Kayınvalidemm! Kına geceme gelmiyormuş! Siz olsanız naparsınız Allah aşkına??

herkes şişer uzun yolda ama kınada kv olması güzel olurdu kendi bilir takma o halde bir kez olsun şehir dışına çıkarsa o zaman olayın aslını da görmüş olursun :)

Düğünümden 1 ay önce hanımefendi tatile başka bir şehre gidicek mesela bunu atladımmm
ya bırak CENNETE kadar yolu var sen keyfine bak evlendikten sonrada aynı şehirde dahi olsan mümkün mertebe sen görüşme

Düğünümden 1 ay önce hanımefendi tatile başka bir şehre gidicek mesela bunu atladımmm
o zaman kasıt var canım ben olsam anne tatile giderkende şişersin allah korusun gitme derdim ! anlamıyorum bu tür insanları ya değerini düşürüyorlar durduk yere... ben sırf gelinin avcuna bir altın koymamak için gelmeen bilirim

Yuh ya var ama gerçekten var öyleleri belki benimkide o yüzden gelmiyodur. Ama ne demiş atalarımız ne ekersen onu biçersin o yüzden kendi yerlerini kendileri hazırlıyorlar yapcak bişey yok

gelmesse gelmesin kendi bilir benimki gibi gelipte surat asip hic gulmeyecekse hic gelmesin..kinadada surat asik nikahtada fotograflar sahit..

Yuh ya var ama gerçekten var öyleleri belki benimkide o yüzden gelmiyodur. Ama ne demiş atalarımız ne ekersen onu biçersin o yüzden kendi yerlerini kendileri hazırlıyorlar yapcak bişey yok
var tabi neler neler görüyorum etrafımda insanlar neyin hesapları peşinde bir bilsen

Ayıp etmiş
Ama kendi ayıbı.
Boşver onsuz daha güzel olur kına. Zaten nikahta düğünde balayında tepenizde olacak, sonrasında da öyle. Böylesi daha iyi :) Görümcelerin varmış onlar da yeter

Ayıp etmiş
Ama kendi ayıbı.
Boşver onsuz daha güzel olur kına. Zaten nikahta düğünde balayında tepenizde olacak, sonrasında da öyle. Böylesi daha iyi :) Görümcelerin varmış onlar da yeter
Bi tane görümcem var benden 3 yaş küçük. Ya balayında ne işi var valla ben değil müstakbel eşim balayına falan gelirse atar kapıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…