Düğünümden 1 ay önce hanımefendi tatile başka bir şehre gidicek mesela bunu atladımmmherkes şişer uzun yolda ama kınada kv olması güzel olurdu kendi bilir takma o halde bir kez olsun şehir dışına çıkarsa o zaman olayın aslını da görmüş olursun :)
Ay valla fenasınoz ben yumuşayıp boşvermezsem yaparım heralde
ya bırak CENNETE kadar yolu varDüğünümden 1 ay önce hanımefendi tatile başka bir şehre gidicek mesela bunu atladımmm
o zaman kasıt var canım ben olsam anne tatile giderkende şişersin allah korusun gitme derdim ! anlamıyorum bu tür insanları ya değerini düşürüyorlar durduk yere... ben sırf gelinin avcuna bir altın koymamak için gelmeen bilirimDüğünümden 1 ay önce hanımefendi tatile başka bir şehre gidicek mesela bunu atladımmm
Diyosun :)
Atamamız olursa inşallah olur başka biryer olmazssa nişanlımın şuan işi orada mecburen oraya gidicemonun yaşadıgı yerdemi yaşayacaksınız yoksa kendi memleketindemi,
O zaman hayırlısı umarım başka çiğlik yapmazyok yumuşamazsin zamanla olunuyo boyle
Kız görümcem iyi sağolsun herşeye o koşturuyo yani ama kaynana kara dumanburdaki açılan konulardan belli değil mi görümce şöyle görümce böyle aman takma at göbecikleri bak keyfine
Ay yani kınaya gelmeyenin düğünde ne işi var yaniBen olsam "üstüne para vereyim düğünüme de gelme" derim.
Aynen öyle olucak zatenya bırak CENNETE kadar yolu varsen keyfine bak evlendikten sonrada aynı şehirde dahi olsan mümkün mertebe sen görüşme
Yuh ya var ama gerçekten var öyleleri belki benimkide o yüzden gelmiyodur. Ama ne demiş atalarımız ne ekersen onu biçersin o yüzden kendi yerlerini kendileri hazırlıyorlar yapcak bişey yoko zaman kasıt var canım ben olsam anne tatile giderkende şişersin allah korusun gitme derdim ! anlamıyorum bu tür insanları ya değerini düşürüyorlar durduk yere... ben sırf gelinin avcuna bir altın koymamak için gelmeen bilirim
Allah AllahDüğünümden 1 ay önce hanımefendi tatile başka bir şehre gidicek mesela bunu atladımmm
var tabi neler neler görüyorum etrafımda insanlar neyin hesapları peşinde bir bilsenYuh ya var ama gerçekten var öyleleri belki benimkide o yüzden gelmiyodur. Ama ne demiş atalarımız ne ekersen onu biçersin o yüzden kendi yerlerini kendileri hazırlıyorlar yapcak bişey yok
Bi tane görümcem var benden 3 yaş küçük. Ya balayında ne işi var valla ben değil müstakbel eşim balayına falan gelirse atar kapıyaAyıp etmiş
Ama kendi ayıbı.
Boşver onsuz daha güzel olur kına. Zaten nikahta düğünde balayında tepenizde olacak, sonrasında da öyle. Böylesi daha iyi :) Görümcelerin varmış onlar da yeter
Ah ahh bakalım daha neler görücezvar tabi neler neler görüyorum etrafımda insanlar neyin hesapları peşinde bir bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?