehpayi paramparça etti kırdı kaynima msj attım annen benim evde huzurumu bırakmadı Allah'ta onun huzurunu birakmasin kına yaksın dedim engelledim hepsini daha sonra eltime herşeyi anlattım yaşadıklarımı beni yanlış anlatırlar diye baktım o da beni engellemiş evden çektim çıktim annemlere geldim babamlara anlattım durumları çok canım sıkıldı çocuğum da yok sizce ne yapmalıyım
Bana da böyle insanlar samimiyetsiz ve yapmacık geliyor hiç yapmasın daha samimi gelirBen de bunu anlamıyorum. ben bunları bunları yaptım ama onlar yapmadı. Fakat ben Yine de hediyemi aldım gittim... alma, gitme. Hem yapıp yapıp hem de karşılığını görmeyince bozuluyorlar. Komik geliyor bana ya. Kimse silah zoruyla yaptırmıyor yani
Daha ne yapmasını beklediniz, eltiye hiç bir şey aldırmamasını, tepki vermesini mi?Evde eşimle tartıştık baktım yatiyo salonda bişey yok gibi erkek ol beni ezdirme dedim ortada hep suçlu ben ölüyorum dedim
Evet haksızlık bu ama minnet edipte dile getirilip karşıdakini kendine güldürmeye ne gerek var simdi kaynanada eltiye bak bak seni nasıl kıskanıyor ahahaha diye anlatacak. Sonuc kıskanc elti olacak. Haksızlık oldugunu düşünüyorsa mesela mesafe koyar cok gidip gelmez. Böyle cocuk gibi bana hiçbir şey alınmadı deyip ağlanmazSiz nasıl yorum yapıyorsunuz boyle kadının ustune gitmeye ne hakkınız var. Kayın valide denen sahız bir geline herseyi alıp birisine almamışsa. Tabiki dier gelin kıskanır adaletli olması lazm oncelikle kayın validedin ilkine neyse ikincisine o. Birini yuceltip birini ezmek olmaz. İkincisi evet ona herşeyin en iyisini yapıcam cunku o kendisini sevdirdiii ne demek ya sizzz nasıl kıza haksızsınız diyorsunuz
Aynen, ben de öyle anladım. Kayınvalidesi, sen doğumgünlerini dışarıda kutlamayı tercih ettin, bizi çağırmadın, çağırsaydın gelirdik demek istemiş ki haklı. Madem öyle bir beklentin var çağır doğumgününde herkesi, kutlayın birlikte. Evlenmeden önce adamları elden kaçırmamak için herşeye tamam diyorlar, sonra ne hikmetse elti evlenirken bazı şeyler çok kutsal oluveriyor. Bindallı hibi mesela:)) Konu sahibi artık ailede eltisini kıskanan, haset biri olarak bilinecek. Gerçi zaten öyle, yaptığı tüm bu aşırı hareketler de kıskançlıktan. Hele bir de o kadar kıskandığı eltisine mesaj atıp yaranma çabası yok mukadın cafelere gidiyorsunuz derken zaten bence sen başkalarıyla doğumgününü kutlamaya daha heveslisin demek istemiş. belki sorulsa o da diyecek ki hiçbir doğumgününde evde değil ki nasıl gideyim.
kuzenimin annesi de ilk yıllarda derdi, bizim gelin arkadaşlarıyla olmayı yada kocasıyla başbaşa kutlamayı seviyor, ben birşey yapamıyorum diye.
sonra açıkça konuştular, şimdi dışarı çıksalarda başka bir gün ailece toplanıyorlar.
konu sahibi kavgaya yer aramış, kv de alttan almamış.
Ya bir de nasıl ki konu sahibi gibi gelinlerin erkek tarafından birtakım beklentileri varsa onların da gelinden beklentilerinin olması çok doğal. Güleryüz, sıcak davranma vs. Nitekim kayınvalidesi açıkça belirtmiş, eltin kendini sevdirdi diye. Yani sen soğuk davrandın, uzak durdun demek istemiş. Eşitlik, adalet güzel şeyler ama insanın daha fazla ilgi gördüğü, sevildiğini hissettiği kişiye daha çok şey yapmak istemesi çok da yanlış değil bana göre. Konu sahibi evlendiğinden beri özel günlerini istemeyerekte olsa kutlamış ama demek ki bu yapmacıklık karşı tarafa geçmiş. Babalar günü hediyesi olarak kayınvalidesinin pijama istemesini bile sorun yapan birinden bahsediyoruz sonuçta. Kimbilir o insanları gereksiz kapris ve beklentileriyle bunalttığı ne kadar anlar olmuştur.Bana da böyle insanlar samimiyetsiz ve yapmacık geliyor hiç yapmasın daha samimi gelir
Teke tek konuşmuş zaten konu sahibi. Kayinvalide cadalozu oğulları gelir gelmez onlara yaymis konuyuOncesinde ne yasadiginizi bilmiyorum ama bir büyükle o tarz konusmak sanki ayip olmuş. Eşiniz de sizi sizin yaninizdan gelerek savunmuş aslinda. Sonra siz niye eve gelip kavga cikardiniz ki. Valla benim eşim aşırı sakindir ama ben sizin yaptiginizi yapsam arkamdan asla gelmezdi. Yaşadıklarınizi ayni bu sekilde eltinize anlatsaniz dahi size kırılırdı. Bilmiyorum belki daha da büyük problemlerini, vardir ama bunlar teke tek iken ve musait iken masaya yatırılır uzun uzadiya konusulur. Sanki orada kavgaya gitmis gibi olmussunuz. Pijama takimi istemis acaba oraya takilip oncekilerin uzerine eklediğiniz icin mi boyle oldu. Ama ennugak tartismada evi terkederseniz o evin beti bereketi kalmaz. Simdi aile savasina donecek olay. Umarim hayirli bir sekilde cozume kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?