Kayinvalidemle tartismamiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babalar Günü hediyesin den konu nasıl sizin doğum gününüze geldi anlamadım yine bir suçsuz elti vakası.

Yeni evleneceklere sesleniyorum kardeşsiz birini bulun olan suçsuz eltilere oluyor.

Konu bana gereksiz geldi boşa yapılan bir sürü yorum.

Hata sizde. Babalar günü için hediye alınacak zaten kayınvalideniz ihtiyacı olan bir şey alınsın istemiş bunda meselelik ne var? Kayınvalide doğum gününüzü kutlasa ne kutlamasa ne? Çok mu önemli gerçekten? Madem buna takılıyorsunuz niye yaranmak için gidip onların özel gününü kutluyorsunuz? Sonradan lafını yapacaksanız, içimizden gelmiyorsa kutlamayın. Konuya bindallıya getirmeniz aşırı saçma. Kayınvalideniz haklı, size iftira atmamış. Olanı söylemiş üstüne inkar etmişsiniz. Eşiniz zaten gelmeyiz gitmeyiz demiş siz ne bekliyorsunuz 3 yıllık karısının doğum gününü kutlamıyor diye annesini mi dövsün? Erkekle kadınla ilgisi olan aklı mantığı olan insanı zaten kimse edemez, akıllılık edin siz ezdirmeyin kendinizi. Ben bu olayda bütün hatayı sizde buldum. Yoktan yere olay çıkartıp kendi huzurunuzu bozmuşsunuz

Saçma sapan alınganlık yapmışsınız, kayınvalide de teyakkuzda bekliyormuş.
Sonrasında da berbat etmişsiniz.
Gidip saldırsın istiyorsunuz herhalde, mutlu olacaksınız işler iyice karışınca.

Kaynanaya laflarini söylemişsin rahatlamissin da esinin suçu yokki eve gelip onada laf söylemişsin,olan olmuş artık eşiniz sizin yanınıza gelince tekrar tartışmayın sakince konuşun devam ederim diyorsanız kocanizla eve dönün,bundan sonrada kaynanaya hicbirsey kutlamaya gitmessin bir süre gorusmezsin olur biter,ayrıca bırak eltiyle iyi olsunlar kurtulursun kaynana belasından sana sarmazdi.

10 yıllık evliyim her yıl kv kp özel günlerini kutlarim ama hiç de doğum günümü kutlasinlar diye bir beklentiye girmedim.
Durduk yere insan nasıl hayatını bu hale getiririn cevabı anlattiklariniz. Eğer sorununuz varsa bile lütfen 3. Şahısları da konu içine alıp fazladan düşman kazanmayin. Bu kadar şeyi size başkası yapsa ondan çok nefret ederdiniz ama siz kendi ellerinizle hayatınızı mahvetmissiniz. Esinizin gönlünü almaktan başlayın.

Not : Dil bu kemik yok belki ama onu isiracak iki tarafta dişlerimiz var bazen ısırmak gerek

Kayınvalide ailenin büyüğüdür. Oğullarına gelinlerine eşit davranmak zorundadır. Bir gelinine aleni özen gösterir, ayrımcılık yaparsa ailede huzur kalmaz. Kıskançlık olur çok normal. Konu sahibinin kv si aleni bir şekilde o kendini sevdirdi ona yaparım demiş. Ben bu laftan sonra kv ile bağlantımı kesip gerekmedikçe görüşmem. Ne anneler günü ne birşey kutlarım kendim için de beklemem.

senin kocan iyi evlat olsa babamın pijama takımına ihtiyacı var annem söyledi gidip alalım babalar gunu kutlayalım der. zehir etmişsin kp nin gununu.
sussan olmazdı sanki? hemen doğumgunu sıkıştırmışsın araya. babalar gunu ya senin doğumgununle ne ilgisi var.
kv nin dediği doğru burda konu bile açtın bindallı abiye eeltime alındı diye.
allah sana senin eşin gibi evlat versin inşallah eşinin lafıyla ailesini geçsin.
adama bir de erkek ol ezdirme demiş.
inşallah seni evden almaya gelmez eşin.kalırsın öyle hatalarını duşune duşune.

Babalar günüyle doğum gününü nasıl kıyasladınız? Siz kpederin ve kvalidenin doğumgününü kutluyorsanız haklısınız . Değilsr Fesatsınız.

Bosan sekerim...bindallinin intikami ancak boyle cikar

sanki bana haseki sultan olacaklar taht kavgası yapıyorlar
game of thrones: the bloody bindallı

burdaki konulara çok şaşırıyorum ya, ben kvmin karşısına geçip şu hesabı asla yapamam.

