Kayınvalidemle yolculuk yapmak istemiyorum

Damadi tarafindan uzulen annelere dayanamam ya. Sen canini cigerini kizini ver. Sonra adam seni takmasin. Ayip ya

Senin icinde unutulamaz bir olay.

Cok haklsin sende onun anasini takma hic bir sekilde

bence de sonuna kadar haklısın ama ele karışmak zor derlerya işte böyle zamanlarda hak veriyorum böyle söyleyenlere...haklısın ama eşin senin istediğini yapacak mı diye sormak istiyorum ama gelecek cevabı malesef tahmin ediyorum.annene saygısızlık yapan bir adam bunu elbette kabul etmez.umarım senin istediğin şekilde çözümlenir...

Kayınvalidene helal olsun valla hakikatli kadınmış bazıları zevk alır hem gelinlerinin hem dünürlerinin ezilmesinden.
Sorun senin eşinin öküzlüğünde canım.
onunla birebir çöz sorunlarını.
Benim eşim ailemi, annemi ezicek, üzecek ha canına okurum onun.

Elin oğlunun evinde ne işiniz var o zaman
anamla beraber çeker giderdim
nedir bu erkeklerin şerefsizlikleri yeter artık
bu kadar papuç bırakmayın artık

Kayınvalidene helal olsun valla hakikatli kadınmış bazıları zevk alır hem gelinlerinin hem dünürlerinin ezilmesinden.
Sorun senin eşinin öküzlüğünde canım.
onunla birebir çöz sorunlarını.
Benim eşim ailemi, annemi ezicek, üzecek ha canına okurum onun.

evet canım k.v tek lafım olamaz bu konuda zaten kadında kendi kocasından görmediği için ve aynı şeyleride benim yaşmamı istememiştir bide ben gurbetçiyim diyede üzülüyordu hiç kimsem yok burda eee oğulların yaptıklarını duyunca onlarda mahçup oldular ama benim eşim çok haklıymış gibi onlarıda susturdu karışmayın işime dedi...

Back
X