arkadaşlar süpersiniz yaa yemin edıyorum yorumlarınızı dört gözle beklıyordum ve hepsı bır bırınden mantıklı ve yorumların hemen hemen hepsı bana destek oldugunuzu gösterıyor. ilk önce bunu belırtmelıyımkı cok tesekkur ederım hepinize tekrar tekrar...
evet yorumlarınızdan sonra eskı dönem gelınıymısım bunu anladım..megersem kımse kendını ezdırmıyormus ben cok safmısım ...
ama evlatlarım buyudu artık gözümü açmam gerek evlatlarım ıçın gıtmıcem çocuklar burda cok rahatlar..
beraber kaldıgımız zaman keısnlıkle onların yanında cocugumun altını degısemzdım odaya gıderdım rahatsız oluyorlarmışş
asla onların yanında emzıremzdım ayıpmışş
erkekler sofrada yemeklerını yerdı onların artıgıyla bız karnımızı doyururduk ayıp erkeklerle sofraya oturulmazdı
bır mısafır gelse ya mutfakta beklıcen el pençe divan durarak yada odaya gıdecen hıc cıkmıcan
altından etek basından başörtü asla ama asla abartmıyorum yatarken bıle çıkmıcak
çok yemek yemıcen hemen gözüne bakarlar şaka manasında ne kadar cok yedın denırdı
asla balkona dahı cıkamazsın,çamaşırları kv asardı..sırf ver ben asayım dersım dısarıyı görebılmek ıcın ama astırmazlardı
kımseyle arkadaslık kuramazsın komşularla gorusemezsın sen gelınsın derlerdi
agzın var dılın yok olacak cvp vermıceksın kımseye..bır mısafır olursa bır ıkı laf konussam kayınbabam gözüme öyle bir bakardıkı lal olurdum o anda
sadece denılenı yapacak hızmet edeceksın
kocan gelınce asla öpmiceksın yanında oturmayacaksın ayıp utanman kalmaz ozaman
eşinle birlikte olacagın gece kapını yavaşça kitliceksın ve 2 dakkada ne yaparsan yapıp bitireceksın
banyonu yapana kadar akla karayı sececeksın ( sırf kayınbabama yakalanmamak ıcın geceyarılarına kadr beklerdım )
sabah herkesten önce kalkacak en guzel kahvaltıyı hazırlayacaksın ( hamile olman kımsenın umrunda degıl)
saatlerce ayakta durup o halınle sırf kaynın var dıye ona özel her Allah'ın gunu paTates kızartacak menemen yapacaksın
arkadaslar bu yazdıklarım bınde bırı yasadıklarımın ve hıcbırınde asla abartı yok yemın ederım size.. 1.5 yıl kaldım ama bunlar günlük yasadıklarım olaylardı daha agırlarını yazmıyorum bıle...
ben bıde bu kadının evınemı gidecem yaa ..aslaa
hiç bunun ufak bebegımı var yorulurmu uykusuzmu demez her işi bana yaptırır cocuk bakma bahanesıylee