Eltini kat
Esinle kus kavga Et
Kaynina mesaj at
Eltine mesaj at
Aileyi engelle
Ailenin yanina git

herseyin basli basina hata suan kaynanan mutluluktan havalara ucuyordur
Bizde kavga ediyoz her kavgada butun sulaleyi ayaga kaldirmak olmaz hatalisin ve esin zaten alttan almis adam daha bisey yapamazdi hakliyken haksiz duruma dustun

Öfkeden gözün dönmüş saçmaladıkça saçmalamışsın. Şimdi sakin ol o telefonu yavaşça yere bırak,atacağın mesajlar ve yapacağın aramalar beni bile korkuttu.

Bir süre kimseyle iletişime geçme. Kıskançlıktan çıldırmışsın çok yanlış bi yerde atağa geçmişsin hata üstüne hata

Kusura bakmayın ama ortalığı siz karıştırmışsınız. Tabi doğum gününüzü kutlamadıkları için üzülmeniz çok doğal. Onlar bekliyorsa böyle şeyleri siz de bekleyebilirsiniz. Ama olayı eltinize çekmeniz yanlış olmuş. Kayınvalideniz arkanıza o şekilde vurduğunda güzelce uyarıp onunla bu konuda konuşulmayac ağını idrak etmeniz lazımdı. Keşke konuyu kapatsaymışsınız. En çok eşinize haksızlık etmişsiniz. Adam zaten almış sizi çıkmış daha gelmeyiz gitmeyiz demiş. Adama çıkışmanız çok yanlış olmuş. O mesajlar vs... Siz kendinizi haksız duruma düşürmüşsünüz

Doğum gününüzü kutlamamalarına bozulup konuyu nasil eltiye getirdiniz anlamadim baya baya elti lafını siz atmışsınız ortaya, haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Eşinizde size destek olup tamam görüşmeyiz demis daha ne istiyorsunuz ki? Bide üstüne adama sinir krizi geçirtip evi terkeymişsiniz. Eşinizden ne istediniz yazik

kayinvalidenin dili pek oyle sevgi sacmiyor dogru,

ama ben her konuda sizi hatali gordum.

birincisi zaten bir suru sorun yasadiginiz kisilerden bu kadar beklenti icinde olmaniz hata, dogumgunumu kutlasinlar falan.
Ki siz oraya misafir gitmissiniz, kadin pastasini yapmis,
size de demis, sen de pasta yap bizi cagir, biz de hediyemizi alip gelelim, ben boyle anladim yani. Yine uslup kotu ama aciklamasi makul geldi bana acikcasi. Herkesin kutlama kulturu ayni degildir.

zaten o tartismalarin tamami, guzel bir gunu mahvetmis, yazik olmus. Hic yakismamis ikinize de.

Sonra eve gelmek, ustune daha da fazla kavga etmek, ustune evi terk etmek falan...

cocuk oyunu mu oynuyorsunuz, hic dusunmeden mi yasiyorsunuz hayati.

Bari simdi oturun dusunun.
Eger bu aile cekilmez dert ise bosanin muhakkak ki.
Ama esimi seviyorum diyorsaniz da bir planla donun o eve donecekseniz. Esinizin ailesi ile cok iyi anlasmak zorunda degilsiniz, gorusmek zorunda da degilsiniz. Ama gorusup huzur bozan da olmayacaksiniz, buna hakkiniz yok.

Eşinin ailesi doğum gününü kutlamayabilir. Benim için önemli olan kendi annem babamdır. Eş ailesi bu konuda önem arz etmiyor.
Ayrıca çok mu tepkilisiniz? Eşimin annesi oğluna babana pijama takımı alın dese, eşim benden bunu saklamaz. Hatta ne alacağız diye düşünmekten kurtulduk diye çak yaparız birbirimize. Buna dahi tepki veriyor olabilir misiniz adam söylemeye dahi çekinmiş. Çünkü benim annem de eksiği olursa ya madem hediye alacaksınız benim şunum bunum eksik der bende eşime o fikri veririm alalım diye. Anne evlat arasında bunlar söylenir.
Hatalısınız, bir pastadan konu nasıl eltinin bindallısına geldi. Tabiki kıskanç damgası yersiniz. Tamam gönül koyabilirsiniz ama çok alakasız. Aileyi engellemeler, eltiyi dahil etmeler falan. Aşır fevri geldiniz bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…