- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi cakiltasi061
-
kayinvalidenin dili pek oyle sevgi sacmiyor dogru,
ama ben her konuda sizi hatali gordum.
birincisi zaten bir suru sorun yasadiginiz kisilerden bu kadar beklenti icinde olmaniz hata, dogumgunumu kutlasinlar falan.
Ki siz oraya misafir gitmissiniz, kadin pastasini yapmis,
size de demis, sen de pasta yap bizi cagir, biz de hediyemizi alip gelelim, ben boyle anladim yani. Yine uslup kotu ama aciklamasi makul geldi bana acikcasi. Herkesin kutlama kulturu ayni degildir.
zaten o tartismalarin tamami, guzel bir gunu mahvetmis, yazik olmus. Hic yakismamis ikinize de.
Sonra eve gelmek, ustune daha da fazla kavga etmek, ustune evi terk etmek falan...
cocuk oyunu mu oynuyorsunuz, hic dusunmeden mi yasiyorsunuz hayati.
Bari simdi oturun dusunun.
Eger bu aile cekilmez dert ise bosanin muhakkak ki.
Ama esimi seviyorum diyorsaniz da bir planla donun o eve donecekseniz. Esinizin ailesi ile cok iyi anlasmak zorunda degilsiniz, gorusmek zorunda da degilsiniz. Ama gorusup huzur bozan da olmayacaksiniz, buna hakkiniz yok.
Konu sahibinin önceki konusunda kendisine hak verdim aslında. Ona yapılmayan çoğu şeylerin eltisine yapılıyor olması onu incitmiş. Haklıda bence. Ama bu konuda haksız. Görmezden gelebilseymiş keşke, belliki kayınvalide de sorunlu ve gelinlerini eşit sevmiyor bu çok net. Ama eltisine felan mesaj atması çok büyük bir hata. Birazda evdeki huzuru bozmalarına siz izin vermiş olabilir misiniz? Keşke eve gelince bağırıp çağırmak yerine olanı biteni düzgünce anlatıp eşinizde bir daha gitmeyiz gelmeyiz demişken konuyu kapatsaymışsınız. Böyle yaparak karşı tarafı haklı çıkarmışsınız.Siz bildiğiniz fesatsınız.
Evlerden ırak.
Valla pijama meselesinden başlamış fesatlık.Konu sahibinin önceki konusunda kendisine hak verdim aslında. Ona yapılmayan çoğu şeylerin eltisine yapılıyor olması onu incitmiş. Haklıda bence. Ama bu konuda haksız. Görmezden gelebilseymiş keşke, belliki kayınvalide de sorunlu ve gelinlerini eşit sevmiyor bu çok net. Ama eltisine felan mesaj atması çok büyük bir hata. Birazda evdeki huzuru bozmalarına siz izin vermiş olabilir misiniz? Keşke eve gelince bağırıp çağırmak yerine olanı biteni düzgünce anlatıp eşinizde bir daha gitmeyiz gelmeyiz demişken konuyu kapatsaymışsınız. Böyle yaparak karşı tarafı haklı çıkarmışsınız.
Konu sahibinin önceki konusunda kendisine hak verdim aslında. Ona yapılmayan çoğu şeylerin eltisine yapılıyor olması onu incitmiş. Haklıda bence. Ama bu konuda haksız. Görmezden gelebilseymiş keşke, belliki kayınvalide de sorunlu ve gelinlerini eşit sevmiyor bu çok net. Ama eltisine felan mesaj atması çok büyük bir hata. Birazda evdeki huzuru bozmalarına siz izin vermiş olabilir misiniz? Keşke eve gelince bağırıp çağırmak yerine olanı biteni düzgünce anlatıp eşinizde bir daha gitmeyiz gelmeyiz demişken konuyu kapatsaymışsınız. Böyle yaparak karşı tarafı haklı çıkarmışsınız.
Ne üslubundan bahsediyosunuz ya o zaman kaynanam niye haklisin kizim kutlarız bu sene diyemedi niye hep ben alttan almak zorunda kalıyorum siz olayimi hiç anlamamissiniz kime neyi anlatmisimki burda ben
Ben beni sevmeyen insana değer vermem eşimin verdiği değer bana yeter bundan önce o mu vardı onun sevgisine ihtiyacım mı vardı? Bu kadar İnce düşünmek sizi yorar yıpratır.. hep derim; saygıda mecburiyet, sevgide özgürlük..İşte eltin olmadıgı için boyle konusuyorsun. İçimden gelmedi hakketmedim ona yapcam sana yapmadım olmazolamaz. İkiside evladı ikiside oglu haketmekle alakası yok. Tabi durumu musait degildir o baska konu ama. O hakketi ona bindallıda yapcam herseyide yapıcaamm o kendini sevdirdi herseyi hakediyo tarzında konusmak cok ayıp. Cok kırıcı. Her insan aynı karakterde olmak zorunda degildir. Belki konu sahibi daha ciddi bir yapısı var canm cicim olaylarına girmiyo. Ben benzer olay yasadım. K.v gercekten bir koseye atılmak cok kotu. Hatta benim k. V foto kolaj yapardı benim esimi. Gorumcemi. Eltimi ve kaynımı. Profile koyar birtek beni koymazdı ben diyince de seni unuttum derdi. Yasamadan anlayamassınz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?